4850 ponovno u ponudi?
- poruka: 123
- |
- čitano: 49.163
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ste se dogovorili dali je to onda 4850 ddr 5 ili?
uzeo bi je sutra ...pa ajde jedan pametan odgovor.
ste se dogovorili dali je to onda 4850 ddr 5 ili?
uzeo bi je sutra ...pa ajde jedan pametan odgovor.
DDR5 je, kupi ju!
ja sam je narucio :)
kad dođe stavit cu slike i sve ostalo sta treba
Bome fino, DDR5 1G, odlična kupnja. Ekstra hladnjak.
Obvezno clockaj jezgru na bar 750...
Obvezno clockaj jezgru na bar 750...
naravno ,al cim kupim napajanje :D malo mi je na knap
ddr5? madrfakr, ovo si piknuo best buy za te pare :)
Di tog ima i po kojoj cijeni?
522 je bila :) u protisu
http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-pcie-vtx3d-hd4850-1gb-ddr5-hdmi-256bit/55356
Naručio, uzet ću popodne samo ako je DDR5, za drugi komp mi treba burazov, Athlon II 250, 2gb DDR3, ko Bog. Još uzmem 2gb DDR3 i to je to, 22 monitor ima, može se igrati cakum pakum pogotovo sportove koje obožava i Diablo/CoD
OC-aš karticu i za 520kn praktički imaš 4870 1G, zakon. Uz super hlađenje u toj klasi i 24mj. garancije.
Best buy sigurno.
Naručio, uzet ću popodne samo ako je DDR5, za drugi komp mi treba burazov, Athlon II 250, 2gb DDR3, ko Bog. Još uzmem 2gb DDR3 i to je to, 22 monitor ima, može se igrati cakum pakum pogotovo sportove koje obožava i Diablo/CoD
OC-aš karticu i za 520kn praktički imaš 4870 1G, zakon. Uz super hlađenje u toj klasi i 24mj. garancije.
Best buy sigurno.
Još treba napomenuti da je dosta fizički manja od HD 4870 te zahtjeva samo jedan 6pinski kabel. Znači troši manje struje. A stock vs stock(4850 DDR5 vs 4870) je tu negdje, slabija 5/10% zbog jezgre, sasvim neznatno!
Ne mogu se dovoljno načuditi. Sad rabljene HD4850/70 mogu slobodno 100kn dolje.
Ne mogu se dovoljno načuditi. Sad rabljene HD4850/70 mogu slobodno 100kn dolje.
Točno to! Moraš biti budala da kupuješ HD 4870 za 450/500kn polovnu pored ove nove!
Ma mrak kupnja, još 1G DDR5, iz Catalysta možeš dići vrlo vjerojatno na taktove defaultne 4870tke 1G. A hladnjak bi morao držati kao i regulacija voltaže.
Ma i na 700 da digneš jezgru na što ide ama baš svaka 4850, opet super posao. Baš mislim da će mi dobro uletiti, za 22 monitore sa 1680x1050 rezom kao stvorena.
Uh,da mi je imat taj novac sad,odmah bi ju uzeo.
Di ćeš bolju karticu od te za toliko novaca i s 2 godine garancije.
Da mi je samo znati gdje su ih iščupali,mamicu im
Evo,baš sam usporedio moju GTS250 s tom VTX HD4850
Izgleda smiješno pored nje.
Iako ima nešto veći pixel fillrate
i dosta veći texture fillrate od HD4850 zato debelo zaostaje
bandwidth-om....
Moja GTS250 je također na stock taktovima.
Usporedit na SS-u
Ima toliko propusnost jer se radi o GDDR5 memoriju koja je dosta brza od GDDR3 memorije.Inace sa clockom od 750/900 je prakticki HD 4870.
I to 1G verzija.
ma,znam ja to frend,išao sam samo bacit usporedbu
zbilja,da imam lovu odmah bih ju naručio,bez razmišljanja.
pa moja GTS-ica još solidno vodi bitke s novim igrama
(onim koje inače igram,tipa RPG i poneku pucačinu)
znaš da sam ja nezahtjevan po pitanju hardware-a
i onda bi mi ta HD4850 bila ogroman boost
Trenutno je za 522 HRK najbolja kupnja sa tim hladnjakom i 2 godine garancije.
Pitanje je samo koliko ih oni još imaju na lageru. A komedije, da 3 generacije staru grafu još možeš pronać u dućanu sa fer cijenom. Viđao sam to i prije, al sa starim/visokim cijenama.
Stigao i meni moj (bratov) primjerak + 2G DDR3 kako sam napisao gore, reći ću vam samo nešto, ljudi - uzimajte dok ima. Koja slija kasnije..odo raspakirat.
EDIT : Slije
hehe a 560 pored nje :D mid zvjerka
hehe a 560 pored nje :D mid zvjerka
Meni i predovoljno bjež, ne igram ništa. 2h tjedno se stignem igrati.
Ja imam jos uvijek doma staru VTX 4850 1 Gb, samo ddr 3 i moram kazati da joj je hladnjak izvrstan.
Najhladnija kartica koju sam imao, ugodno me iznenadio VTX
a evo, ja još uvijek prodajem svoju 4890xxx ^^
a evo, ja još uvijek prodajem svoju 4890xxx ^^
Spusti cijenu pa ćeš je i prodat.
Ima li možda zainteresiranih iz Zagreba za ovu 4850 DDR5, brat nema vremena igrati i izgleda da sam popu*io sad. Nije ni stavljena u komp, poslikana i vraćena u kutiju. Mislio sam nekakvih 50-100kn niže tražiti, nešto tipa 450kn.
Glanc nova novcata, 24mj. garancije. Ako ima netko u Zagrebu, dok sam tako raspoložen u smislu prodaje da si vratim novac, da to riješimo. Inače ju ostavljam sebi kao drugu grafu, iako ne vidim smisla u tome pošto imam 560tku GTX.