AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 653.926
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: AMD Radeon R9 300/Fury Series
Adict kaže...

Primjetio sam da mi je u CSGO fps sa 300 pao na 80

GamerX9 kaže...

Ja imam 300 lock u CS-u, al mi je usage isto usran.

da vam ja posudim svoj cpu za ta dva?lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Adict kaže...

GamerX9 kaže...

Nije do procesora, igra je sjebana. Ima jos brdo ljudi koje znam s istim problemom u CS-u. U svim ostalim igrama bez problema zakuca na 100% usage.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
13 godina
protjeran
GamerX9 kaže...

Nije do procesora, igra je sjebana. Ima jos brdo ljudi koje znam s istim problemom u CS-u. U svim ostalim igrama bez problema zakuca na 100% usage.

nije nista igra sjebana, vec si ti skoro u 2016 g. a taj engine je iz 2004 godine...to je najnormalnija stvar da se desava! ako se ne varam dx 9! lol!

12 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
GamerX9 kaže...

nije nista igra sjebana, vec si ti skoro u 2016 g. a taj engine je iz 2004 godine...to je najnormalnija stvar da se desava! ako se ne varam dx 9! lol!

Pa u cemu je onda problem ako ne u igri? 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
12 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
Adict kaže...

GamerX9 kaže...

Rado bi ja tvoj CPU , vjerujes mi da i razmisljam o nekom prelasku na intel . :D

Nemoj se prkosit gravitaciji .
13 godina
protjeran
GamerX9 kaže...

Pa u cemu je onda problem ako ne u igri? 

problem je u tvom shvacanju, vadis probleme tamo od kud ih nebi trebao vaditi i ostalima prezentirati kao nekakav problem s igrom/enginom starim jedno desetljece...zamisli da ja kazem da mi quake 1 ne radi kako treba jer eto cpu i gpu mi rade na 1% a igra jedan cas ide 1000 a drugi cas 5000fps-a(zamisli imam heavy dropove)! i sad idem odjednom prosipat pamet da s igrom nesto ne nevalja...sry nista zlonamjerno no meni je to totalno nezanimljivo za bilo kakvu raspravu!lp

13 godina
Adict kaže...

Primjetio sam da mi je u CSGO fps sa 300 pao na 80 pa do 140 pa sam isao vidit usage i evo slika , ovo crveno od kad sam poceo gejm do kad sam zavrsio . Neznam u cemu je stvar uopce . 

CS:GO je divlja igra kad su u pitanju frejmovi, ja stavim sve max, pokrenem jos 10-15 prozora i tu sam negdje oko 250fps, jel diram detalje nesto smanjujem vrti se oko 150-250 xD jos veci dropovi na manjim detaljima i manjoj rezoluciji

Igra je najstabilnija u native rezoluciji to sam primjetio a sad kome to odgovara......

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Adict kaže...

Primjetio sam da mi je u CSGO fps sa 300 pao na 80 pa do 140 pa sam isao vidit usage i evo slika , ovo crveno od kad sam poceo gejm do kad sam zavrsio . Neznam u cemu je stvar uopce . 

CS:GO je divlja igra kad su u pitanju frejmovi, ja stavim sve max, pokrenem jos 10-15 prozora i tu sam negdje oko 250fps, jel diram detalje nesto smanjujem vrti se oko 150-250 xD jos veci dropovi na manjim detaljima i manjoj rezoluciji

Igra je najstabilnija u native rezoluciji to sam primjetio a sad kome to odgovara......

Ja ne znam da li ti osjetis razliku kad igras izmedju 150 fps i 250 fps, ako ti je 60 recimo herca monitor ukljucis vsynic On zakucas 60 fps i iskljucis brojac fps da ne gledas i budes miran igrica ce ti savrseno raditi kao i sa 150-250 fps samo sto ce ti se manje grijat graficka kartica i manje ce biti opterecena.

17 godina
soma kaže...

Ja ne znam da li ti osjetis razliku kad igras izmedju 150 fps i 250 fps, ako ti je 60 recimo herca monitor ukljucis vsynic On zakucas 60 fps i iskljucis brojac fps da ne gledas i budes miran igrica ce ti savrseno raditi kao i sa 150-250 fps samo sto ce ti se manje grijat graficka kartica i manje ce biti opterecena.

NEISTINA. Neda mi se objašnjavati zašto, ako te zanima progooglaj.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
soma kaže...

NEISTINA. Neda mi se objašnjavati zašto, ako te zanima progooglaj.

ja recimo ne vidim razliku kad igram gta 5  recimo izmedju 60 i 80-90 fps meni djeluje sasvim isto samo :D

13 godina
protjeran
Daj dosadan si vise...
16 godina
odjavljen

U jednome ima pravo. Na 60Hz monitoru neće vidjeti razliku između 60 FPS i 88838 FPS. Osim što će mu više pucati slika (tearing). 

Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
soma kaže.. 

CS:GO je prica za sebe kao i svaki cs, probaj pa ces vidjeti sam.
Igra na 60fps nije ni priblizno ista kao na 150 a ni na 250 

14 godina
chaselol kaže...
soma kaže.. 

CS:GO je prica za sebe kao i svaki cs, probaj pa ces vidjeti sam.
Igra na 60fps nije ni priblizno ista kao na 150 a ni na 250 

Ako je 60hz monitor onda je sve više od tog nije pomak na bolje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 11:12 (axos).
12 godina
protjeran
soma kaže...
chaselol kaže...
Adict kaže...

Sa kime se ti boris , ko spomije tu 60 fps i vsync , ili 60HZ , govorimo o malom fpsu i malom usage prilikom igranja igre . 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
13 godina
axos kaže...

Joj nemojte izmisljati toplu vodu, probajte cs:go pa onda komentarisite. Ovako ispadate smijesni. 

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Aj da je netko drugi rekao da nema razlike 60 vs 9999 kad ono tonci!lol, no i on zna roknut koju s vremena na vrijeme! :p
17 godina

Tonchi je znalac ali nema takta kada nesto objasnjava laicima u vezi HW-.a bash ga pratim , lako je to stivo za nas

ali kad neko trazi savjet onga zakoplicira a covjek odustane od daljne komunikacie, ocito ima profesionalnu deformaciju

i to na forumu ... Tonchi take it easy i pocni pisat na laichki manje struchno potkovani nachin za one koji nemaju dume o

IT-u ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Aj nek sad jos dode pametnjakovic s tezom da ljudsko oko nevidi, necuje, nerazumije ili kaj god, vise od 24-25slicica i mozemo zakljucat cijeli forum! :p, dobijem instantno rak na mozgu od takvih tekstova!lp
17 godina

hahha bilo je takvih panjeva ali 2k8 tu na forumu , fala Bogu da nisu vise aktivni

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

U jednome ima pravo. Na 60Hz monitoru neće vidjeti razliku između 60 FPS i 88838 FPS. Osim što će mu više pucati slika (tearing). 

Zar niza latencija koju donosi visi framerate ne donosi brzi rasponse na kontrole onoga tko igra sa visim framerateom a automatski i prednost prilikom igranja.....pisem iz glave pa sam mozda u krivu ali ja nevolim googlat.

11 godina
protjeran
chaselol kaže...
axos kaže...

Joj nemojte izmisljati toplu vodu, probajte cs:go pa onda komentarisite. Ovako ispadate smijesni. 

šta joj 60hz je 60fps, 16ms 1 frame na 60hz monitoru je uvik 16ms bez obzira koliko kartica rendera frameova opet vidiš 1 frame svaku 16ms.
nije niko smješan nego si ti smješan ako misliš da vidiš te frameove jer bez obzira šta si dovea u monitor uvik imaš samo 60 slićica u sekundi jer je to limit monitora i bog.
sjecam se css kad sam igra prije da bi uvik bolje padali headshoti na vecem fps i bilo bi lakše igrat .ali mislim da je bia problem neki s engineom to . i to ne znaći da ti je nekon magijon monitor posta 150hz ako bolje radi ,mislin da je šema u manjoj latenciji na samome engineu koja daje osjećaj da glađe ide igra.

edit:@stjepanj mislim da je u krivo razmišljat da oko vidi u framesima u sekundi zašto nebi vidilo oko recimo 120 slićica u 1/4 vidnog polja pa onda to ispade 30 slićica po cilom oku jer je limitiran bandwidth  :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 13:42 (dabar_solta).
11 godina
neaktivan
4mal kaže...

hahha bilo je takvih panjeva ali 2k8 tu na forumu , fala Bogu da nisu vise aktivni

Ima i sada, mene je neki dan jedan uvjeravao na mom YT komentaru da oko(!?) ne vidi više od 60fpsa i sve ostalo je uzaludno, ja ga pitam za 144hz monitor, "to je za 3d monitore..."

Battlelog: D3lBoy-00
17 godina
odjavljen

Pa 120 Hz-a i je zamišljeno za 3D sliku ( 60 hz-a za svako oko )...to što gamerima možeš uvaliti svaki k. je drugi par ćarapa .

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

60Hz monitor = maksimalno 60FPS i tu se ništa ne može (osim overclockati monitor). Postoje neke bitne stvari o kojima sam i ja već pisao na ovom forumu (doduše, ne sjećam se gdje). Svakako, ne, nemoguće je vidjeti i imati razliku na 60Hz monitoru niti je bitan i jedan FPS iznad toga. Naravno, 60 FPS koje vidite na ekranu su u 99% slučajeva prosječan FPS, ne minimalan. Minimalan osigurava najglađe igranje. 

Ne, 120Hz, 144Hz monitori nisu samo za 3D, nego se i vidi razlika (ozbiljna). Što je veće osvježavanje, to je efektno manja razlika (razlika između 60Hz i 75Hz daleko je vidljivija i bitnija, nego između 120Hz i 200Hz).

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 14:36 (Tonči).
Moj PC  
5 0 hvala 3
17 godina
odjavljen

Pa naravno da se vidi razlika i naravno da nisu samo za 3d ali su prvotno zamišljeni za 3D. Nakon što je 3D propao vidjeli su da ih kupuju fps gameri pa ih sad kao takve i reklamiraju. Rijetki će tek ići ganjati 120fps-a bez dropova i takve monitore...meni je to ektremno ulaganje u faking igranje ali sto ljudi 200 sisa .

Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina

Znaci u krivu sam?Ako na 60Hz monitoru vrtimo igru u naprimjer 75-80 ili 120fps input lag nece bit nizi i automatski stvarat prednost u brzim online napucavanjima kroz brzi response na kontrolama?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

ne oni su u krivu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Mislim da ti je tu daleko bitniji optički link i minimalni ping...ostalo se može svrstati pod bugove u igri i placebo efekte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice