GeForce GTX 590 - Prve slike

poruka: 180
|
čitano: 28.247
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

HAHAHAHAHHA EPIC! 

Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: GeForce GTX 590 - Prve slike
athlon64 kaže...

HAHAHAHAHHA EPIC! 

hahahahahahhahahaha, everyone that got AMD go out!!! to je epic! XD i bolje mu je da si 3x580 nabavi nek 6970 XD

15 godina
neaktivan
xyan kaže...
athlon64 kaže...

HAHAHAHAHHA EPIC! 

hahahahahahhahahaha, everyone that got AMD go out!!! to je epic! XD i bolje mu je da si 3x580 nabavi nek 6970 XD

Ostala samo četvorica u sobi (microman,xyan, hyperion i bugofil) {#} Šala, odlične su mi te pardoije s hićom, dobro se može čovjek nasmijati.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451
15 godina
neaktivan

cele-a i atigamera je poslo van!!!! hahahahha

Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

gtx 590 burns

razlike u cijeni između gtx 590 i hd 6990

informacija sa jednog foruma,citat:

"It's not about the cooling SKYMTL, the PWM is too weak, just as it is on the GTX 570. Two GTX 590 died the same way here, one in our test lab and one in a demo system of a reseller, both not overclocked or overvolted; Nvidia says some faulty components not found on retail parts caused it, but both us and TPU had retail package GTX 590's."

zagrijavanje VRM zagrijavanje VRM
WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
M4X kaže...

gtx 590 burns

razlike u cijeni između gtx 590 i hd 6990

informacija sa jednog foruma,citat:

"It's not about the cooling SKYMTL, the PWM is too weak, just as it is on the GTX 570. Two GTX 590 died the same way here, one in our test lab and one in a demo system of a reseller, both not overclocked or overvolted; Nvidia says some faulty components not found on retail parts caused it, but both us and TPU had retail package GTX 590's."

houuuuuuh 112c kod regulacije napona , sta je onda tek ispod heatsinka kod same regulacije , uhuhuh jako jako vruce.

17 godina
M4X kaže...

gtx 590 burns

Ovo je rijetko. Linus je na svom kanalu klokao tu istu karticu puno vise, sa maksimalnim voltmodom i kartica je stabilno odvrtila sve benchmarke, ali opet u svakoj seriji ima losih primjeraka.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
Ad4pt3r kaže...

Ovo je rijetko. Linus je na svom kanalu klokao tu istu karticu puno vise, sa maksimalnim voltmodom i kartica je stabilno odvrtila sve benchmarke, ali opet u svakoj seriji ima losih primjeraka.

A jel vrtio furmark možda?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
17 godina
Hyperion kaže...
Ad4pt3r kaže...

A jel vrtio furmark možda?

Vrtio je 3D Mark 11 na extreme, igre  i vrtio je poseban test koji harwarecanucks koristi za benchanje.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:23 (Ad4pt3r).
16 godina
protjeran
How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 12:30 (epic).

0 0 hvala 0
17 godina

A daj omg kod nas graficka dode 5.500 kn pa to je pretjerano :S

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Očigledno je da drugi GPU stoji besposlen kod 6990.

Zanimljivo da čak ni SLI ne radi kao što se vidi iz priloženog SS-a, a GTX590 koristi oba GPU-a.

16 godina
neaktivan

Inače u Crysisu 2 je multithreeading u banani kak i u prvom Crysisu, tak da ovo ništa ne čudi- Treba pričekati nove drivere sa obije strane i onda se može raditi prava usporedba u ovoj igri

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...

Inače u Crysisu 2 je multithreeading u banani kak i u prvom Crysisu, tak da ovo ništa ne čudi- Treba pričekati nove drivere sa obije strane i onda se može raditi prava usporedba u ovoj igri

Pa jel nisu juce izasli evo ovi novi samo za GTX 590   http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-267.85-driver.html

16 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
microman kaže...

Pa jel nisu juce izasli evo ovi novi samo za GTX 590   http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-267.85-driver.html

To su prvi driveri koji sigurno nisu rješili sve stvari, a bome ni AMD nije sve rješio sa svojim driverima. Kod SLI/CF-a praktički svaki novi driveri donesu blago ubrzanje

I'll be back
15 godina
protjeran

nisamo u to ni sumnjali, ipak su im platili 2 milona$ samo u keshu{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

nisamo u to ni sumnjali, ipak su im platili 2 milona$ samo u keshu{#}

Pa neka netko kaže da nema optimizacije{#}

I'll be back
17 godina
protjeran

Kako su kod ATI-a ruke marljivo brusile naponski konektor da stane hladnjak, kod nvidie prije predstavljanja su doznali problem pretjeranog grijanja vrama, pa su rekli, ma koga briga, ovak će se grafa manje grijat i tiša će bit, ak kome rikne nek rikne. :D

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
pinkskin kaže...

Kako su kod ATI-a ruke marljivo brusile naponski konektor da stane hladnjak, kod nvidie prije predstavljanja su doznali problem pretjeranog grijanja vrama, pa su rekli, ma koga briga, ovak će se grafa manje grijat i tiša će bit, ak kome rikne nek rikne. :D

/no_brain

17 godina
protjeran
I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 23:37 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AMD je dao izjavu u kojoj izaziva NVIDIU da dokaže da je njihova GTX 590 najbrža kartica na svijetu. AMD tvrdi da je njihova hd 6990 i dalje najbrža na svijetu i da je brža od GTX 590.

http://www.guru3d.com/news/amd-challenges-nvidia-to-prove-that-the-geforce-gtx-590-is-the-fastest/

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 13:47 (Dad0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bolji je AMD

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darko999 kaže...

bolji je AMD

XD low

15 godina
neaktivan

pa dobro u pichqu, di pri pretvaranju dolara u kune nastaje problem. $700 dodju obadvije kartice, kak se onda jedna moze prodavati za 5700kn a druga za 6300kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:36 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedni cigani imaju veću maržu.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1663451

0 0 hvala 0
15 godina

Vjerojtano su koritli neki konvertor valuta kao sto je ovaj prevoditelj :)

Tako je kod nas stalno za skoro sve. Razumijem da su cijene vece nego sto je preporucena ali da ovako nesto rade to mi nikad nece biti jasno

700$=3.666 KN

Kad nadodamo PDV to je jos nekih 800KN vise ali opet ni blizu tih cijena po kojima prodaju.

Ne pljackaju nas punu. Sta je to za nas standard sitnica

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

"The latest drivers nvidia has released for the 590 have the card downclocking below 600MHz . The card is dropping as low as 550mhz when the OCP kicks in while gaming.

So nvidia is now having to reduce performance from stock to keep the card stable. Hopefully we will start to see review sites revisiting their reviews soon with the new drivers to show loss not improvement in performance drivers are bringing to these cards.

This is unacceptable on nvidia's part, to now reduce the consumer's performance to keep the cards on the market."

LINK

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
protjeran
elina08 kaže...

"The latest drivers nvidia has released for the 590 have the card downclocking below 600MHz . The card is dropping as low as 550mhz when the OCP kicks in while gaming.

So nvidia is now having to reduce performance from stock to keep the card stable. Hopefully we will start to see review sites revisiting their reviews soon with the new drivers to show loss not improvement in performance drivers are bringing to these cards.

This is unacceptable on nvidia's part, to now reduce the consumer's performance to keep the cards on the market."

LINK

ako je ovo istina, epic fail.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina

Evo jedan pre dobar tes sa puno igri i grafickih programa http://alienbabeltech.com/main/gtx_590_review/4

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice