Šta je sad? Nevidija sad traži spas u minerima. Jensen rida:šmrc aaaaa evo kupite naše grafe sve otključano spasite ako boga znate:
https://videocardz.com/newz/nvidia-reportedly-removes-lite-hash-rate-limiter-with-the-latest-driver
Lose je sto se iz ovoga vidi da korporacije mogu svojevoljno naknadno oduzimat funkcije proizvodu koji su nam prodali bez ikakvih zakonskih posljedica.
Kaj ti točno uzimaju ne razumijem? LHR modeli su se prodavali zasebno sami za sebe i imali istaknuto LHR u naslovu.
Grafe koje su dosle bez tog limitera su takve i ostale dan danas.
Daj se informirajte
Ista grafa,blokiraju funkciju,prodaju po istoj cijeni.
Sutra mogu krenut prodavat grafe sa blokiranim raytraceom,dlssom itd itd po istoj cijeni,a do danas su ih prodavali sa svim tim funkcijama.
Gle ne da mi se natezat sa tobom ili ikim drugim,ti sad mozes gledat kao da su oni ljudima nesto poklonili ja svakako ne gledam na taj nacin.
Covjece tebi je profesija da pises neprovjerene gluposti, konstantno zbog svoje osukdne informiranosti i laičkog znanja stvaraš pesimizam i dezinformiras ljude.
Nisi imao dosta bisera na ada lovelace temi pa moraš pojačati
Znači napišeš post da netko tko je kupio Nvidia grafu da mu je Nvidia ukinula funkciju sta je totalna dezinformacija.
LHR modelu su se prodavali sami za sebe i bili tako reklamirani, kupac je sam birao hoce li ili nece kupiti, nitko ga nije tjerao, a to je bio neki čin približavanja grafi gamerima jer su do LHR bypass-a mineri rađe kupovalu skuplje non LHR modele.
A non LHR modele koje si ranije mogao kupiti su ostali kakvi jesu, nije ti Nvidia nista ukinula na njima
Problem foruma je kaj ima kritična masa neinformiranih ljudi, i par suvislih forumaša nema volje ni pisati u svoj toj gomili neznalaca
Mislio sam da si vec protjeran a ti iskaces iz pastete.