ljudi imam jedan problem,htio bih staviti dvije radeonke u crossfire,medjutim problem je u tome sto iako imam matičnu koja podrzava crossfire i ima dva utora ja uz matičnu nisam dobio u paketu bridge, tako da sam trenutno spriječen u nakani boljeg igranja,stoga vas pitam dali možda neko zna gdje kupiti dotični bridge ili kako ga nabaviti. moja matična je gigabyte ga-ma790x-ds4 i planirao sam staviti dvije radeonke hd3870 ili hd4670.dali mi se to isplati ili da trazim neku jaču karticu koja če solo stajati ali da je do nekih 1500 kuna,prihvačam sve prijedloge
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi imam jedan problem,htio bih staviti dvije radeonke u crossfire,medjutim problem je u tome sto iako imam matičnu koja podrzava crossfire i ima dva utora ja uz matičnu nisam dobio u paketu bridge, tako da sam trenutno spriječen u nakani boljeg igranja,stoga vas pitam dali možda neko zna gdje kupiti dotični bridge ili kako ga nabaviti. moja matična je gigabyte ga-ma790x-ds4 i planirao sam staviti dvije radeonke hd3870 ili hd4670.dali mi se to isplati ili da trazim neku jaču karticu koja če solo stajati ali da je do nekih 1500 kuna,prihvačam sve prijedloge
Ja sam vidis dobio sa proslom karticom SLI bridge (8800gtx) i dobio sam sa novom karticom 4870x2 crossfire bridge, dok sa maticnom Gigabyte P35-DS4 nisam dobio nista a ploca podrzava crossfire...Dakle trebao bi dobit s karticom bridge, ipak to ovisi od proizvodjaca do proizvodjaca...
A za ove novce bolje uzmi jednu HD4850, pa kad se pristedi jos para ubodes drugu...
neznam sad koji su dobici u perfomansama tih kartica u CF-u ali ako se ne varam, bridge dobis sa grafickom karticom a ne sa maticnom
a jel zna netko pouzdano uz koju se grafu moze dobit crossfire bridge,????
To osim u trgovini (pitas sadrzaj bundlea kada kupujes karticu) mozes primjerice saznat na raznim web stranicama (mozda i na samoj stranici proizvodjaca, neda mi se sad gledati) koje se bave rewievom kartica i slicno. Uvijek imas opisan sadrzaj bundlea kartice
pa dobijes uz sve novije HD kartice
Uz sapphire 3870 hd i to ziher