Moja ima 1.2KG
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja ima 1.2KG
šta si je izvagao,samo karticu?
Da, malo je laksa od MSI r9 390 koju sam imao prije ove, ona je imala 1.3kg.
Jbt dignem se gledam nema niti jedne poruke u temi wtf jel su sinoc svi otisli rokat pa se trijezne ili se danas love pokemoni
First synthetic benchmarks of NVIDIA TITAN X Pascal
http://videocardz.com/62723/first-synthetic-benchmarks-of-geforce-gtx-titan-x-pascal-hit-the-web
danas našao vremena pa probao MGS 5 na 4k... vrti na nekih 40tak FPS avg...
(patiently waiting 2018 for smooth 4k gaming)
Pa dobro u 2018 ces gejmati 4k u 60fps igre iz 2016 ima smisla :D

Pozdrav ljudi.
Nisam bio par dana i vidim da tema leti kao godina. Ima šta novoga ? Jeli napokon donijeta odluka koja je bolja 1060-ka ili 480-ka
Pa dobro u 2018 ces gejmati 4k u 60fps igre iz 2016 ima smisla :D
a je da... mislim da bi sad ova 1080tka gurala starije igre na 4k 60...
e sad jedno tehničko pitanje što se toga tiče. ja nemam 4k monitor nego sam samo omogućio u nvidia control panelu dizanje na veće reze od nativne. dali to dodatno opterećuje sistem i dali bi fps skočili kada bi imao 4k monitor.
Nema to veze s sistemom, postoji dedicirani hardware encoder i decoder u grafičkoj koji mijenja rezolucije.
Da, mijenja navodno unutar igre, na desktopu to ne radi.
Pozdrav ljudi.
Nisam bio par dana i vidim da tema leti kao godina. Ima šta novoga ? Jeli napokon donijeta odluka koja je bolja 1060-ka ili 480-ka
Mislim da su se ipak odlucili da je GTX 1080 najjaca.
Najhladnije i najtise su Palit/Gainward sa coolerom kao na slici...
Najhladnije jesu Palit/Gainward ali najtiša se pokazala MSI. Ne znam gdje si našao da su Palit/Gainward najtiše. Pitam zato što nigdje ne nalazim recenziju koja to potvrđuje, a ti i Ludacris konstanto hvalite svoje kartice pošto im imate, a ispada da su druge smeće
Stari moj radje ti na jedan i7
Najhladnije i najtise su Palit/Gainward sa coolerom kao na slici...
Najhladnije jesu Palit/Gainward ali najtiša se pokazala MSI. Ne znam gdje si našao da su Palit/Gainward najtiše. Pitam zato što nigdje ne nalazim recenziju koja to potvrđuje, a ti i Ludacris konstanto hvalite svoje kartice pošto im imate, a ispada da su druge smeće
A gdje se to MSI pokazala najtisa, daj mi taj link uostalom vec sam imao MSI Gaming R9 390 i ventovi su na 1500RPM glasniji nego kod Gainward Phoenixa gtx 1080 na 1800RPM...
Eto da odma potrkrijepim tvrdnje:
,
Uglavnom Palit i Gainward grafe na 2060+MHz rade na 70 stupnjeva dok se ventovi vrte na 1000RPM-a (42 posto)
MSI Gaming X na 1480RPM dok je clock 2012MHz a temperatura 70 stupnjeva
Znaci Gainward em je na osjetno vecem taktu, em mu se ventovi okrecu skoro 500RPM-a nize
Moras biti lud da dajes 6400kn za MSI kad je Gainward killer za 5600kn, da ne pricam kolko su mi smijesni ovi sta ko fol radi garancije uzimaju MSI i daju skoro iljadu kuna vise
Ne treba mi :D
Vec ti je i taj i5 4460 bottleneck za jednu gtx 1080, a kamoli za dvije... Napajanje ti je dosta 600w za dvije.
Vec ti je i taj i5 4460 bottleneck za jednu gtx 1080, a kamoli za dvije... Napajanje ti je dosta 600w za dvije.
Hashcat je i tako GPU based tako da mi ne treba bolji CPU. A i nisam primjetio da mi bottlenecka ni u jednoj igri, vrti mi i na 4k BF4 na 100% Grafu
Vec ti je i taj i5 4460 bottleneck za jednu gtx 1080
Naravno da nije.
Sto je veca reza manji je tereta za CPU, uostalom Battlefield 4 nije zahtjevan naslov ako igras single player, multiplayer kolje proc ali na velikim mapama sa puno igraca.
EDIT:
Meni je moj na 4.5GHz na 80-90 posto usage-a, tako da je tvoj sigurno bottleneck.
daj molim te odvrti nam malo gta5 na 1080p i 4k...da vidimo kak se nosi taj i5 s tom gtx1080! kad vec govoris da nije potrebno!, jer ja s i7 2700k @4,6ghz extremno gusim 1070!lp
daj molim te odvrti nam malo gta5 na 1080p i 4k...da vidimo kak se nosi taj i5 s tom gtx1080! kad vec govoris da nije potrebno!, jer ja s i7 2700k @4,6ghz extremno gusim 1070!lp
Meni se vise cini da si ti opsjednut sa i7 procesorima, zato sto na svakom postu govoris kako je "neophodno" imati i7
Meni se vise cini da si ti opsjednut sa i7 procesorima, zato sto na svakom postu govoris kako je "neophodno" imati i7
Dao ti je dokaze
Sto je veca reza manji je tereta za CPU.
Ne, to tako ne funkcionira.
Zapravo, ovo se može interpetirati i tako da GPU postane toliko spor da CPU nema posla pa je izjava točna. :)
covjek je rekao da je zadovoljan i da mu treba samo za Hashcat! tko smo mi da se u to petljamo!uzivaj!lp
Jeli ti igraš na 4K monitoru ili Full HD kao što ti stoji po tvoj PC pa koristiš DSR factors ?