Pozz ova je grafička -
- pa me zanima kako mogu spustit u njenom biosu 3d clock na najnižu frekvenciju a jedan bios smo disejblali, jer se mora rušit kad se upali igrica ili nešto slično, uglavnom moramo ju sjebat ali ne spalit. Kako to napravit HITNO JER NEMA VREMENA DATUM- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HITNO POMOĆ NEMA VREMENA DATUM
Jamstvo je na isteku pa se igraš doktora? :) Možda bi ti i pomogao da si to suptilnije upakirao.

pa šta bi to mogli gedat, a jedan koji radi u toj trgovini kaže da to negledaju a njihov servis, ima li kakvog načina ili nema
nisam skužio šta da sam upakiro
ja do 10.1 2014 je gara, i ne ruši se sa najnižim klokovima samo igrica trza a to nevalja jer će prčkat po njoj, grafička nesmje radit ili eventualno mora bit plavi ekran smrti, a nesmjemo je spalit za slučaj da nepriznaju zbog naljepnice

ili upaljacem spaliti tojest pregoriti jedan memorijski cip,meni je upalilo te dobio na reklamaciju novu grafu.
ja do 10.1 2014 je gara, i ne ruši se sa najnižim klokovima samo igrica trza a to nevalja jer će prčkat po njoj, grafička nesmje radit ili eventualno mora bit plavi ekran smrti, a nesmjemo je spalit za slučaj da nepriznaju zbog naljepnice
Valjda ti je jasno da takve stvari ne smiješ pisati javno. Teoretski, netko je mogao poslati link na ovaj thread u asbis i links, uvoznike gainwarda, i možeš završiti loše.
Ovakve gluposti se neće raspravljati na ovom forumu.