Cudan problem s grafom

poruka: 4
|
čitano: 513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Cudan problem s grafom

Dakle, kod brata mi je 4850 ona nova verzija 1gb gddr5,  e sad tu je default clock 625 / 900 , i kad je malo clockam, igre zablokiraju, dakle crni ekran, ali bez problema izadjem iz nje, bez da restartam pc . Ne grije se,, ne znam u cemu je problem? 

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Cudan problem s grafom
exer1234 kaže...

Dakle, kod brata mi je 4850 ona nova verzija 1gb gddr5,  e sad tu je default clock 625 / 900 , i kad je malo clockam, igre zablokiraju, dakle crni ekran, ali bez problema izadjem iz nje, bez da restartam pc . Ne grije se,, ne znam u cemu je problem? 

Možda u činjenici da je stara već dosta, i da si ju klokao?! Jednostavno je nemoj klokat, čak možda moraš underklokat da bude stabilna. Tako je meni bilo sa starom 5870.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
14 godina
Cudan problem s grafom

Zapravo je grafa "nova", prvi vlasnik, ovo ono, to je ona nova VTX 4850 1gb gddr5, probao sam je clockati na taktove od 4870, ali kazem sta se desava... A napon ne mogu dizati (u MSI AFTERBURNERU), fifa 2016 i takve igre rade, a ostalo bas i ne

0 0 hvala 0
14 godina
Cudan problem s grafom

Izgleda je bilo do igara, evo sad sam dizao, testirao u 3dmarku, futurmark, sve stabilno.. Kad krenem igre ispocetka, sve ok, a kad sam bio loado stare sejvove, onda zablokira, cudno. 

Koliko preporucujete da dizem clockove s stock coolerom na 4850 ? stock su 625 900, sad sam na 600/950, . .od cega se vise poboljsaju performanse u igrama,clock core ili memorije? temp je ide preko 71 pod loadom

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice