Ima li tko ovu ATI, kako radi...
isto tako 9800 GTX, da li podrzava DX 10.1?
molim nekoliko komentara
Ima li tko ovu ATI, kako radi...
isto tako 9800 GTX, da li podrzava DX 10.1?
molim nekoliko komentara
jesi čuo kad za stranicu GOOGLE i riječ review?!?! i onda napišeš 9800gtx review i dobiješ sve odgovore....
Takodjer, kad je vec na forumu, da je pogledao (htio pogledati) u ovaj podforum, nasao bi 785,3467654 ovakvih ''vs'' tema, detaljne specifikacije svake kartice, dobavljivost, testove, cijene, boju kondenzatora na svakoj, kvalitet grafickog uratka, seksipilnost, ljepotu, osobnost, duhovitost i sta ja znam sta sve ne...
Ali sve je to nista, bolje otvoriti jos jednu istu temu, da se nadje (od viska glava ne boli)
9800gtx ne podrzava dx10.1,a i ja bi rade uzo 3870x2 jer daje bolje perfomanse. ipak je dva gpu jace od jednog.
3870X2 je dosta brza od GTXice i ujedno je i druga najbolja kartica trenutno na trzistu, a prva je sto se tice "bang for buck".
Uzmes 3870x2 i miran si 2 godine.
Uzmes 3870x2 i miran si 2 godine.
Kako ti mislis "nema teorije"???
9800gtx ne podrzava dx10.1,a i ja bi rade uzo 3870x2 jer daje bolje perfomanse. ipak je dva gpu jace od jednog.
Definitivno 9800GTX...
Ja čekam da dođe Foxconn 9800GTX-512N Extreme kod nas pa ju kupujem
Definitivno 9800GTX...
Ja čekam da dođe Foxconn 9800GTX-512N Extreme kod nas pa ju kupujem
Atijeva kartica je osetno jača, pa je, ako imaš monitor sa visokom nativnom rezolucijom, bolji izbor. Takođe, zbog viših performansi, trebalo bi da se pokaže i kao dugoročnije rešenje, a tu je i nešto potpuniji set mogućnosti, tj podrška za DX10.1 (9800GTX podržava "obični" DX10), što se u dogledno vreme može, ali i ne mora, pokazati bitno (pogledaj ovde). S druge strane, odnos cene i performansi je tu negde (barem u inostranstvu, nisam siguran kako je kod nas, momentalno mi je ovo malo skupo), tako da ni 9800GTX nikako nije loš izbor. Osim toga, X2 troši znatno više struje pa treba obratiti pažnju i na to da li će tvoje sadašnje napajanje biti dovoljno.
Atijeva kartica je osetno jača, pa je, ako imaš monitor sa visokom nativnom rezolucijom, bolji izbor. Takođe, zbog viših performansi, trebalo bi da se pokaže i kao dugoročnije rešenje, a tu je i nešto potpuniji set mogućnosti, tj podrška za DX10.1 (9800GTX podržava "obični" DX10), što se u dogledno vreme može, ali i ne mora, pokazati bitno (pogledaj ovde). S druge strane, odnos cene i performansi je tu negde (barem u inostranstvu, nisam siguran kako je kod nas, momentalno mi je ovo malo skupo), tako da ni 9800GTX nikako nije loš izbor. Osim toga, X2 troši znatno više struje pa treba obratiti pažnju i na to da li će tvoje sadašnje napajanje biti dovoljno.