Komp kao da neocitaje graficku

poruka: 10
|
čitano: 1.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imao sam neku amdovu graficku prije (512mb) DDR3 dok mi nije pregorila , i onda na kompu nisam imao slike.

Promjenio sam graficku sa novom DDR3 nvidinom 2g i slika mi se vratila na komp ali kao da performansi nisu tj slike po sekundi(fps) u graf.testovima su mi 3... a prije mi je bilo po 180(na staroj graf)

Drivere sam uredno instalira s  CD-a , komp mi u device mengareu prepoznaje , sto da radim ?

Suba
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jednom sam imao sličnu situaciju i ispalo je da je problem bio u slotu na matičnoj ploći u kojem je bila grafička kartica.

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Poželjno bi bilo da znaš barem model grafičke, a mogao bi napisati i o kojoj se konfiguraciji radi.

Počisti sve video drivere s DriverSweeperom, pa instaliraj najnovije za tu svoju grafu s AMD ove stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Komp kao da neocitaje graficku
Save kaže...

Imao sam neku amdovu graficku prije (512mb) DDR3 dok mi nije pregorila , i onda na kompu nisam imao slike.

Promjenio sam graficku sa novom DDR3 nvidinom 2g i slika mi se vratila na komp ali kao da performansi nisu tj slike po sekundi(fps) u graf.testovima su mi 3... a prije mi je bilo po 180(na staroj graf)

Drivere sam uredno instalira s  CD-a , komp mi u device mengareu prepoznaje , sto da radim ?

- Aj ti reci koju si tocno imo graficku prije(ona koja je pregorila), a koju sada.

- Moze biti da je ovu sto si kupio puno slabija od one oja ti je pregorila.

12 godina
neaktivan

Nek decko makne stare drivere i stavi nove i adekvatne ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sry sta kasno odgovaram , malo me stisao neki job .

Ovako bila mi je prije ATI Radeon HD 4600 Series (ddr3) (512mb) , a sada mi je nvidia geforce GT 610 (ddr3) (2gige) . Reinstalira sam cak cijele windowse i drivere opet sa cda instalirao jer kada idem instalirati sa autodetect od nvidie izbaci mi ove errore 

Ova prva slika je sa starom grafom kada je bila 

moje komponente moje komponente
Suba
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.1.2014 22:25 (Save).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Pa sa GT 610 ni ne ocekuje neke uber rezultate, tih 2  GB memorije je tamo samo za ukras.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Je ali sigurno vece od 3fpsa ocekujem i bolje od prosle

Suba
14 godina
neaktivan
Save kaže...

Je ali sigurno vece od 3fpsa ocekujem i bolje od prosle

GT610 je dosta slabija od HD4670 ako si tu imao, a 64bitna sabirnica ti je usko grlo tako da ti je fps onakav kakav treba biti.

Neznam šta si igrao, ali nemožeš od grafe sa 13Gb/s bandwith-om očekivati previše.

13 godina
neaktivan

Sistemom eliminacije , dosa sam do takljucka da je prob u maticnoj , promjenia je i gg

Suba
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice