Zasto se bezveze prepirete. Evo test pa vidite da je 4870 brza od 9800gtx.Cak u nekim igrama je brza i 4850.
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/9
Zasto se bezveze prepirete. Evo test pa vidite da je 4870 brza od 9800gtx.Cak u nekim igrama je brza i 4850.
http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/9
vi će te meni govoriti ja imam 9800gtx lim.test.edition koja radi 3800mhz i 1gb memorije zato ne pričajte gluposti seljačine
da istina je ali ja imam 9800gtx 1gb
da istina je ali ja imam 9800gtx 1gb
najbolje se vidi na monitoru od 24inča i +ova je ultra
ova je ultra
Bolje je kupit obicnu i klokat je. A ne kupit klokanu i bezveze dat 200kn vise
ja sam kupio monitor u vemila za 3600kuna 24 inča a imaš ih jeftine isto za negdje oko 2700kn
da to je istina što kažeš samo ima jedan mali problem kad klokaš običnu grafičku neka slučajno crkne ode garancija
Pa malo pratis temperature i nedas da se pregrije i nece crknut. A i neces toliko OC jer ni ona koju kupos OC je najvise 10% clokana.
vi će te meni govoriti ja imam 9800gtx lim.test.edition koja radi 3800mhz i 1gb memorije zato ne pričajte gluposti seljačine
a kao drugo bug je smeće časopis i nemaju pojma
Tu si karticu namjeravam nabaviti u 10. mjesecu ak sve pođe po planu
Dal je izašla verzija od Powercolora?
Samo me ta zanima.
Ak neko ima nek javi "impresije"!
a 4850 pogotovo ona je slabija od 9800gtx pet puta
isto vrijedi i za tebe :D
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-review--asus/1
mislim.. ima hrpa review-a.. tak da.. svakome neki paše, a pitaj boga koji je najtočniji
Samo me ta zanima.
Više od 5 godina pratim intezivno razvoj grafičkih kartica, mnoge sam imao i testirao. Mogu reći da što se tiče točnosti podataka najboljima su se pokazale stranice www.firingsquad.com, www.legionhardware.com, www.bit-tech.net, nije loš ni Tom's Hardware...
Treba uzeti u obzir postavke na kojima je igra testirana, npr. glupi Guru3D testira Crysis na medium. To je za neuspoređivati high-end grafičke, totalna glupost (zato ispada da su na 1600x1200 9800GTX ili HD4870 jače od HD4870X2???) Zaboravite Guru3D.
Bitno je da li se testira na DX9, DX10, detalji, a ne vidjeti brojeve na nekoj stranici i stajati iza toga.
Uglavnom ako se u što kužim (ne profesionalno) onda su to grafičke kartice i mogu reči da je poredak ovakav: HD4870X2>GTX280>HD4870>GTX260. Naravno da je 9800GTX ispod svega ovoga u rangu s HD4850, a 9800GX2 nisam napisao jer smatram ludilom nabavljati tu karticu.
Više od 5 godina pratim intezivno razvoj grafičkih kartica, mnoge sam imao i testirao. Mogu reći da što se tiče točnosti podataka najboljima su se pokazale stranice www.firingsquad.com, www.legionhardware.com, www.bit-tech.net, nije loš ni Tom's Hardware...
Treba uzeti u obzir postavke na kojima je igra testirana, npr. glupi Guru3D testira Crysis na medium. To je za neuspoređivati high-end grafičke, totalna glupost (zato ispada da su na 1600x1200 9800GTX ili HD4870 jače od HD4870X2???) Zaboravite Guru3D.
Bitno je da li se testira na DX9, DX10, detalji, a ne vidjeti brojeve na nekoj stranici i stajati iza toga.
Uglavnom ako se u što kužim (ne profesionalno) onda su to grafičke kartice i mogu reči da je poredak ovakav: HD4870X2>GTX280>HD4870>GTX260. Naravno da je 9800GTX ispod svega ovoga u rangu s HD4850, a 9800GX2 nisam napisao jer smatram ludilom nabavljati tu karticu.
Samo me ta zanima.
Samo me ta zanima.
zasto citirate i onda napisete potpis,to zvuci jadno frustrirajuce,daj napisite nekaj pametno,nemate vi kaj potpisivat
zasto citirate i onda napisete potpis,to zvuci jadno frustrirajuce,daj napisite nekaj pametno,nemate vi kaj potpisivat
Potpisivaci kartonirani.
Hoce još neko?
Dajte si bar malo truda pa obrazložite to prokleto potpisivanje.
Malo gledam cijene
i gledajte ovo!! http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=18753
Ovo je pretjerano niska cijena¨!
Malo gledam cijene
i gledajte ovo!! http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=18753
Ovo je pretjerano niska cijena¨!