Pozdrav svima na Bug forumu i koji čitaju Bug. Ja sam prvi put pokrenuo ovaj put temu pa bih Vas zamolio za razumijevanje ako nisam baš upućen, ako je to inače potrebno jer se radi samo o dopisivanju.
Htio bih zamoliti za stručan savjet, a koristim se PC-em već dobar dio života i doista se razumijem u kompjutere dovoljno, ali me zanima koju grafičku karticu uzeti? Radi se o Nvidia grafičkim karticama, geforce 280 i geforce 9800gx2. Ova prva je novija, ali sam nedavno čitao kako starija 9800gx2 daje bolje performanse, a za manju cijenu. Čitao sam danas kako se cijena prve, geforce 280, spustila za nekih stotinjak dolara i više...
Savjet?
Da li geforce 280 ili 9800gx2 inače i bez obzira na cijenu, a gledajući na gaming performanse i da li možda uzeti geforce 260 na kraju, malo slabiju, ali koliko znam dosta dobru?
Thanks!

Idem po ATI HD 4870 ovih dana i isto tako prodajem ovu svoju XFX Geforce 8800 GT 512 MB XXX Alpha Dog Edition, ako je tko zainteresiran neka mi se javi. Idem na forum svaki dan pa se čujemo-ostavite poruku! Hvala još jednom svima vama na savjetima!