Ne radi mi graficka GTX 260 EXO

poruka: 34
|
čitano: 4.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

POZDRAV !!!

Zanima me zašto mi graficka ne radia 

Nediže mi se bios i nema slike ja mislim da mi je matična pre slaba evo moja konfa :

Matična:msi g31 tm-p21

Grafićka koja sad je u kompu je : ati radeon hd2600xt powercolor

Napajanje: Coolmaster EXTREME 600w

RAM: 2gb 800mhz

Procesor: intel Celeron dual core 2.5 ghz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ne radi mi graficka GTX 260 EXO

Vjerovatno je otišao čip na grafičkoj , ukoliko radi nromalno sa drugom . 

Dogodilo se i meni prije nekoliko dana . 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan

hvala na odgovoru je radi bez prijekorno ova druga graficka (ati radeon hd2600xt vrti sve najnovije naslove na medium postavke ) najverovatnije je do graficke dobio sam je polovnu sigurno neispravnu al cu za svaki slucaj probat kod nekog drugog ko ima jacu konfu do napajanja sigurno nije , ja sam mislio da mi je do maticne jer mi maticna ima samo pci-e 16x verziju 1.0 a ne 2.0 i max shared memory sa bios upgratedom je 512mb ja sam mislio da to znaci da moja maticna nemoze vise od 512mb graf vrtiti ventilatori mi sve rade i na procesoru i na graf a bios mi se nedize i nema slike najvjerovatnije je do graficke koju sam dobio defektnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stipko320 kaže...

hvala na odgovoru je radi bez prijekorno ova druga graficka (ati radeon hd2600xt vrti sve najnovije naslove na medium postavke ) najverovatnije je do graficke dobio sam je polovnu sigurno neispravnu al cu za svaki slucaj probat kod nekog drugog ko ima jacu konfu do napajanja sigurno nije , ja sam mislio da mi je do maticne jer mi maticna ima samo pci-e 16x verziju 1.0 a ne 2.0 i max shared memory sa bios upgratedom je 512mb ja sam mislio da to znaci da moja maticna nemoze vise od 512mb graf vrtiti ventilatori mi sve rade i na procesoru i na graf a bios mi se nedize i nema slike najvjerovatnije je do graficke koju sam dobio defektnu.

Ha čuj, ako se, ukoliko ustanoviš da i kod prijatelja ne radi, prodavač bude pravio gluh, možeš se prebaciti

ovdje na BOL-u u rubriku "popravak kartice pećnicom" pa okušati sreću.

16 godina
neaktivan

Ja svoju sutra pečem . 

Nadam se uspjehu ..  

15 godina
AmD kaže...

Ja svoju sutra pečem . 

Nadam se uspjehu ..  

Mama kolače , a ti grafu !{#}

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
AmD kaže...

Ja svoju sutra pečem . 

Nadam se uspjehu ..  

Mama kolače , a ti grafu !{#}

Hahaha , pa otprilike tako nekako :) 

13 godina
neaktivan

Samo ti peci ja cu sutra probat kod frenda graf ak nebude radila jedino da i ja probam peci hahahaha :)))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako to peci ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stipko320 kaže...

Kako to peci ???

KLIK !

Music As A Weapon !!
17 godina
stipko320 kaže...

Kako to peci ???

Evo, ovdje pročitaj par savjeta i iskustava ljudi, kažem, vjerojatno nije sve izgubljeno, ako i kod prijatelja nebude radila.

-inače, to je dobra prilika i da prokontroliraš tu grafičku da nije već koji put pečena: ima li sve papirnate naljepnice na sebi

i dali je koja požutjela?

edit, haf je bio brži, pa u to ime attachment "ne peći na roštilju i otvorenoj vatri" :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 19:46 (overhaul).
13 godina
neaktivan

Hvala vam na pomoc al to nevirujem da cu je bas pec al okk vidit cu sutra pa se javim :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NERADI :((((

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stipko320 kaže...

NERADI :((((

Onda Peci, nemas sta izgubiti, jedino tako je mozes popraviti, Pecnica je super stvar kad imas beskorisnu grafu koju jedino mozes bacit u smece...

Javi kako je proslo.

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
13 godina
neaktivan

HOCU mogu li bez paste jer je sad nemam tu ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, peci ju bez paste , ali kod stavljanja hladnjaka OBAVEZNO moras stavit pastu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mogu li prvo isprobati dal radi graf pa onda stavit pastu ??? Znbam da bi se onda graf pregrijava ja bi samo isproba dal radi pa BI ONDA KUPIO TU PASTU DALI TO JA MOGU ???

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Ja osobno nebih stavljao bez paste, pa tako ne preporucam ni tebi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
stipko320 kaže...

Mogu li prvo isprobati dal radi graf pa onda stavit pastu ??? Znbam da bi se onda graf pregrijava ja bi samo isproba dal radi pa BI ONDA KUPIO TU PASTU DALI TO JA MOGU ???

NE NE MOŽEŠ!!!

13 godina
neaktivan

neradi peka sam je al nakraju nisam stavio pastu al se isto dogodi kao i prije sve radi odlicno i svi ventilatori se vrte al nema slike i ne diže se bios a na staroj graf radi sve odlicno sta je to max shared memory moja maticna ima sa updateo-m 512mb te memorije dali je to kolku ja graf mogu imati ili sta ??? moja maticna ima pci-e 

EVO MI MATICNA : msi g31 tm-p21

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako si ju ispekao i dalje ne radi mozes ju bacit u smece !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Okej opet sam mislio uzet novu graf al sam mislio ak ova proradi da nemoram po novu jebi ga to znaci da je do graficke ja sam mislio da je do maticne all okkej jer mi gtx radi ventilator i sastrane i oni glavni koji se vrti al nema veze okej

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Uzimam novu graf još Hvala puno uzet cu neku polovnu jeftino 1gb da je i da je u blizini gdje ja zivim negdje iz splita :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nije ti sve do gigabajta...Koliko imas novaca?
13 godina
neaktivan

x

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 17:39 (fox1406).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma znam da nije sve u memoriji al i to je vazno najvaznije je da ima puno memorye i veliki core i memory clock brzina je još najvažnije ja imam 256mb graf (radeon hd2600xt powercolor pa mi sve igrice radu odlicno i nfs run mi radi iako treba minimalo 512mb memorie)   NAJVIŠE 700-800 I NAJBOLJE IZ SPLITA da je mogu isprobati :))))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stipko320 kaže...

Ma znam da nije sve u memoriji al i to je vazno najvaznije je da ima puno memorye i veliki core i memory clock brzina je još najvažnije ja imam 256mb graf (radeon hd2600xt powercolor pa mi sve igrice radu odlicno i nfs run mi radi iako treba minimalo 512mb memorie)   NAJVIŠE 700-800 I NAJBOLJE IZ SPLITA da je mogu isprobati :))))

Zaboravi te fazone sa memorijom. I tako za 700-800 kn možeš dobiti grafičku koja će imat dosta memorije.

Potraži za taj novac gtx550, gtx460 sa 768mb ili ati hd5850/5830/6790/6770/5770... ovisi što se nađe u st (ili ako uspiješ dogovoriti poštu)

Evo ti neka usporedba za orjentaciju.

Samo da pitam; naravno pospojio si sve priključke napajanja na ovu grafičku

koja ti ne radi? Stavi ju ovdje u ogls i ponudi za neku simboličnu cijenu, netko ju možda ipak u splitu uzme barem zbog hladnjaka.

14 godina
neaktivan
AmD kaže...

Vjerovatno je otišao čip na grafičkoj , ukoliko radi nromalno sa drugom . 

Dogodilo se i meni prije nekoliko dana . 

Znas li ti koja je sansa da ode čip na kartici? Uglavno ode nesh na PCB (VRM) ili memorija.

13 godina
neaktivan

Ne krivo si me razumio ja kupujem graf a ne da prodajem gtx260 exo koja samo ventic radi ja kupujem kako si napocetku napisao i ja neznam zasto neradi evo jos jednom moja konfa :

Matična : msi g31 tm-p21

Graficka : Sad mi je u kompu moja stara koju zelim minjati kupujem novu stara : Radeon hd2600xt powercolor 256mb ddr4

Procesor : Intel celeron e 3300 dual core 2.5 ghz

Ram : 2Gb 800mhz ddr2

Napajanje : coolmaster extreme 600w

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

NEVIRUJEM da bi netko uzeo sam ventic od moje graf to nema smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka