Imam graficku x1650pro i zanima me dali mogu pokrenuti COD 4 multiplayer, procesor sempron 2600+, ram:768MB, 230W napajanja. I jeli trebam kupit novo jace napajanje za graficku?
HVALA
:D
Imam graficku x1650pro i zanima me dali mogu pokrenuti COD 4 multiplayer, procesor sempron 2600+, ram:768MB, 230W napajanja. I jeli trebam kupit novo jace napajanje za graficku?
HVALA
mislim da je napajanje nedovoljno s tom konfom bi išo cod 4 na low
HVALA
Možeš igrat cod 4 sa tom grafom i ne treba ti jače napajanje za tu konfu.
Ja sam igrao na staroj konfi,sempron 3000+,radeon 9550,1 gb ddr 400 rama,i išlo mi je na 800x600 low bez laga.Tak da bi i tebi tak negdje slično trebalo ić.
Lol ja na Celeronu D, Radeon 2600pro 512mb, 1gb DDR RAM-a, sve na high 1024x768 :)
Ta grafa piči COD4 bez problema na posve zadovoljavajućim detaljima.
OPROSTITE JOŠ NEŠTO VIDIO SAM DA NEKI LJUDI GOVORE KAKO IMA SLABO NAPAJANJE PA BIH ZAMOLIO DALI MI NETKO MOZE RECI JEL NAPAJANJE DOVOLJNO DOBRO ILI TREBAM KUPITI OD 400V?
HVALA LJUDI UNAPRIJED!!!!!!!!!!!!
Ako ti radi konfa bez problema netreba ti novo napajanje.
mislim dasi pomjesao volte i wate
v nopon
w snaga napajanja
Vrlo vjerovatno...
Vjerovatno je starter pa je pogledao pozadi u napajanje i vidjeo 230V, pa misli da je to snaga, al to je samo napon na kojemu radi napajanje.
Dobro hvala mislim da ce to proradit...ali jedan vacs kaze da nemogu zbog procesora jer je preslab i napajanje...a za rame nista nije reko pa tak da nezz vi govorite da da oni drugi ne pa jel mi vi mozete detaljnije reci o tone Hvala!!
Instaliraj igru i probaj, bar to nije tesko, ugl. moc ces igrat ali na low detaljima ako oces neki pristojniji framerate. A napajanje ti nije preslabo.
mozes pokrenuti cod4,ali na niskoj rezoluciji--vidi ovdje
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/radeon-x1650-series-512-mb/19122.aspx
ja sam imao ali gt,mos sve na max.al za proc neznam,sumnjivo mi je to ,mozda na mid radi proca
E ljudi još nešto,ja sam pitao za svaki slucaj ovoga koji radi u Proximi i kaze da je on takav komp imo slican ko ja i da je mogo cak igrat na Mediumu...ali ako cu moc na low nezz kakvo ce to sve ispasti...sam da mi je grafikaa dobra....
Planiras li igrati sp ili mp?
Planiras li igrati sp ili mp?
mata_87...mislim igrati multiplayer...Zašto?
gle....to napajanje ima 400W, zato jer ne postoji napajanje sa 230W, nego 230V, a to ti znaci da ima 400W!
Zato sto ce ti za kvalitetno igranje mp-a trebati podosta vise fps-a nego sto taj komp moze pruziti. Jedino ti mogu preporuciti skidanje fps configa i problem je rijesen (iako ce fps i dalje vjerojatno biti u crvenom ali nema veze).
Sto se sp-a tice, on je nesto zahtjevniji ali nije fps bitan tako da se mozes njega naigrati.
Zato sto ce ti za kvalitetno igranje mp-a trebati podosta vise fps-a nego sto taj komp moze pruziti. Jedino ti mogu preporuciti skidanje fps configa i problem je rijesen (iako ce fps i dalje vjerojatno biti u crvenom ali nema veze).
Sto se sp-a tice, on je nesto zahtjevniji ali nije fps bitan tako da se mozes njega naigrati.
Oprosti, ali što ti je to fps i daš mi link da skinem taj fps conf. I šta to će mi biti u crvenom...
FPS je kratica ja frame per second, broj sličica u sekundi, kratko rečeno brzina kojom grafička rendeira frejmove.
Pod izjavom "u crvenom" mislim na ispod 60 fpsa (na brojacu bude crvenom bojom napisano, a ako je vise onda je bijelom). Cfg mozes kinuti sa vise mjesta, predlazem, www.insidiae.com (pro igraci koriste takve), ili jos bolje ici na yitch3 sa http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view , on ce ti dati veliki fps boost
Pod izjavom "u crvenom" mislim na ispod 60 fpsa (na brojacu bude crvenom bojom napisano, a ako je vise onda je bijelom). Cfg mozes kinuti sa vise mjesta, predlazem, www.insidiae.com (pro igraci koriste takve), ili jos bolje ici na yitch3 sa http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view , on ce ti dati veliki fps boost
Aha,e hvala ljudi stvarno hvala i na linku...ajde vidjet cu kad instaliram igru onda vam se javim pa cete mi pomoc ako cu imati problema.....DOVIĐENJAAAAA!!!!
ja imam amd-ov 2600+ i na low mi ide odlično, a rama imaš dosta za cod4!!!
ja imam amd-ov 2600+ i na low mi ide odlično, a rama imaš dosta za cod4!!!
1. Rekao si procesor a ne grafičku pa nam to ništa ne značo
2. Tema je stara 2 godine.