AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 650.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovaj Hitman izgleda ko da su ga amateri radili.

Gledam youtube gameplay na pc-u stabla katastrofa, pre kockasto i nikakvo. ispravite me ako griješim no ovo nema veze s vezom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
Amd kida u Hitmanu..
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...
Amd kida u Hitmanu..

380X podjednaka sa GTx 970, fino 

12 godina
Bilo bi dobro da tako ostane bar neko vrijeme, da se amd malo oporavi na trzistu i da ljudi pocnu vise kupovati iz crvenog tabora
Jer sto trzisni odnos amd/nvidia bude blizi jednakom, to ce biti bolje za nas ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kako svi svuda reže cim AMD u necem vodi . Odlicno nek bude fajta

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Kako svi svuda reže cim AMD u necem vodi . Odlicno nek bude fajta

Fanboys can't even 

Volim svoju GTX-icu, ali je strašno kako ju peru u novim benchmarcima, znam da je Doom bio u alphi, ali oni testovi su potpuno skršili Nvidiju, a sad se pojavljuje sve više benchmarka gdje je AMD potegnuo, što je lijepo vidjeti, em što ćemo svi profitirat od fajta, a i ljudi će dobit još bolje performanse, em zbog fanboya poput mog frenda koji pljuje po AMD-u, a nema pojma kako stvari stoje danas jer je zadnja Radeonka koju je imao bila Ati Radeon 9200... let the games begin!   

http://wotlabs.net/sig_min/eu/unimatrix_2411/signature.png
11 godina
neaktivan

Pa to treba šarenila, a ne svako svoga konja... Ja si planiram iducu uzet GTX (ako Pascal bude povoljan) ne da sam ne zadovoljan sa AMDom ili nešto, nego treba šarat, imao sam dva intela, pa dva amda, sad opet intel, tako isto i sa grafama

17 godina

I jedni i drugi mi dizu jetru ocemo treceg igraca

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

matrox vrati se

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
matroks je tu i prodaje mislim ćipove iz ati hd7xxx serije :D
9 godina
protjeran

Ja sam prije ove bio na gtx 760, ali i iducu cu uzeti od AMD-a, cisto zato jer po mojoj nekoj logici je AMD-ov teritorij DX 12 imaju vise iskustva tu (Mantel), isto tako i sa HBM-om su vec radili, pa mislim da bi trebali sada pobrati vrhnje samo, barem je to neko moje unutarnje razmisljanje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma izvrnut ce se to sve još 100 puta, samo što meni malo diže kiselinu je kad osvane na nvidia strani onda "car, bog" kad na AMDu "ma ne vjerujem ti ja tim benchmarkovima"

17 godina
ansha kaže...

Ajmo natjecanje u temperaturama u Furmarku , dakle, odvrtite 1080p benchmark i postajte sliku ko ovo moje. Mozemo svi stavit takt gpu-a na 1050mhz da to bude jednako.

Temperatura sobe 21°C...

Temperatura u sobi 22 stupnja

ovo je kada toxic popali svojih 100 ventova u kucistu i rokne furmark

link

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 8:00 (toxic).
17 godina
odjavljen

Kakve su vam to fore testiranja sa ventilatorom na 100%? To kao imate stalno upaljeno i ne smeta vam za uši i nije vas briga ako odapne vent u odmah po isteku garancije ili 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Kakve su vam to fore testiranja sa ventilatorom na 100%? To kao imate stalno upaljeno i ne smeta vam za uši i nije vas briga ako odapne vent u odmah po isteku garancije ili 

pratim samo kolegu Anshu ja mogu i na auto.

btw evo ocane gtx 970 u furmarku takoder na 100% vent.

ne kužim zašto mi test ne diže gpu clock.... dok memoriju diže

link

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 8:27 (toxic).
15 godina
protjeran
XXX kaže...

Trebalo bi testirati na istoj razini buke, al to nam očito nije dostupno pa preostaje da svak svoje hladjenja stavi na max...

17 godina
odjavljen

Bilo bi zanimljivije da isključite vent skroz, znači iskopčajte kabel sa grafe, pa upalite čmark...pa štopericu u ruke i da vidimo kome će se grafa najkasnije ugasiti. To bi bio zanimljiv test a ne ovo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

Bilo bi zanimljivije da isključite vent skroz, znači iskopčajte kabel sa grafe, pa upalite čmark...pa štopericu u ruke i da vidimo kome će se grafa najkasnije ugasiti. To bi bio zanimljiv test a ne ovo.

