Pozdrav svim korisnicima.
Molio bih vas za pomoć oko referentne kartice. Vidio sam da slicna tema vec postoji al ja nazalost trebam malo vise pomoci :/
Kartica im se grijala preko 100 C i odlucio sam ju se rastavit kako bih ju pocistio itd. Prilikom skidanja su im se "rascofala" 2 thermal pada te sam zvao preko 5 ducana (Links, ADM, Chipoteku...)
kako bih probo nabavit nove te jarce palce, ali su svi rekli da tog nema na lageru. U ADMu su mi cak rekli da se to vise ne stavlja na nijednu graficku karticu jer bas i nije bilo od neke prevelike koristi, ali kad sam im reko model zanijemili su i samo su mi rekli da sam u banani. Da li mozda neko od vas ima saznanja di ima za kupit tih padova i da li su oni stvarno tolko prijeko potrebni jer ak novije graficke to ne koriste dal ova bas mora? Cak su mi u ADMu rekli da probam stavit samo jako dobru termalnu pastu i dobro sve ocisti i probat upogonit bez tih padova pa da vidim sta ce bit. Iskreno neda mi se riskirat jer graficku sam nedavno nabavio polovnu i nebih volio da pare odu u vjetar.
Nadam se odgovorima te unaprijed zahvaljujem.
Ugodan pozdrav.