Pozz
Imam GT220 1GB DDR3 OC, nudi mi se zamjena za 8800 GT 512MB DDR3 256 bitna i da doplatim jos oko 200 kn....napajanje je Gigatech 550W, nema 6-pinski konektor....da li da zamijenim?
Pozz
Imam GT220 1GB DDR3 OC, nudi mi se zamjena za 8800 GT 512MB DDR3 256 bitna i da doplatim jos oko 200 kn....napajanje je Gigatech 550W, nema 6-pinski konektor....da li da zamijenim?
Pozz
8800GT je puno bolja kartica, vrijedilo bi
Da li bi napajanje izdrzalo?
Da li bi napajanje izdrzalo?
da, samo moraš nabaviti taj konektor
ok,hvala mnogo...jedini problem je sto je mnogo velika..kazu da zauzima skoro 3 slota
http://benchmarkreviews.com/images/stories/ECS_8800GT_Dual_Turbo/ECS_8800GT_Dual_Turbo.jpg
Trebalo bi izdržati, mijenjaj
ok,hvala mnogo...jedini problem je sto je mnogo velika..kazu da zauzima skoro 3 slota
http://benchmarkreviews.com/images/stories/ECS_8800GT_Dual_Turbo/ECS_8800GT_Dual_Turbo.jpg
da... nije možda najbolji primjerak 8800GT, a čuj ma performansama češ mnogo dobit, sad ostalo kako ti želiš
Ma nije mi bitan toliko izgled, bitno mi je da je prilicno bolja od GT220....da se ne zeznem
Ma nije mi bitan toliko izgled, bitno mi je da je prilicno bolja od GT220....da se ne zeznem
ne govorim o izgledu nego hladnjaku koji je nazgrapan za koji ne znam kako hladi, nećeš se zeznut za performanse
Citao sam bas o tom hladnjaku, da je napravljen bas da se dodatno snizi temperatura....na nekih 60 C...sad ne znam za 8800Gt da li je to mnogo ili malo
Citao sam bas o tom hladnjaku, da je napravljen bas da se dodatno snizi temperatura....na nekih 60 C...sad ne znam za 8800Gt da li je to mnogo ili malo
to je super ako je tako, onda uzimaj
Ma cooler je odlićam, to je neka verzija AC S1 za ovim turbo fanovima koji su odlićni...
Super...sad cu bar imati ''solidnu'' graficku karticu
ok, ali malo pretjeruju, ja sam imao single slot referentnu 8800GT s dosta podignutim taktovima pa nije išla do 91*C
Za mene su to prevelike temperature..ova GT220 nikad ne ide iznad 39 C
dobro, budimo realni GT220 nije za gaming
Hah pa GT220 se ne može ni grijati kad nije za gaming...
A ovo za 39C misliš pod idle...
Drago mi je daje 8800GT za igranje...ovu cu se rijesiti..ubijedili ste me....mada ce mi reci da sam s konja na magarca...mislim sa 1GB na 512MB
Drago mi je daje 8800GT za igranje...ovu cu se rijesiti..ubijedili ste me....mada ce mi reci da sam s konja na magarca...mislim sa 1GB na 512MB
to što ova ima 1gb u igrama ti apsolutno ništa ne znači
nema to veze bitan je grafički čip, ima i kartica od 256MB koje su brže od ove tvoje
pod idle je 29C
pod idle je 29C
Onda je stvarno hladna kartica...
pod idle je 29C
vjeruj mi GT 220 se nema s čime ni zagrijat
Hvala vam momci puno...jos samo napajanje da izdrzi i bice ok, nemam bas puno potrosaca....AMDII X4 630+, DVD RW,2Gb RAMM
Hvala vam momci puno...jos samo napajanje da izdrzi i bice ok, nemam bas puno potrosaca....AMDII X4 630+, DVD RW,2Gb RAMM
Imaš HVALA gumbe...
Imaš HVALA gumbe...
to cemo kad potvrdim da napajanje moze