4870x2 Pomoć!!!

poruka: 5
|
čitano: 802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
4870x2 Pomoć!!!

Pozdrav svim korisnicima.

Molio bih vas za pomoć oko referentne kartice. Vidio sam da slicna tema vec postoji al ja nazalost trebam malo vise pomoci :/ 

Kartica im se grijala preko 100 C i odlucio sam ju se rastavit kako bih ju pocistio itd. Prilikom skidanja su im se "rascofala" 2 thermal pada te sam zvao preko 5 ducana (Links, ADM, Chipoteku...)

kako bih probo nabavit nove te jarce palce, ali su svi rekli da tog nema na lageru. U ADMu su mi cak rekli da se to vise ne stavlja na nijednu graficku karticu jer bas i nije bilo od neke prevelike koristi, ali kad sam im reko model zanijemili su i samo su mi rekli da sam u banani. Da li mozda neko od vas ima saznanja di ima za kupit tih padova i da li su oni stvarno tolko prijeko potrebni jer ak novije graficke to ne koriste dal ova bas mora? Cak su mi u ADMu rekli da probam stavit samo jako dobru termalnu pastu i dobro sve ocisti i probat upogonit bez tih padova pa da vidim sta ce bit. Iskreno neda mi se riskirat jer graficku sam nedavno nabavio polovnu i nebih volio da pare odu u vjetar. 

Nadam se odgovorima te unaprijed zahvaljujem. 

Ugodan pozdrav.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 4870x2 Pomoć!!!

ma stavi komad bakra neki te debljine i bok!a ako ih maknes sve,nece ti dodirivat cooler pa ce ostat bez hladenja i krepat ce,pa to ne preporucam! odakle si?imam ti ja tih padova ako ti treba iz stare grefe...hoces cijelu grafu neispravnu 3870x2 za 100kn :)

otkup neispravne elektronike
13 godina
neaktivan
4870x2 Pomoć!!!

XD ma sta ce mi jos jedna grafa ja si ocu ovu sredit :D ugl jel se to moze zamijenit s ovim http://www.links.hr/?naziv=metalna-podloga-za-gpu-coollaboratory-liquid-metal-pad-zamjenjuje-termalnu-pastu&option=artikl&id_artikl=050.912.093 mislim ako je dobro i za sam GPU trebalo bi bit dobro i za ostalo djelove na kojima je bio taj pad jel tak?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 15:38 (Cobu).

0 0 hvala 0
17 godina
4870x2 Pomoć!!!

Možeš i EBAY prelistati. Tamo ćeš potrebne padove nabaviti za 2-3 dolara sa free poštarinom.

EDIT:

Evo "thermal pad" 30cm x 3cm za 1$. Lijepo izrežeš veličine koje su ti potrebne i to je to.

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 15:44 (Bladepu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4870x2 Pomoć!!!

Prosao sam eBay i znam da tog vani ima al prob je u tome sto meni to treba kroz 2 dana max jer igram s teamom ligu pa bi trebo nesto al da je iz tipa HRV il mozda cak uze okolice kao SRB i BiH, a ak narucim  prek eBaya mogu cekat i do tjedan dana :S

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 17:00 (Cobu).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice