AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 644.092
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Barem nemamo 512 mb drvene memorije 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 20:59 (XXX).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Plus imamo prave macho kartice koje vrte furmark bez da throttle-aju i mogu povuc 300+ W bez problema. Nvidija je za curice i metroseksualce.

Moj PC  
14 0 hvala 3
17 godina
odjavljen

Moj PC  
7 1 hvala 0
9 godina
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
ansha kaže...

Plus imamo prave macho kartice koje vrte furmark bez da throttle-aju i mogu povuc 300+ W bez problema. Nvidija je za curice i metroseksualce.

joj trebam žicati nazad watmetar da vidim furmark + prime opterećenje iz zida :D

Samo moram opaliti 100% venta da ne bude thermal throtle zbog VRM-a na 115 c iako je gpu "hladan" :D

13 godina
XXX kaže...

I sad se pojavila jedna iz serije 300? Ili ih ima isto jako puno tu na forumu koji su reklamirali taj problem, pa možemo proglasiti kako je i na 390 seriji to česeto događa?

Pa samo upiši 390 black screen u google i voila...Evo ja ću...

https://www.google.hr/search?client=opera&q=390+black+screen&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=F339VrGfBYuu8wfql4ioCg

pozdrav prika XXX, ne isplati se bit đavolji odvjetnik..

P.S. ja sam kod svoje mrdao po naponu i uspio ju privremeno fixati do jednog dana kad je odlučila baciti trajni...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 21:46 (DarthMarkus).
16 godina

A google rezultati su jako reprezentatitivni,evo sto kaze za gtx 970 black screen

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gtx%20970%20black%20screen

Nije da nema prituzbi i problema.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
doky01akablava kaže...

A google rezultati su jako reprezentatitivni,evo sto kaze za gtx 970 black screen

https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gtx%20970%20black%20screen

Nije da nema prituzbi i problema.

Good point, ali stvar je dosta bila učestala na 2xx, ne vidim da se nekako ne može događati i na 3xx rebrandima...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 21:51 (DarthMarkus).
17 godina
odjavljen
16 godina
XXX kaže...

Htio sam da reci da nijedan brand nije posteden problema ;)

13 godina

@XXX - A da malo pročitaš zašto bacaju BS  2xx i 3xx bilo bi ti puno jasnije....

doky01akablava kaže...
XXX kaže...

Htio sam da reci da nijedan brand nije posteden problema ;)

Nije, ali ovdje se baš radi o naponu, dok kod drugih serija tu ima i neispravne memorije i ostalih shitova

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 22:01 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Nemoguće. Postoje savršeni brendovi samo ih mi još nismo koristili...u stvari ja jesam AMD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

Nemoguće. Postoje savršeni brendovi samo ih mi još nismo koristili...u stvari ja jesam AMD 

OOoooo iksiću pa ti si na 380x...Sad mi je jasno čemu taj prkos...Ne sekiraj se, 380 je treći rebrand, dobro poznati Tonga procesor je pouzdan......

Sry moram malo....

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 22:06 (DarthMarkus).
13 godina
DarthMarkus kaže...

OOoooo iksiću pa ti si na 380x...Sad mi je jasno čemu taj prkos...Ne sekiraj se, 380 je treći rebrand, dobro poznati Tonga procesor je pouzdan......

Sry moram malo....

Treci? 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
11 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
....

P.S. ja sam kod svoje mrdao po naponu i uspio ju privremeno fixati do jednog dana kad je odlučila baciti trajni...

gdje je ta jesi je proda?

btw 380x nije rebrand

13 godina
chaselol kaže...
DarthMarkus kaže...

Sry moram malo....

Treci? 

7970 Ghz - 280 - 380, ako se ne varam iako je 7970 po drugim imenom

13 godina

Hm ne, tonga je R9 285/380/380X

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
varaš s7970-280x i to je to od tahiti
285 -380 tonga
380x je tonga +svi procesori otkljucani znaci nikad viđen ćip bar ne kompletno funkcionalan
13 godina
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...
DarthMarkus kaže...

Sry moram malo....

Treci? 

7970 Ghz - 280 - 380, ako se ne varam iako je 7970 po drugim imenom

Reklamacija, dobio novu pa prodao

13 godina
chaselol kaže...

E j ga sad...Zastranio sam...tko će popamtit sve te rebrande...Iako stojim iza toga da su 28x/38x manje kvarne...

17 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...
XXX kaže...

Sry moram malo....

Ha pa valjda ja onda znam što treba kupovati i nikada nemam problema, malo pručim i sve 5. U životu nisam reklamirao komponentu... u stavri jesam par puta ali to je zanemarivo. Prvi puta MBO sa bugovitim SIS chipsetom ali onda sam još bio relativno zelen, i drugi puta peh sa nforce 2 pločom jer ju je tip prije mene gazio, pa se napuhnuo kondezator. I to je to, zadovoljan kupac bez problema i frustracija a hardver se kupuje od ranih osamdesetih 

13 godina
XXX kaže...
DarthMarkus kaže...
XXX kaže...

Sry moram malo....

Ha pa valjda ja onda znam što treba kupovati i nikada nemam problema, malo pručim i sve 5. U životu nisam reklamirao komponentu... u stavri jesam par puta ali to je zanemarivo. Prvi puta MBO sa bugovitim SIS chipsetom ali onda sam još bio relativno zelen, i drugi puta peh sa nforce 2 pločom jer ju je tip prije mene gazio, pa se napuhnuo kondezator. I to je to, zadovoljan kupac bez problema i frustracija a hardver se kupuje od ranih osamdesetih 

Tu sam negdje i ja...Prvi PC - Cyrix sa 5x86 procom (alternativa 486ici)...C64 se ne računa....

11 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...

E j ga sad...Zastranio sam...tko će popamtit sve te rebrande...Iako stojim iza toga da su 28x/38x manje kvarne...

280x ili 7970 ili tahiti su imale problema s glićanjem, 380/x zasad nemaju nikakvih problema

edit , zašto se c64 ne raćuna ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2016 22:24 (dabar_solta).
9 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
Lucidius kaže...

Ja jos nijednom nisam cuo nekog da je imao taj problem

Znači da slabo pratiš situaciju jer ovo je kako je kolega rekao čest problem na toj seriji.

Za 200 seriju znam, kazem da na 300 seriji jos nisam cuo...

14 godina

Eto, R9 390 mi je trajala 2 tjedna, sad je vrijeme za upgrade xD Jel mi se isplati dati 1000 kn više za Fury X ili da se zadovoljim sa običnom? Ne mogu naći neke pametne (aktualne) informacije, pa ono...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dabar_solta kaže...
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...

280x ili 7970 ili tahiti su imale problema s glićanjem, 380/x zasad nemaju nikakvih problema

edit , zašto se c64 ne raćuna ?

Zato jel se podrazumjeva....

15 godina
protjeran
systemize_lp kaže...

Eto, R9 390 mi je trajala 2 tjedna, sad je vrijeme za upgrade xD Jel mi se isplati dati 1000 kn više za Fury X ili da se zadovoljim sa običnom? Ne mogu naći neke pametne (aktualne) informacije, pa ono...

Slab je to upgrade, cekaj novu seriju. 

14 godina
ansha kaže...
systemize_lp kaže...

Dok oni pravi modeli izađu i postave se kvalitetno na tržište proći će godina dana. Do tada ću se ja naigrati sa svojom Fury, prodat ju i kupit novo. 

15 godina
protjeran
systemize_lp kaže...
ansha kaže...
systemize_lp kaže...

Dok oni pravi modeli izađu i postave se kvalitetno na tržište proći će godina dana. Do tada ću se ja naigrati sa svojom Fury, prodat ju i kupit novo. 

Naigrat ces se jednako i sa 390-kom, razliku u cijeni pojedi/popij

13 godina
ansha kaže...

Naigrat ces se jednako i sa 390-kom, razliku u cijeni pojedi/popij

13 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice