89% asic quality čini čuda!najvise sam je rastegnuo do 1647mhz! stock bios(1,256V)!
lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
89% asic quality čini čuda!najvise sam je rastegnuo do 1647mhz! stock bios(1,256V)!
lp
sad se vec kurcis, al dobro :)
Ja imam asic quality 78,9 %. Valjda zato neda više od +90 core.
Jel su inace msi kartice tak dobre?
pa ono, cini mi se da su ljudi poprilicno zadovoljni! eto ja imam dosta iskustva u tome pa mogu reci da se slazem u potpunosti s time! jedina kartica koja je meni bolje kvalitete je asusova strix, no nazalost ima samo 8pinski konektor! da ima 6+8 mislim da bi borba bila ravnopravnija i zabava puno veca!
! inace na ocn-u imam karticu s najvecim asicq!
pa ono, cini mi se da su ljudi poprilicno zadovoljni! eto ja imam dosta iskustva u tome pa mogu reci da se slazem u potpunosti s time! jedina kartica koja je meni bolje kvalitete je asusova strix, no nazalost ima samo 8pinski konektor! da ima 6+8 mislim da bi borba bila ravnopravnija i zabava puno veca!
A da se msi nije zahebo pa podvalio cip od 980ke u tu tvoju zvjercicu
pa ono, kad se overkloka na 1600mhz lako prede stock 980, naravno govorim o igrama ne u testovima gdje 970 fali hw snage!
evo koga zanima malo vise o tome:
http://techreport.com/review/27067/nvidia-geforce-gtx-980-and-970-graphics-cards-reviewed/3
lp
A zamisli Stjepko dokle bi išla da nabavis napajanje od 2kW?
Sve je to silicon lottery.
pa ono, kad se overkloka na 1600mhz lako prede stock 980, naravno govorim o igrama ne u testovima gdje 970 fali hw snage!
A koju snagu koristi u igrama? Snagu volje?
A zamisli Stjepko dokle bi išla da nabavis napajanje od 2kW?
u prosjeku 30, mozda 50mhz gore...
Svi se trudimo ali tebe tesko prestici he,he
dobar si asicq?, jel mozes odvrtiti valey na tome?
Svi se trudimo ali tebe tesko prestici he,he
dobar si asicq?, jel mozes odvrtiti valey na tome?
asiq je 78.1.Probao sam,1490 mhz je max da prodje valey.Na vecim frekvencijama se crasha.Ono je bilo na 8moj sceni bencha,prije black screena.Probao par puta,neide
Ebate meni je asic 71, pa uredno prolazi valley na 1540
Ebate meni je asic 71, pa uredno prolazi valley na 1540
meni je isto asic 71
memorija ide na plus 550mhz mozda i vise i stabilna je ali gpu clock ne mogu iznad plus 150, tj ako idem vise od 150 gore pocne mi bacat artefakte a tak ne zelim testirati.
meni je 80.3 memorija ide na +600 a gpu clock na 1550 max. sve iznad toga rezultira artifaktima i nestabilnim radom u gajmingu
Meni Asic 75.9% ... Grafa u gamingu potpuno stabilna na Core=1550Mhz , Memory +400Mhz ( MSI Afterburner).
Ne vjerujem bas da taj Asic ima nekakve pretjerane veze kaj se OC tice.
Gdje vidite taj Asic?
Na mojoj je najveci problem zakljucana voltaza i power limit.Nece ku... vise od 1.2v a nedaj boze da power consuption predje 100%.Nabace tako dobro hladjenje a zakljucaju voltazu,šabani škiljavi
bogme ni moja neće preko 1.2, iako sa starim biosom nije ni održavala ni tih 1.2 već je opako throtlala, pl je bio max 106 , sad je 120 i drži konstantno 1,2V
Meni Asic 75.9% ... Grafa u gamingu potpuno stabilna na Core=1550Mhz , Memory +400Mhz ( MSI Afterburner).
Ne vjerujem bas da taj Asic ima nekakve pretjerane veze kaj se OC tice.
da nema veze nebi evga to naplacivala, i ako malo pratis odredene klubove i informacije u njima, da veci asic u pravilu donosi bolji max oc!lp
da nema veze nebi evga to naplacivala, i ako malo pratis odredene klubove i informacije u njima, da veci asic u pravilu donosi bolji max oc!lp
Evga vam prodaje maglu sa tim naplacivanjem veceg Asic!
Evga vam prodaje maglu sa tim naplacivanjem veceg Asic!
isto ko i Stjepanj :)
ja sam imao g1 verziju koja je imala ako me pamcenje sluzi asic cca 74 posto pa je isla na 1600mhz.
g1 ima veci tdp kao i veci napon, pa "nije problem" doci do 1600mhz! meni je obicna wf3 isla na 1570mhz! inace neznam sta ocekujete boost od 200%?, s grafama je sve isto kao i s svim ostalim hw, male su razlike izmedu loseg, prosjecnog i golden one primjeraka...lp
g1 ima veci tdp kao i veci napon, pa "nije problem" doci do 1600mhz! meni je obicna wf3 isla na 1570mhz! inace neznam sta ocekujete boost od 200%?, s grafama je sve isto kao i s svim ostalim hw, male su razlike izmedu loseg, prosjecnog i golden one primjeraka...lp
Pa između ove tvoje 970ke i ostalih ovdje je sudeci po testovima ogroman razlika
pa ako gledas one koje se vrte na cca 1500 i one koje prelaze 1600+, onda da!
pa ako gledas one koje se vrte na cca 1500 i one koje prelaze 1600+, onda da!
Vise sam se osvrnuo na ovo u vezi obicnog i golden primjerka
Vise sam se osvrnuo na ovo u vezi obicnog i golden primjerka
a u igrama se dobije poprilican boost, stock boosta koji je na 1392mhz, ja ju drzim dignutu na 1550mhz, bez da sam ista taknuo(Plimit i napon), i prosjek u gta 5 recimo dobijem cak 10fps-a vise average!
Evo jos malo da se pohvalim na ocn-u nisu vidjeli takvu gtx970 s tolikim asicq! najveci je bio 87% i to pod vodom gdje lik vrti sve testove na 1670mhz! ja to sve radim na zraku!
dobro volegradele kaze ak je stavim pod vodu nebo je granica! no dosta o mojoj grafi sad vi malo o svojima vec mi je neugodno
! No eto veseli me da sam jednu takvu dobio u 20g...
a u igrama se dobije poprilican boost, stock boosta koji je na 1392mhz, ja ju drzim dignutu na 1550mhz, bez da sam ista taknuo(Plimit i napon), i prosjek u gta 5 recimo dobijem cak 10fps-a vise average!
Evo jos malo da se pohvalim na ocn-u nisu vidjeli takvu gtx970 s tolikim asicq! najveci je bio 87% i to pod vodom gdje lik vrti sve testove na 1670mhz! ja to sve radim na zraku!
dobro volegradele kaze ak je stavim pod vodu nebo je granica! no dosta o mojoj grafi sad vi malo o svojima vec mi je neugodno
! No eto veseli me da sam jednu takvu dobio u 20g...
Zamisli koliki bi tebi asic bio da je stavis pod vodu...