ATI 3650 - problem s rezolucijom

poruka: 6
|
čitano: 1.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Konfiguracija je ovakva:

MB: Intel DP35

CPU: Core2Duo 3,16GHz

Grafika: ATI 3650

Monitor: Samsung SyncMaster 181T 1280x1024

Imam slijedeći problem:

Nakon bootanja rezolucija mi je postavljena na 1024x768. U display properties od windowsa to mi je najviša ponuđena rezolucija u tom trenutku, ne postoji 1280x1024. Kad iz traya desnim klikom na ATI ikonu podesim na 1280x1024 (tu mi je ta rezolucija uredno ponuđena), uredno se postavi na tu rezoluciju, i sad i ju imam i u display properties. Problem nastane kad nakon restarta opet imam početnu rezoluciju 1024x768, i opet nemam 1280x1024 u display properties, i opet moram ručno podesiti putem ATI-jevog utility-a na 1280x1024. Probao sam reinstalirati ATIjeve drivere, ali ništa. Problem mi se pojavio tek nakon što sam reinstalirao windowse, jer sam odlučio upogoniti RAID, pri prvoj instalaciji windowsa (identična verzija sadašnjoj) sve je uredno radilo.

Ima li tko kavu ideju?

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi instalirao driver od monitora?Evo ti link za driver pa probaj:

http://driverscollection.com/?file_id=12232

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2008 11:44 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ATI 3650 - problem s rezolucijom

Imam i ja jedno pitanje ali o driverima za ati 3650.

Instalirani su driveri za ati 3600 series.

E sad jel i 3650 spada u tu skupinu il ima driver baš za tu grafičku?

Računalo je kupljeno u emezzeti pa onda vam je jasno o kojoj se klasi grafičke radi!

I recimo kad gledam film i kad stavim na full screen prikaz filma je jako loš kao da je rezolucija 800x600 ili još gore.

Jel to isto zbog grafičke il nešto drugo?

Fala unaprijed!!!

17 godina
neaktivan
lastric kaže...

Računalo je kupljeno u emezzeti pa onda vam je jasno o kojoj se klasi grafičke radi!

I recimo kad gledam film i kad stavim na full screen prikaz filma je jako loš kao da je rezolucija 800x600 ili još gore.

Fala unaprijed!!!

Ako si skinuo driver za 3600 seriju tu spada i tvoja graficka.Reci koliko incha ti je monitor i na koju je rezoluciju podesen.
Svi smo mi dr.Šimić!!!
16 godina
protjeran
lastric kaže...

Fala unaprijed!!!

skini servis pak 3 i nebi triba više imat problema ako i dalje šteka probaj sa drugim monitoron ako ito ne pali vrati komp grafa je nespravna
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Jesi instalirao driver od monitora?Evo ti link za driver pa probaj:

http://driverscollection.com/?file_id=12232

jesam nakon tvojeg posta :)
sada stvar radi. hvala.
ono što mi je tu čudno je da na više od 10 instalacija windowsa, što na staroj, što na novoj konfiguraciji, ama baš nikad nisam instalirao driver od monitora, i sve je uvijek radilo.
nadao sam se da će mi s instalacijom tih drivera konačno proraditi i DVI spajanje monitora (oduvijek spajam monitor preko VGA, iako ima DVI ulaz), ali nažalost ništa od toga. nikad ovaj monitor nisam uspio upogoniti putem DVI kabla, a imao sam nVidiu 4200, nVidiu 6200 i sada ATI 3650 :(
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice