Pozz, kupujem novu grafu pa me zanima sto mogu najbolje dobit do 1000 kn, treba mi najvise zbog igrica koje su sve zahtjevnije i nemogu vise s ovom ni PES14 normalno igrat, ja bi najrade neku nVidiu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz, kupujem novu grafu pa me zanima sto mogu najbolje dobit do 1000 kn, treba mi najvise zbog igrica koje su sve zahtjevnije i nemogu vise s ovom ni PES14 normalno igrat, ja bi najrade neku nVidiu!
Nismo vidoviti a "Moj PC" nisi popunio. Ne može ti nitko preporučiti šta da uzmeš ako ne zna šta u kompu imaš (najvažnije napajanje, procesor, matična i količina radne memorije) i kakav monitor (tip, priključak, rezolucija).
Nismo vidoviti a "Moj PC" nisi popunio. Ne može ti nitko preporučiti šta da uzmeš ako ne zna šta u kompu imaš (najvažnije napajanje, procesor, matična i količina radne memorije) i kakav monitor (tip, priključak, rezolucija).
Pentium(R) dual core CPU E5300 2.60GHz
napajanje: ASUS ATX-50Z 450W
RAM 2GB
Maticnu nezz al na ventilatoru pise Intel!
Monitor Samsung SyncMaster 2233RZ
hd7790 ili 560ti
Pentium(R) dual core CPU E5300 2.60GHz
napajanje: ASUS ATX-50Z 450W
RAM 2GB
Maticnu nezz al na ventilatoru pise Intel!
Monitor Samsung SyncMaster 2233RZ
AMD Radeon HD 7730 1GB GDDR5
2 GB DDR2 800 MHz
To si uzmi. I ako možeš neki polovan Intel Core 2 Quad.