Neznam,, vidit ču šta če odgovorit,,ak sam ja morat ču sve pročitati da vidim dal sam kakvu glupost negdje izjavio
Nvidia ili ATI
- poruka: 130
- |
- čitano: 19.795
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Smatram da je HD 4850 bolja(ne puno) u nekim rewiew-ima, ovisi o stranici na kojoj se nalaze(što je opet dokaz da ih je puno lažirano)nalaze se dručkije ocjene za svaku karticu, ali opet mi se čini da nešto i ovisi o proizvođaču,premda neki govorili da to ne igra veliku ulogu, premda ja mislim da je Nvidija puno bolje rješila svoje drivere što mi je puno bitno pri odabiru kartice.
ja samo imam jedno pitanje s obzirom da uzimam prvi put monitor 22, al njega sam papreno platio jer uzeo sam T220 i zanima me na kojoj rezoluciji bi mi najbolje bilo igrati s obzirom na ovu HD4850?
a za ovo gore sto je ovaj decko napisao za 8800GS i HD4850... pa i laik zna da je ova potonja bolja, a posto vidim da momak ponesto zna onda bolje da ne rusi svoj renome takvim izjavama, to je opcepoznata stvar

ja samo imam jedno pitanje s obzirom da uzimam prvi put monitor 22, al njega sam papreno platio jer uzeo sam T220 i zanima me na kojoj rezoluciji bi mi najbolje bilo igrati s obzirom na ovu HD4850?
a za ovo gore sto je ovaj decko napisao za 8800GS i HD4850... pa i laik zna da je ova potonja bolja, a posto vidim da momak ponesto zna onda bolje da ne rusi svoj renome takvim izjavama, to je opcepoznata stvar
Neznam,, vidit ču šta če odgovorit,,ak sam ja morat ču sve pročitati da vidim dal sam kakvu glupost negdje izjavio

A mozes li mi reci sta to tacno ne valja s ATI driverima? Toliko citam o tome, svi se uhvate toga ko pijan plota. Koristim ATI vec 10 godina (od rage pro gpu-a, za one starije :)) i nikad nisam imao problema s driverima.
Naravno, imao sam i lijevih kartica, nvidiju isto, da ne mislite da sam fanATIc.
The eternal struggle between fanATIcs and NVIDIots goes on... hehehe
U ovom slucaju 9600 GT,a ako skupis para onda ATI 4850
Istina i ja ne kontam zasto pisu da ne valjaju driveri...ja isto nisam imao problema do sada osim u brothers in arms u nivou blacks friday...a treba i spomenit da ATI ima bolju kvalitetu slike
@Rhodin
ne bih se bas slozio s tobom iako ne kazem da nije tako...
vec sam imao 19LCD i puno sam toga dobrog cuo i procitao o t200 i t220, a posto sam htio jos za koji inch veci monitor onda sam uzeo taj t220 iako nisam uopce freak kad je izgled u pitanju, vise volim da lici na kantu, a da je pila, al eto... pala odluka na njega, a svakako ocekujem pad cijena svih proizvoda, a ove grafe neka jedno godinu dana, pa cemo kasnije gledati sta cemo dalje
A mozes li mi reci sta to tacno ne valja s ATI driverima? Toliko citam o tome, svi se uhvate toga ko pijan plota. Koristim ATI vec 10 godina (od rage pro gpu-a, za one starije :)) i nikad nisam imao problema s driverima.
Naravno, imao sam i lijevih kartica, nvidiju isto, da ne mislite da sam fanATIc.
ma vodeni ne radi se o glavi, moj lapsus iako je hd4850 ipak do sada svemu vidjenom bolja od 8800GTS i to je definitivno...
mozes se ti slagati ili neslagati samnom, al to ti je tako

a hoce li neko na kraju reci na kojoj rezoluciji bi najbolje guralo hd4850 i t220?
a hoce li neko na kraju reci na kojoj rezoluciji bi najbolje guralo hd4850 i t220?
Na oko 1650x1050...piksel više ili manje, nije baš toliko važno hehehehe
zlatna sredina moj sused, zlatna sredina

@Rhodin
vec sam imao 19LCD i puno sam toga dobrog cuo i procitao o t200 i t220, a posto sam htio jos za koji inch veci monitor onda sam uzeo taj t220 iako nisam uopce freak kad je izgled u pitanju, vise volim da lici na kantu, a da je pila, al eto... pala odluka na njega, a svakako ocekujem pad cijena svih proizvoda, a ove grafe neka jedno godinu dana, pa cemo kasnije gledati sta cemo dalje

@Rhodin

da se pretanete svađat po mogucnosti
ko piceki ste
dajte prijedlog il ak se bas idete sporit s nekim cinite to sa stilom
Pa čitam, da ne čitam nebi ništa napisao,, u rezama sam pogriješio jednim dijelom. I počeli smo sa 8800GT. Ne 8800GS,, tak da nema veze,
google+recenzije= odluka
ovo procjenjivanje koja grafa može kolko fps-a više nema smisla...
Pogledao sam samo prvu stranicu kasnije mi se nije dalo slusat prepucavanja...Ja imam tu 3870 521mb koja odlicno vrti i crysis i call of duty 5 i sve novije igre...No sad realno gledajuci 2 najbolje kartice oko kojih se ti dvoumis su 9600gt i 3870, a sad je samo stvar osobnom stava jel ko za ati ili za nvidiu...Ja osobno preferiram ati, ali ova 9600gt nije ni mrvice losija od 3870...Tako da neces pogrijesiti koju god uzmes...
Da. Isto mišljenje dijelim samo 3870, 9600 su starije verzije kao već i 8800GT pa sad šalu na stranu tko je bolji svatko za sebe. Meni je sad mišljenje na strani ATI-a jer otkad sam uzeo 4870 sa 1G mislim da stvarno ne trebam puno razmišljati o novoj i boljoj kartici. Samo opet tu može doći i netko: ja sam uzeo GTX260 OC ili Maxcore i dijeliti sa mnom mišljenje: moja je najbolja i navijati za Nvidiu...
meni moja 8800gt na 1680x1050 vrti sve igra sve na max. osim crysis na kojem maknem AA i to je to. i ne vidim smisla zašto nebi na hd4850 (koja jebolja od 8800gt) nebi fino vrtila. ja uopće ne razmišljam o novo, jer šta ću bacat još 1800kn da bi digo AA ili imo veći broj fps-ova koje zapravo ne vidim. to je sve bolesno ljudi.