Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 942.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

zamisli da ti imas mozak odrasle osobe pa da znas citati s razumijevanjem, ne izvlaciti rijeci iz konteksta!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Gtx 9xx Club
Stjepanj kaže...
dobro volegradele kaze ak je stavim pod vodu nebo je granica!

Ona već kao da je pod vodom.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
12 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
...No eto veseli me da sam jednu takvu dobio u 20g...

Lažeš!! I ona 7950 mislim da je bila safirka neka, i ona je bila čudo od kartice ako se sjećam dobro :P ... znam da si me tad potezao na moju 770ku i kako je 7950 može stić kad je u tvojim rukama 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Lažeš!! I ona 7950 mislim da je bila safirka neka, i ona je bila čudo od kartice ako se sjećam dobro :P ... znam da si me tad potezao na moju 770ku i kako je 7950 može stić kad je u tvojim rukama 

ma nije bila nis specijalno, prosjek za tahiti cip, vec vi niste imali pojma

17 godina
Gtx 9xx Club

da ona DD kojoj je digo cijenu radi velikog oc potencijala

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 20:11 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

zamisli da ti imas mozak odrasle osobe pa da znas citati s razumijevanjem, ne izvlaciti rijeci iz konteksta!

To mi i je greska sta tvoje postove pokusavam citat sa razumijevanjem 

17 godina
4mal kaže...

ja sam imao 2 dd modela koja su isla u nebo tik do Stjepanja, mozda je i on imao dd modele no nisam zapamtio.

Ja nisam ništa dizao u nebo vec sam cijeli komp prodao u kompletu radi sranja koja su mi se desila

Da to tada nije bilo sada bih imao gtx 980ti sli setup u kombinaciji sa tim i7 3770k (iso je na 5ghz s mugenom), tu je bio i ax850 i tak to...

7. toxic - 2014 - AMD HD7950 3GB CF 1100/1550  --  i7 3770k 4700 MHz

s time da su to dva komada ova jedna je isla na 1140/1600 kolko me pamcenje sluzi

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 20:41 (toxic).
13 godina
protjeran
toxic kaže...
4mal kaže...

ja sam imao 2 dd modela koja su isla u nebo tik do Stjepanja, mozda je i on imao dd modele no nisam zapamtio.

...

s time da su to dva komada ova jedna je isla na 1140/1600 kolko me pamcenje sluzi

uf, moja dual-x je isla na preko 1200,(stock je bio 925/1250) vise se ne sjecam tocno koliko iznad(tocnije 1215mhz i 1750mhz memorija), znam da su muku mucile klokane 7970 s njom!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 21:04 (Stjepanj).
17 godina

pricam za stjepanja

11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
toxic kaže...
4mal kaže...

...

uf, moja dual-x je isla na preko 1200,(stock je bio 925/1250) vise se ne sjecam tocno koliko iznad(tocnije 1215mhz i 1750mhz memorija), znam da su muku mucile klokane 7970 s njom!

Rekao bih da ti dajes pun gas svakoj kompon. koju overklokas pa sto bude.Ulazis u to bez straha i rizika da bi nesto moglo kihnut,pa stoga i odlicni rezultati.Ja zastrjepim svaki put kad mi grafa crasha i kontam dosta je za danas

9 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Tesko je danas ubit komponentu, sve novije komponente imaju zastite

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

@ toxic sjecam se onih tvojih 7950 u cfx, tad si imao sliku onog nekog konja ili goveda u snjegu nikad mi to nije bilo jasno, pa si to prpdao i onda si imao neki laptop pod moj pc

@ stjepanj sjecam se i one tvoje sapphire 7950 dual x w boost u 3d marku si gotovo dostigao graphics score od gtx 770 koja je tada bila the shit 

Sjecam se ja jos i prije od toga kad si imao onu hd 6850 cyclone kojoj si dusu vadio i i7 920 ... davno je to bilo

Battlelog: Glavas_ZG

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Tesko je danas ubit komponentu, sve novije komponente imaju zastite

Ili zastitu u trajanju garancije.Nakon toga kaput.Ne mogu jos prezalit svoju 280x-icu.Kihnula na bjednih 1.22v a gara fino istekla

17 godina
Glavas_ZG kaže...

@ toxic sjecam se onih tvojih 7950 u cfx, tad si imao sliku onog nekog konja ili goveda u snjegu nikad mi to nije bilo jasno, pa si to prpdao i onda si imao neki laptop pod moj pc

haha, to mi je pas bio nije imao niti godinu dana, da ga vidiš danas :)

10 godina
odjavljen
toxic kaže...
Glavas_ZG kaže...

može

13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

goveda?! hahah umro sam!lp

Moj PC  
3 0 hvala 1
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

goveda?! hahah umro sam!lp

ahahahah i ja sam se isto zavrtio na stolcu 

17 godina
Glavas_ZG kaže...
toxic kaže...
Glavas_ZG kaže...

može

Eto :)

13 godina
Gtx 9xx Club

Možete vi brijat na 7950, ali niti jedna kartica nije bila ni blizu Vladinoj 580 super mega klasifajd edišn gdje su sami vilenjaci stavljali heatpipove i Zefir, Bog zapadnog vjetra radio ventove...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 9:05 (DarthMarkus).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Upravo probao 4k gta 5 i dying light na 4k s gtx 970 . pa to se uz odredene postavke moze igrati na 45 plus fpsa :)

da se razumijemo postavke nisu low niti medium vec high, ultra high

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Je upali ambient oclusion i sve bu umrlo:)
17 godina
Stjepanj kaže...

da, na dl pogotovo.

10 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Pravit cemo se da znamo sta ovo radi

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Proljepšava igru, razlika je je dosta velika.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Glavas_ZG kaže...
Stjepanj kaže...

Pravit cemo se da znamo sta ovo radi

ovdje se lijepo vidi : 

17 godina
Stjepanj kaže...

hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. haha jedva cekam gtx 980ti.

uglavnom imam 4k tv.

slucajno sma stisnuo na tvoj profil i vidim 4k@ dsr.

reko ja sam sebi sigurno ne mogu dsr na ultra wide monitoru kada ono šok - mogu.

osim sto sam povisio rezouluciju na ultrawide je ovo sasvim druga prica aaaaaaaaaaaa, steta sto se gtx 970 ne moze nosit s time no oce gtx 980ti...

predivno.

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Eto, sad imaš dobar razlog za kupovinu...jedino se iskreno nadam da češ odigrati barem jednu igru do kraja 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Skinut cu dying light i probati 4k s jednom Fury i s Crossfire. Neda mi se stavljati 980 Ti u komp, a Fury je nesto sitno slabija pa ce se okvirna slika dobiti

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Nego imam jos jedno pitanjce.

kako na ovaj fenixici imam dva mini dp porta jedan hdmi i dvi port .

Naravno nemam dp to hdmi kabel niti nemam dp to hdmi adapter.

Vec imam klasicam hdmi kabel i jasno mi je za njega i nvidiu da bez problema guraju 4k @60fpsa

no na ovaj monitor sam stavio dvi-hdmi adapter i spojio s hdmi kabelom i bez problema imam preko dsr-a visu rezoluciju.

e sada koliko stvarno rezouluciju moze grafa dati putem dvia? dakle ovdje govorim da sam spoji dvi to hdmi adapter a dalje prenosi hdmi kabel

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kant kaže...

Skinut cu dying light i probati 4k s jednom Fury i s Crossfire. Neda mi se stavljati 980 Ti u komp, a Fury je nesto sitno slabija pa ce se okvirna slika dobiti

Pazi ti da ne bi imao flex edition ploču nakon što staviš dvije Fury

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice