Neka grafa stara

poruka: 8
|
čitano: 1.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Neka grafa stara

Lol malo mi je glup naziv teme ali evo imam stari laptop negdje 2003/04 i on više ne radi ja ga neki dan rastavio i našu grafu na moje čuđenje ona je velika ko ma neznam jako mala na njoj piše 256 mb ddr-266 mhz  sliku nemogu prebacit na komp neznam zašto valjda mob otišo e da i zanima me bili mi šta služila ta grafa i ako da kako da je stavim?

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 18:18 (nicash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Neka grafa stara
mislim da to ne bi išlo jer mislim da nisu iste "normalne" grafiče i mobilne
16 godina
neaktivan
Neka grafa stara

ok....al ja ti se baš ne razumijem u to pa jel mi moš objasnit razliku?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
nicash kaže...

ne mozes staviti graficku iz laptopa u desktop racunar, jednostavno zato sto nisu kompatibilne...drugacije su komponente. Kao da na mercedes pokusavas staviti vrata od fice...
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...
nicash kaže...

ne mozes staviti graficku iz laptopa u desktop racunar, jednostavno zato sto nisu kompatibilne...drugacije su komponente. Kao da na mercedes pokusavas staviti vrata od fice...
 lol lijepo objašnjenje xD hvala svima!
aha ma sad sam skužio znam ja razliku između intergrirane i ove nego kad se upotrebljuju druge riječi..e to je već druga priča
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 18:41 (nicash).
16 godina
neaktivan
Neka grafa stara

a sta da npr imam u laptopu hd4850 i mogu igrat sve igre i to gta iv i take i nemogu je stavit u komp to je malo jadno

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jebasu123 kaže...

a sta da npr imam u laptopu hd4850 i mogu igrat sve igre i to gta iv i take i nemogu je stavit u komp to je malo jadno

LaL neš nać u laptopu 4850, vjeruj mi...
Intel Q6600 @ 3,0 + BigTyphoon 120 Asus P5K-E/WIFI-AP 2GB 800 MHz Kingston Asus EN9600GT WD 320GB Antec Sonata III 500
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice