- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj Computeruniverse je....ne znam, konstantno mi salju samo da nemaju pojma kad ce doc grafe, narucio sam 19 prosli mjesec.
Sad me u Njemackoj nece bit 3 tjedna i kako se cini morat cu otkazat ovu narudzbu jer NE mogu promjenit da moj buraz primi karticu a na Anazonu se to sasvim normalno moze modificirat.
Problem je sto sam na dan narudzbe platio i ekstra godinu garancije pa ne znam dali ce se i to otkazat jer to computeruniverse odradjuje preko neke vanjske firme na cudan nacin....
Hahahahaha
Pitaj ga u čem je problem
Sigurno više od 10.
Pa eto da si pogledao članak malo bolje vidio bi da je proshop poslao 500+ kartica, ja sam tamo naručio i situacija je kakva je.
Komunikacija im je za ovakvu situaciju neviđena
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=2&tid=986632
Tu na forumu njihov zaposlenik svaki dan svima odgovara na postove, javlja koje kartice im stižu i kakva je situacija s queom.
Tako da ne vidim odkud su po tebi nesposobni ili seratori?
Koliko vidim dobili su 3080+3090 412 kartica, tako da ne znam od kuda tebi 500. Drugo svi su znali da nema kartica, a uzimaju i dalje prednarudžbe od ljudi. Sve znaju da kartica neće biti do 12 mjeseca bar.
Pratim Overclockers.co.uk, oni su dobili prvi dan 10k narudžbi i dobivaju više manje svaki dan 50+ kartica.
Da ne govorim da su svi dignuli cijenu karticama za 50+ eura.
Može njihov zaposlenik odgovarati koliko hoće kada nema kartica, oni su uzeli novce a ti kad dobiješ karticu možeš biti sretan iako su ti još naplatili po višoj cijeni.
https://www.proshop.dk/RTX-30series-overview
S njihove stranice gdje se tablice redovito updateaju.
Misliš da su oni stali nakon launcha i odustali s narudžbama? S obzirom da si tako informiran trebao bi znati da je u kini trenutno veliki praznik i da tvornice stoje. Tek od idučeg tjedna se očekuju veće pošiljke grafičkih i nekakva normalizacija dobave.
A to da su dignuli cijene za 50+ eura sam zaboravio da kod nas nije bilo 3080 po 8000+ kn u trgovini.
Ja nemam vremena refreshat 10 shopova i slinit cijeli dan nad nabavom / geizhalsom da bi upiknuo 3080 u shopu kad bude dostupna, meni kao i dosta ljudi paše platit pa čekat. Uostalom u bilo kojem trenutku da kupim karticu negdje drugdje lako dobijem novce nazad. Novci nisu nestali i neće te nitko prevarit.
Situacija nije izolirana na proshop nego je globalna i onda je tvoje mišljenje da su nesposobni jako opravdano
Sigurno više od 10.
Pa eto da si pogledao članak malo bolje vidio bi da je proshop poslao 500+ kartica, ja sam tamo naručio i situacija je kakva je.
Komunikacija im je za ovakvu situaciju neviđena
https://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=2&tid=986632
Tu na forumu njihov zaposlenik svaki dan svima odgovara na postove, javlja koje kartice im stižu i kakva je situacija s queom.
Tako da ne vidim odkud su po tebi nesposobni ili seratori?
Koliko vidim dobili su 3080+3090 412 kartica, tako da ne znam od kuda tebi 500. Drugo svi su znali da nema kartica, a uzimaju i dalje prednarudžbe od ljudi. Sve znaju da kartica neće biti do 12 mjeseca bar.
Pratim Overclockers.co.uk, oni su dobili prvi dan 10k narudžbi i dobivaju više manje svaki dan 50+ kartica.
Da ne govorim da su svi dignuli cijenu karticama za 50+ eura.
Može njihov zaposlenik odgovarati koliko hoće kada nema kartica, oni su uzeli novce a ti kad dobiješ karticu možeš biti sretan iako su ti još naplatili po višoj cijeni.
https://www.proshop.dk/RTX-30series-overview
S njihove stranice gdje se tablice redovito updateaju.
Misliš da su oni stali nakon launcha i odustali s narudžbama? S obzirom da si tako informiran trebao bi znati da je u kini trenutno veliki praznik i da tvornice stoje. Tek od idučeg tjedna se očekuju veće pošiljke grafičkih i nekakva normalizacija dobave.
A to da su dignuli cijene za 50+ eura sam zaboravio da kod nas nije bilo 3080 po 8000+ kn u trgovini.
Ja nemam vremena refreshat 10 shopova i slinit cijeli dan nad nabavom / geizhalsom da bi upiknuo 3080 u shopu kad bude dostupna, meni kao i dosta ljudi paše platit pa čekat. Uostalom u bilo kojem trenutku da kupim karticu negdje drugdje lako dobijem novce nazad. Novci nisu nestali i neće te nitko prevarit.
Situacija nije izolirana na proshop nego je globalna i onda je tvoje mišljenje da su nesposobni jako opravdano
Da vidio sam tablicu i to je još uvijek ispod 500 kartica i znam da je u Kini praznik od 01-08.10.
Kod nas je bilo 3080 od 6300 kn pa naviše kao i svugdje. Links i dalje prodaje po istoj cijeni kao i prije tri tjedna, pogledaj malo. Uvijek ima lopova koji nabiju cijenu.
Iskreno ni meni se neda refreshat i traži kartice iako je meni moja krepala i sada sam na laptopu, ali da plaćam unaprijed za karticu koju možda dobijem za mjeseca dana neće ići.
Iskreno pogledaj kod nas, kartice se pojave stave se u web shop i prodaju. Nema kartica nema ni u webshopu, mogli su i naši tu staviti preprodaju pa kada dobiješ karticu.
Prodavati nešto što nemaš i onda se opravdavaš da ne kriva Nvidia i proizvoađači a ti i dalje prodaješ nešto što nemaš pojma kada ćeš dobiti je nesposobnost.
Uostalom Jensen je rekao da će ovakva situacija biti do kraja godine, možda i duže.
I nije samo do Proshopa, takvi su i drugi vani, prodaju muda pod bubrege.
ne vidim ta je to njihova nesposobnost jer oni uzimaju pare i vret ih, korisnike nitko ne tjera puškom da im uplaćuju te novce na n eviđeno, nepoznato i još gore, nepoznat datum isporuke po povečanim cijenama. za mene je ovo novi oblik ludila, ali tko sam ja da sudim :D
ispada da su igre tolioko dobre a ljudi sa toliko lošim hardfverom da je želja za igranjem nepodnošljivo jaka i neutaživa. svaka čast manjini koja te grafičke kupuje za ozbiljne stvari, za rad. ili se radi o prekupcima koji bi voljeli dignuti neku paru.
Links je vrh Džubretina... pa kakva je ovo podrška. Ja sam jučer naručio prvi TUFicu... a kolega sa foruma dosta kasnije... danas ga kontaktiraju da ništa od tufica - da ne dolaze i da može uzeti palit... meni niti ne jave
Kad ih nazovem - pitam kako je do toga došlo, po kojem kriteriju su njega odabravli mada je kasnije napravio narudžbu - neznaju
Još bolje - kažem im... pošto imaju moje novce - mogu li mi rezervirati sljedeću pošiljku... bilo koja marka - kao što su kolegi - kad kaže lik - NE!
Pa jebem im ja svima mater po redu
Da, kod nas med i mlijeko.
ne vidim ta je to njihova nesposobnost jer oni uzimaju pare i vret ih, korisnike nitko ne tjera puškom da im uplaćuju te novce na n eviđeno, nepoznato i još gore, nepoznat datum isporuke po povečanim cijenama. za mene je ovo novi oblik ludila, ali tko sam ja da sudim :D
ispada da su igre tolioko dobre a ljudi sa toliko lošim hardfverom da je želja za igranjem nepodnošljivo jaka i neutaživa. svaka čast manjini koja te grafičke kupuje za ozbiljne stvari, za rad. ili se radi o prekupcima koji bi voljeli dignuti neku paru.
Ja sam više renderirao s njom u Octane-u nego igrao u ovih 7 dana jer i nemam što igrati previše ...igram samo Classic WoW tu i tamo i čekam Cyberpunk.
Što se tiče rendera, čudo... brža od 2080ti i Titan RTX-a oko 40% (čak i 50% u Octane benchu actually).
Evo i meni iz Linksa mail da nemaju trenutno graficku i da ce doci kroz 2-3 tjedna. -.- a narucio sam 100% prvi jucer kad je postala dostupna. Muljaza kao sto rekoh
Evo i meni iz Linksa mail da nemaju trenutno graficku i da ce doci kroz 2-3 tjedna. -.- a narucio sam 100% prvi jucer kad je postala dostupna. Muljaza kao sto rekoh
Kao što sam ti napisao... tako je i meni prvi dan bilo i u Linksu i u Protisu... oboje uzeli novac po ponudi i kasnije javili da nema kartice.
Iskreno ako nemaš proizvod ne bi ga smio prodavati. Što je još gore nemaju pojma kada će ga dobiti i da li će ga dobiti.
Jednom sam bio u dućanu i htio kupiti nešto, dobili na skladište taj dan i kaže da mi prodaju i pošalju mi doma. Odgovor je bio da ne mogu prodati robu dok nije unešena.
Links je vrh Džubretina... pa kakva je ovo podrška. Ja sam jučer naručio prvi TUFicu... a kolega sa foruma dosta kasnije... danas ga kontaktiraju da ništa od tufica - da ne dolaze i da može uzeti palit... meni niti ne jave
Kad ih nazovem - pitam kako je do toga došlo, po kojem kriteriju su njega odabravli mada je kasnije napravio narudžbu - neznaju
Još bolje - kažem im... pošto imaju moje novce - mogu li mi rezervirati sljedeću pošiljku... bilo koja marka - kao što su kolegi - kad kaže lik - NE!
Pa jebem im ja svima mater po redu
Da, kod nas med i mlijeko.
To je definitvno greška Linksa, trebali su gledati tko je kada naručio i tako zvati kupce po redu. I pošto je bila njihova greška trebali su mi izaću u susret.
Kao što sam ti napisao... tako je i meni prvi dan bilo i u Linksu i u Protisu... oboje uzeli novac po ponudi i kasnije javili da nema kartice.
I kak si ih na kraju "natjerao" da ti ipak daju karticu? :P Ja sam im odgovorio da ok i da sto se mene tice moze i bilo koji drugi model (jedino onaj Zotac ne bi), al pocinjem mislit da mogu prekriziti i links...
I kak si ih na kraju "natjerao" da ti ipak daju karticu? :P Ja sam im odgovorio da ok i da sto se mene tice moze i bilo koji drugi model (jedino onaj Zotac ne bi), al pocinjem mislit da mogu prekriziti i links...
Nikako :) vratili su novac.. ovu sam u drugom valu uhvatio.. i to pukom slučajnošću slanjem maila "Dobar dan, ima li kakvih novosti o 3080 pošiljkama bla bla bla pošto je bilo tako i tako prvi put".. javio mi se čovjek i rekao da upravo ima jednu koja se sprema za Trešnjevku i ako želim da mi može poslati ponudu i ako uplatim odmah da ide k meni umjesto tamo u shop / web... tako je i bilo. Drugi dan je bila kod mene. Jedino nisam dobio webshop popust jer nisu digli gore..
Hahahahaha
Ahahahaha, reci da ćeš za njega spustit na 9899kn. Možda je to megatama puko jer svi imaju jamper osim njega.Eto ga u kroejšu da te obračuna, reko je da dolazi.
ne znam sta se cudite i kukate i svi su vam krivi sto ne mozete doci do grafe.
vec tjednima znate kakva je situacija, kakva su iskustva, kako se otkazuju narudzbe i kak se dugo ceka na povrat novca i slicno
oni koji imaju srece dodu do grafe oni koji nemaju, ne. nitko vam nije kriv
ako nasi ducani dobiju 1-2 graficke, i vas 20 navali, i jos tko zna koliko onih koji ne neznaju da postoji BUG forum, i sad si bas ti mislis da si bio prvi, e pa nisi
dobro ste znali u sta se upustate i kakva je situacija, suck it up i probaj ponovno ili cekaj kao i drugi
https://videocardz.com/newz/danish-retailer-fulfiled-only-10-of-geforce-rtx-3080-preorders
Sad je valjda i zadnjim debilima sve jasno-Nvidija niti izbliza nije bila spremna za launch 30xx serije!
Proračunato su uranili dva mjeseca kako bi sjebali amd koji bi se inače nametnuo i uzeo im ogroman dio kolača serijom koja bi razvalila njihovu 20xxS. Zaključili su da će radije riskirati da otvoreno pišaju po svojim fanovima i potencijalnim kupcima nego priznati suparnikov bolji start...
...i mogu im čestitati jer su bili u pravu!
jasna stvar, dobar marketing i neka je :D
Nitko od njih karticu nema kad ju prodaju, kartice su kod distributera koji ima flag da je dostupna, on ju kupi kad ju ti kupiš, odnosno rezervira.
Tako da kad ima kartica, to nije problem, ovo kad ih nema je njesra. Vjerujem da je distributer stavio flag da je dostupna, links isto, a ispala je da neće doć.
Ne opravdavam, release nije normalna situacija.
Ono što je šupački je što prodaju preko reda i tamo gdje znaju da će netko preko njuškala prodat pa dijele lapo-lapo. To nitko ne može dokazati, pa ni vlasnik jer bi im dao pedalu momentalno. Svi se kunu da to nije praksa, a ipak vidimo da ni MSI nije imun na to.
Hahahahaha
Hahhaha sad si dobio svoje
Hahahahaha
Hahhaha sad si dobio svoje
3-4 poruke na dan moram napraviti kompilaciju za tjedan dana
Ma kakvi daj.. pa ni ne očekujem, to sam postao iz zajebancije na forumu
Danas još nije bilo ništa na Linksu jel?
3x8pin ima da se kloka :)
18500kn i 19500kn lol.
https://videocardz.com/newz/leadtek-announces-geforce-rtx-3090-winfast-hurricane
Leadtek :O
Pa nisam čuo za njih od GeForce 2 MX
https://videocardz.com/newz/leadtek-announces-geforce-rtx-3090-winfast-hurricane
Leadtek :O
Pa nisam čuo za njih od GeForce 2 MX
E nostalgije....
Poštovani Horned Reaper!
Vašu narudžbu predali smo kurirskoj službi. Isporuku možete očekivati u roku par dana. Kurir će Vas obavijestiti prije isporuke.
Eto u ponedjeljak stiže vjerovatno
Poštovani Horned Reaper!
Vašu narudžbu predali smo kurirskoj službi. Isporuku možete očekivati u roku par dana. Kurir će Vas obavijestiti prije isporuke.
Eto u ponedjeljak stiže vjerovatno
Ajde da vidimo i EVGA 30xx seriju :D Kažu da je 20xx serija imala ozbiljnih problema s pregrijavanjem - sad ćeš nam first hand reći ako je bolje u 30xx
Sad je valjda i zadnjim debilima sve jasno-Nvidija niti izbliza nije bila spremna za launch 30xx serije!
Proračunato su uranili dva mjeseca kako bi sjebali amd koji bi se inače nametnuo i uzeo im ogroman dio kolača serijom koja bi razvalila njihovu 20xxS. Zaključili su da će radije riskirati da otvoreno pišaju po svojim fanovima i potencijalnim kupcima nego priznati suparnikov bolji start...
...i mogu im čestitati jer su bili u pravu!
bolje i to nego da pokažu samo brojke na klasičnom paperlaunchu i da onda dva mjeseca čekamo na kupovinu prvih modela kao što je bilo kod pascala
ovako su bar neki došli do svojih grafa i bar recenzije imamo odavno