Prvo nisam lud da idem iznad meni neke normalne granice i da stavim vent na auto. A meni je vent na 0% sve do 62-3 stupnja i onda se zavrti tek i to je razlog zasto meni grafa brzo dode do 70 stupnjeva.

Dakle ovdje ne testiramo klokove za 24/7 vec za test koji traje cca par minuta i tu je bitno da grafa bude cim hladnija da test zavrti do kraja i tocka.

Nemojmo biti heroji jer to nije zgodno.

17 godina

Evo sve na auto kompletna tišina

pratio sam tek na 64 stupnja se vent pokrenuo a tek na 70 stupnjeva je bio samo na 20%

link

jel vidite na koliko se vrti vent grafe na 74 stupnja ? na ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

E to me baš zanimalo, kako ti je podešeno tvornički jer stalno pričate kako su vam te grafe tihe a moja se fino ćuje kad se pošteno optereti. Vidim da ti ventovi rade fakat sa malo okretaja, moji odu na 2500 okretaja i piše da je o 51%, LOL. Istina fakat je hladna i srećom ne ćuje se tako stalno u igrama, ali nije ni daleko od toga. Ima malo preagresivno podešenu krivulju, očito.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 9:10 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

Ova 4890 koju sam imao nedavno, bez venta dogurala do 120*C i tad se ugasila :D

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
XXX kaže...

E to me baš zanimalo, kako ti je podešeno tvornički jer stalno pričate kako su vam te grafe tihe a moja se fino ćuje kad se pošteno optereti. Vidim da ti ventovi rade fakat sa malo okretaja, moji odu na 2500 okretaja i piše da je o 51%, LOL. Istina fakat je hladna i srećom ne ćuje se tako stalno u igrama, ali nije ni daleko od toga. Ima malo preagresivno podešenu krivulju, očito.

Namjesti si krivulju sam u afterburneru....

meni na 390  valey digne vent na 2000 i neš sit okretaja nakon dužeg vremena opterećenja gpu-a na 100%.

17 godina
odjavljen
Alfa_R kaže...
XXX kaže...

Namjesti si krivulju sam u afterburneru....

meni na 390  valey digne vent na 2000 i neš sit okretaja nakon dužeg vremena opterećenja gpu-a na 100%.

Znam da to mogu ali draža mi je manja temperatura od šuma venta, i tako se to ćujem kad nešto igram a ovako ostane lufta za vruče ljeto. Nego baš me zanimalo po koju cijenu imaju kolege tišinu na tvorničkim postavkama.

9 godina
XXX kaže...

Znam da to mogu ali draža mi je manja temperatura od šuma venta, i tako se to ćujem kad nešto igram a ovako ostane lufta za vruče ljeto. Nego baš me zanimalo po koju cijenu imaju kolege tišinu na tvorničkim postavkama.

Kako misliš pod koju cijenu?

Neide više od 70 i neš sitno stupnjeva u full loadu.. 

17 godina
odjavljen

Mislim baš na tih 70 stupnjeva, ako u sobi bude 30 stupnjeva usred ljeta na koliko će ići ili na koliko će se ubrzati ventovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
XXX kaže...

Mislim baš na tih 70 stupnjeva, ako u sobi bude 30 stupnjeva usred ljeta na koliko će ići ili na koliko će se ubrzati ventovi?

Naravno da ubrzaju da joj nedaju preko 80.

Budemo vidjeli kad dođe 30 c 

13 godina
XXX kaže...

Ovo me jako podsjeća na ono  "zatvorite oči i uši, stisnite nos i prdnite da vam se mozak pročisti " ( iz filma "Vojničina")...

Digresija, ali pusti, fino je znati upper limit gpu-a bez obzira na sve....

11 godina
neaktivan

http://www.gamespot.com/articles/rise-of-the-tomb-raider-pc-updated-today-with-dire/1100-6435582/?ftag=GSS-05-10aaa0a

Treca igra sa DirectX12, treci uspjeh za FX - Ipak ce bit nesto od toga. Ali nema toliki boost GPU koliko sam ocekivao

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Kaj to znači da svoj FX neću mijenjati nikada 

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice