AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 666.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: AMD Radeon HD 7000
zoharbizo kaže...

Pa nije stvar toga.Ta ista kartica ce za pola godine biti na 3K kuna.Ovu istu stvar je radio ATI sa HD 5XXX.

aj dont tink so,ako bude 3500kn bit će dobro

grafičke kartice danas drže dosta dobro cijenu

14 godina
Zekat kaže...
zoharbizo kaže...

Pa nije stvar toga.Ta ista kartica ce za pola godine biti na 3K kuna.Ovu istu stvar je radio ATI sa HD 5XXX.

Jel ti možeš prihvatit činjenicu da njega boli splovilo štače i koliko če biti sutra, on živi danas.

Shvatio sam.To je tvoj nacin misljenja i ti onda bacaj pare,ocito ti 5K kuna pada sa neba.LP

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...

evo recimo da netko kupi tu grafičku od 5000Kn, za 2 godine to će biti relativno slaba kartica s obzirom na tadašnje nove, a nace za nju moc dobit niti 1000Kn. Znaci suludo je ulagat puno novaca u hardver kad svako malo izađe nešto novo i cjene brzo padaju, ono što je danas bilo najbolje sutra više nije... najbolje je uvjek kupit nešto u sredini, kompromis cijene i performansi, tako najmanje izgubiš...

Po tome svi koji kupe novi auto su budale.

tocno, svatko tko kešom kupi novi auto je budala jer odmah u startu je izgubio 30% cijene koju platio za taj auto, za recimo 2 godine je izgubio 50%. Ljudi kupuju nove aute jer im se daju pogodnosti krediti i leasing. Ja bi rađe isti taj auto kupio rabljeni koji je recimo star 3 godine i ustedio dosta novaca, naravno pazio bi da je taj auto, uscuvan, da je malo proso km, te da je redovito servisiran... :)

Zna se ko kupuje star a tko novi auto ;)

14 godina
M4X kaže...
zoharbizo kaže...

Jesu,kao i HD 6XXX.Recimo moja HD 6850 je pala na 970 kuna.Toliko o drzanju cijene.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
zoharbizo kaže...

Jel ti možeš prihvatit činjenicu da njega boli splovilo štače i koliko če biti sutra, on živi danas.

Savjetujem t da se nebaviš nikakvom vrstom ekonomije sada ili u buducnosti, jer takvo razmisljanje koje ti imas je nezrelo....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Zekat kaže...
zoharbizo kaže...

Shvatio sam.To je tvoj nacin misljenja i ti onda bacaj pare,ocito ti 5K kuna pada sa neba.LP

Po tvojim postovima se zaključuje da ti nedolaziš lako do njih kao ni ja, ali dok se ja i ti natežemo na forumu on ih je možda već zaradio.

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...

evo recimo da netko kupi tu grafičku od 5000Kn, za 2 godine to će biti relativno slaba kartica s obzirom na tadašnje nove, a nace za nju moc dobit niti 1000Kn. Znaci suludo je ulagat puno novaca u hardver kad svako malo izađe nešto novo i cjene brzo padaju, ono što je danas bilo najbolje sutra više nije... najbolje je uvjek kupit nešto u sredini, kompromis cijene i performansi, tako najmanje izgubiš...

tocno, svatko tko kešom kupi novi auto je budala jer odmah u startu je izgubio 30% cijene koju platio za taj auto, za recimo 2 godine je izgubio 50%. Ljudi kupuju nove aute jer im se daju pogodnosti krediti i leasing. Ja bi rađe isti taj auto kupio rabljeni koji je recimo star 3 godine i ustedio dosta novaca, naravno pazio bi da je taj auto, uscuvan, da je malo proso km, te da je redovito servisiran... :)

oznacio sam ti

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Zekat kaže...
zoharbizo kaže...

Savjetujem t da se nebaviš nikakvom vrstom ekonomije sada ili u buducnosti, jer takvo razmisljanje koje ti imas je nezrelo....

U kojem to segmentu života možeš imati najbolje za malo novaca (jer on kupuje najbolju karticu na svjetu)?

17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
M4X kaže...
zoharbizo kaže...

Jesu,kao i HD 6XXX.Recimo moja HD 6850 je pala na 970 kuna.Toliko o drzanju cijene.

pa koliko si dao za novu,nisi previše izgubio,šta gledaš taj Hgspot,nemate pojma

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...

oznacio sam ti

Ja stvarno djete drago neznam odkud si ti pao, al onaj ko uspie kupit auto kešom po tvom je idiot, pomeni je itekako sposoban.

Ispada da je 90% hrvata pametno a 10% su budale.

17 godina
neaktivan

Di li je ova tema završila, predviđam joj skorašnji lock !

I see offline people !
14 godina
AMD Radeon HD 7000

Zekat nije stvar auta.Mi pricamo o karticama i ova ima besramnu cijenu.Radije cu za 2600 kuna kupiti CF 6870 ili za 3200 kuna CF HD 6950 a ostatak love pojist i popit.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Zekat nije stvar auta.Mi pricamo o karticama i ova ima besramnu cijenu.Radije cu za 2600 kuna kupiti CF 6870 ili za 3200 kuna CF HD 6950 a ostatak love pojist i popit.

Ja i nisam rekao da je to najisplativija opcija baš suprotno sačeko bi bar mjesec dana, a za CF je rekao da neželi, hoče single GPU.

14 godina
AMD Radeon HD 7000

Ja zelim da mi netko pokloni HD 7970 kad lova pada sa neba u Hrvatskoj.

1 0 hvala 0
14 godina

Tko igra igre na 1080p rezi za njega je bacanje novaca dat 5000 kn za grafu. Onaj tko ima novaca na bacanje, nek ga onda slobodno i baca {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:06 (itomic009).
17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

pa za neke i pada,a trebala bi za sve padat

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nepada ona s neba ali neko je više sposoban zaradit, neko manje.

16 godina
neaktivan
Zekat kaže...
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...
Zekat kaže...
mtopol kaže...

oznacio sam ti

Ja stvarno djete drago neznam odkud si ti pao, al onaj ko uspie kupit auto kešom po tvom je idiot, pomeni je itekako sposoban.

Ispada da je 90% hrvata pametno a 10% su budale.

kao prvo nisam djete, nego sam samo 4 godine mlađi od tebe, kao drugo ja sam reko da su pametni oni koji kupe auto star 2-3godine, koji je isti jednak onom novom,a pri tome ustede dosta novaca. Nije tu rjec samo o autu nego opcenito, kako se snac u zivotu, kako za manje novaca imat isto ono sto si mogo platit s vise novaca... Ti pricas kao da u hrvatskoj svatko ima placu preko 10000kn, pa im je macji kasalj dat 5000kn za graficku, a dobro znamo u kakvom je stanju hrvatska, kolka je nezaposlenost, kakav standard, a jos k tome recesija i teska financijska kriza.

17 godina
AMD Radeon HD 7000

Ma dobro, stalno ponavljate "tko igra igre na toj i toj rezoluciji sa tim i tim postavkama", ali stvarno ima ljudi koji kupe karticu kao dio investicije u radni stroj.

Istina, ovo se zovu "gamerske" kartice, i tako ih reklamiraju, sa onim šarafima, čudovištima i poser komadima, ali da se lijepo s njim aodraditi i neki posao.

Zasad je Ati mi bio u posljednje vrijeme(nakon serije HD4xxx ih nisam kupovao high end) zapostavljen, jer su mnogi programi prigrlili glupi Physx/CUDA, adobe

je u nekakvom dealu s Nvidiom, no ako Open CL konačno zaživi, što bi bio red, nebi mi bilo nimalo žao kupiti npr HD7970 karticu koliko god košta.

No ne prije nego mogu kao gospodin birati u dućanu između više modela. Možda bi bilo mudro pričekati i keplera, jer tkozna, ugodno nas je brzinom i kvbalitetom

iznenadila nvidija sa GTX5xx serijom, ako sada za koji mjesec izbace konkurentsku GTX6xx, ati će sputiti cijene, bez sumnje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
overhaul kaže...

Ma dobro, stalno ponavljate "tko igra igre na toj i toj rezoluciji sa tim i tim postavkama", ali stvarno ima ljudi koji kupe karticu kao dio investicije u radni stroj.

Istina, ovo se zovu "gamerske" kartice, i tako ih reklamiraju, sa onim šarafima, čudovištima i poser komadima, ali da se lijepo s njim aodraditi i neki posao.

Zasad je Ati mi bio u posljednje vrijeme(nakon serije HD4xxx ih nisam kupovao high end) zapostavljen, jer su mnogi programi prigrlili glupi Physx/CUDA, adobe

je u nekakvom dealu s Nvidiom, no ako Open CL konačno zaživi, što bi bio red, nebi mi bilo nimalo žao kupiti npr HD7970 karticu koliko god košta.

No ne prije nego mogu kao gospodin birati u dućanu između više modela. Možda bi bilo mudro pričekati i keplera, jer tkozna, ugodno nas je brzinom i kvbalitetom

iznenadila nvidija sa GTX5xx serijom, ako sada za koji mjesec izbace konkurentsku GTX6xx, ati će sputiti cijene, bez sumnje.

ili će nvidia nabit 6000kn,a to nije prvi put da su kartice bile po 6000kn

amd je dosada bio čisto za igrice,a novi HD 7000 ima šanse ugrozit nvidiu u programima

nvidia je znatno ubzala izvođenje sa ovim programima šta navodiš,negdje je njihova grafička tj. CUDA brža i od amd procesora

AMD mora poboljšat softver/drivere i gurat novce proizvođačima softvera,tako radi nvidia

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:15 (M4X).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

zasto svaki put kada izadje nova serija grafickih pocne prica o isplativosti

mozemo li jednom zauvijek rijesit da je najpametnije uzet best buy grafiku, sto je trneutno 6850/6870 ?

i mozemo li se dogovoriti oko toga da pricamo ovde o performansama, napretku i nagadjanjima sta ce biti dalje, a ne oko toga da li se isplati dati 5k kuna na jednu komponentu?

meni je moja 5770 best buy i dovoljna i dan danas za sve, nekome je njegova 4670, a neko ima GTX 580 pa mu nije dosta, ili ceka da napokon dobije svoju classified lol

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

zasto svaki put kada izadje nova serija grafickih pocne prica o isplativosti

mozemo li jednom zauvijek rijesit da je najpametnije uzet best buy grafiku, sto je trneutno 6850/6870 ?

i mozemo li se dogovoriti oko toga da pricamo ovde o performansama, napretku i nagadjanjima sta ce biti dalje, a ne oko toga da li se isplati dati 5k kuna na jednu komponentu?

meni je moja 5770 best buy i dovoljna i dan danas za sve, nekome je njegova 4670, a neko ima GTX 580 pa mu nije dosta, ili ceka da napokon dobije svoju classified lol

svi znamo na koga se boldano odnosi {#}

Xc
17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
EVGA! :) EVGA! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 20:43 (Penryn).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

STFU,LOCK teme i sav OT DELETE

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

STFU,LOCK teme i sav OT DELETE

nema locka dok ja ne kažem {#}

ako vam se da sudjelovati u ovim noliferskim raspravama, samo dajte, meni ne smeta {#}

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...

Evo primjer kupio GTX 470 PRIJE SKORO 2 GODINE !!  overclockana na 820 mhz i još uvjek igram na 1080p max detalji bez aa naravno u 60 fpsa i to ne mislim na fifu 2012

nego BF3 I druge igre,i da napomenem da nisam dao 5000 nego točno 2700kn i još ću je držat  bez problema.

14 godina
neaktivan
mtopol kaže...
kao prvo nisam djete, nego sam samo 4 godine mlađi od tebe, kao drugo ja sam reko da su pametni oni koji kupe auto star 2-3godine, koji je isti jednak onom novom,a pri tome ustede dosta novaca. Nije tu rjec samo o autu nego opcenito, kako se snac u zivotu, kako za manje novaca imat isto ono sto si mogo platit s vise novaca... Ti pricas kao da u hrvatskoj svatko ima placu preko 10000kn, pa im je macji kasalj dat 5000kn za graficku, a dobro znamo u kakvom je stanju hrvatska, kolka je nezaposlenost, kakav standard, a jos k tome recesija i teska financijska kriza.

Zoharbizo i ti non-stop mješate vrh ponude sa best buy-em

Ja nemislim da svatko u HR ima plaći 1500€ al onaj ko ima če kupit najbolje ko nema kupuje best buy.

Ja imam taku plaču da sam pre zadovoljan sa svojmo GT9600 i sve preko toga je bacanje para. {#}

17 godina
AMD Radeon HD 7000

ja za svoju dao prije godinu dana 2500 kn i sve mogu na njoj pokretat no to neznaci da necu kupit 7970 kad joj malo padne cijena , kako je rekao jedna filozof "covjek uvijek tezi ka boljem iako mu je dobro!" ;) 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
floks kaže...
mtopol kaže...

Evo primjer kupio GTX 470 PRIJE SKORO 2 GODINE !!  overclockana na 820 mhz i još uvjek igram na 1080p max detalji bez aa naravno u 60 fpsa i to ne mislim na fifu 2012

nego BF3 I druge igre,i da napomenem da nisam dao 5000 nego točno 2700kn i još ću je držat  bez problema.

To znaći da če ovaj sa HD 7090 biti miran sljedećih 5 godina.

17 godina
AMD Radeon HD 7000

nece bice 2 al na ultra settingsima nakon te dve mid high ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice