- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Plus imamo prave macho kartice koje vrte furmark bez da throttle-aju i mogu povuc 300+ W bez problema. Nvidija je za curice i metroseksualce.
Plus imamo prave macho kartice koje vrte furmark bez da throttle-aju i mogu povuc 300+ W bez problema. Nvidija je za curice i metroseksualce.
joj trebam žicati nazad watmetar da vidim furmark + prime opterećenje iz zida :D
Samo moram opaliti 100% venta da ne bude thermal throtle zbog VRM-a na 115 c iako je gpu "hladan" :D
I sad se pojavila jedna iz serije 300? Ili ih ima isto jako puno tu na forumu koji su reklamirali taj problem, pa možemo proglasiti kako je i na 390 seriji to česeto događa?
Pa samo upiši 390 black screen u google i voila...Evo ja ću...
https://www.google.hr/search?client=opera&q=390+black+screen&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=F339VrGfBYuu8wfql4ioCg
pozdrav prika XXX, ne isplati se bit đavolji odvjetnik..
P.S. ja sam kod svoje mrdao po naponu i uspio ju privremeno fixati do jednog dana kad je odlučila baciti trajni...
A google rezultati su jako reprezentatitivni,evo sto kaze za gtx 970 black screen
Nije da nema prituzbi i problema.
A google rezultati su jako reprezentatitivni,evo sto kaze za gtx 970 black screen
https://www.google.hr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=gtx%20970%20black%20screen
Nije da nema prituzbi i problema.
Good point, ali stvar je dosta bila učestala na 2xx, ne vidim da se nekako ne može događati i na 3xx rebrandima...
ajme da stvarno
https://www.google.hr/?gfe_rd=cr&ei=FYD9VpyoJ86A_gbTiZrIAQ#q=intel+black+screen
ajme da stvarno
Htio sam da reci da nijedan brand nije posteden problema ;)
@XXX - A da malo pročitaš zašto bacaju BS 2xx i 3xx bilo bi ti puno jasnije....
ajme da stvarno
Htio sam da reci da nijedan brand nije posteden problema ;)
Nije, ali ovdje se baš radi o naponu, dok kod drugih serija tu ima i neispravne memorije i ostalih shitova
Nemoguće. Postoje savršeni brendovi samo ih mi još nismo koristili...u stvari ja jesam AMD
Nemoguće. Postoje savršeni brendovi samo ih mi još nismo koristili...u stvari ja jesam AMD
OOoooo iksiću pa ti si na 380x...Sad mi je jasno čemu taj prkos...Ne sekiraj se, 380 je treći rebrand, dobro poznati Tonga procesor je pouzdan......
Sry moram malo....
OOoooo iksiću pa ti si na 380x...Sad mi je jasno čemu taj prkos...Ne sekiraj se, 380 je treći rebrand, dobro poznati Tonga procesor je pouzdan......
Sry moram malo....
Treci?
P.S. ja sam kod svoje mrdao po naponu i uspio ju privremeno fixati do jednog dana kad je odlučila baciti trajni...
gdje je ta jesi je proda?
btw 380x nije rebrand
Sry moram malo....
Treci?
7970 Ghz - 280 - 380, ako se ne varam iako je 7970 po drugim imenom
Hm ne, tonga je R9 285/380/380X
285 -380 tonga
380x je tonga +svi procesori otkljucani znaci nikad viđen ćip bar ne kompletno funkcionalan
Sry moram malo....
Treci?
7970 Ghz - 280 - 380, ako se ne varam iako je 7970 po drugim imenom
Reklamacija, dobio novu pa prodao
E j ga sad...Zastranio sam...tko će popamtit sve te rebrande...Iako stojim iza toga da su 28x/38x manje kvarne...
Sry moram malo....
Ha pa valjda ja onda znam što treba kupovati i nikada nemam problema, malo pručim i sve 5. U životu nisam reklamirao komponentu... u stavri jesam par puta ali to je zanemarivo. Prvi puta MBO sa bugovitim SIS chipsetom ali onda sam još bio relativno zelen, i drugi puta peh sa nforce 2 pločom jer ju je tip prije mene gazio, pa se napuhnuo kondezator. I to je to, zadovoljan kupac bez problema i frustracija a hardver se kupuje od ranih osamdesetih
Sry moram malo....
Ha pa valjda ja onda znam što treba kupovati i nikada nemam problema, malo pručim i sve 5. U životu nisam reklamirao komponentu... u stavri jesam par puta ali to je zanemarivo. Prvi puta MBO sa bugovitim SIS chipsetom ali onda sam još bio relativno zelen, i drugi puta peh sa nforce 2 pločom jer ju je tip prije mene gazio, pa se napuhnuo kondezator. I to je to, zadovoljan kupac bez problema i frustracija a hardver se kupuje od ranih osamdesetih
Tu sam negdje i ja...Prvi PC - Cyrix sa 5x86 procom (alternativa 486ici)...C64 se ne računa....
E j ga sad...Zastranio sam...tko će popamtit sve te rebrande...Iako stojim iza toga da su 28x/38x manje kvarne...
280x ili 7970 ili tahiti su imale problema s glićanjem, 380/x zasad nemaju nikakvih problema
edit , zašto se c64 ne raćuna ?
Ja jos nijednom nisam cuo nekog da je imao taj problem
Znači da slabo pratiš situaciju jer ovo je kako je kolega rekao čest problem na toj seriji.
Za 200 seriju znam, kazem da na 300 seriji jos nisam cuo...
Eto, R9 390 mi je trajala 2 tjedna, sad je vrijeme za upgrade xD Jel mi se isplati dati 1000 kn više za Fury X ili da se zadovoljim sa običnom? Ne mogu naći neke pametne (aktualne) informacije, pa ono...
280x ili 7970 ili tahiti su imale problema s glićanjem, 380/x zasad nemaju nikakvih problema
edit , zašto se c64 ne raćuna ?
Zato jel se podrazumjeva....
Eto, R9 390 mi je trajala 2 tjedna, sad je vrijeme za upgrade xD Jel mi se isplati dati 1000 kn više za Fury X ili da se zadovoljim sa običnom? Ne mogu naći neke pametne (aktualne) informacije, pa ono...
Slab je to upgrade, cekaj novu seriju.
Dok oni pravi modeli izađu i postave se kvalitetno na tržište proći će godina dana. Do tada ću se ja naigrati sa svojom Fury, prodat ju i kupit novo.
Dok oni pravi modeli izađu i postave se kvalitetno na tržište proći će godina dana. Do tada ću se ja naigrati sa svojom Fury, prodat ju i kupit novo.
Naigrat ces se jednako i sa 390-kom, razliku u cijeni pojedi/popij
Naigrat ces se jednako i sa 390-kom, razliku u cijeni pojedi/popij