Mozda je overkill, ali imati tri GTX 570 ili Tri GTX 480 ili Tri GTX 580 je prejak feeling. Ja, ako sve prodje po planu cu sljedeci mjesec zbaviti trecu GTX 570, a pocetkom sljedec godine Ivy Bridge, valjda ce tad i izac.
3 way SLI ili Crossfire
- poruka: 48
- |
- čitano: 6.895
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Uzmi 1 ATI 6990, ATI 5970 ili si pokupi jednu GTX 590.
jedna HD 6950 2GB je na putu do mene, a drugu cu upiknut vec negdje :)
dosta
tema je otvorena za preporuku 3 graficki kartica koje namjeravam kupit...
naravno da nebude 3 gtx 580 ili tak nesto....
ali ti več znaš sto nečeš a bome vidim po postovima da znaš i što hočeš čemu trolaš po forumu kad sve znaš
dosta
tema je otvorena za preporuku 3 graficki kartica koje namjeravam kupit...
naravno da nebude 3 gtx 580 ili tak nesto....
ali ti več znaš sto nečeš a bome vidim po postovima da znaš i što hočeš čemu trolaš po forumu kad sve znaš
da mi forumasi nisu rekli da se tri grafe ne skaliraju dobro uzel bi tri ali su mi preporucili dvije pa budem uzeo dvije!
kao prvo 6870 nemoze na hd rezoluciji bas sve na high terat(moze neke glupe igre ali cekaj bf3 pa ces vidit) a gtx570 u 3way mu je skupo kolko sam skuzio po njegovim psotovima. za nekih 4500 kn se moze nabavit 6950 3 way.
De molim te moja HD 6850 Toxic gura bf3 na high
koja reza 800 x 600??
koja reza 800 x 600??
5850 tjera na max BF3 beta, neznam čemu se čudiš
nebi reko da kad sve metnes na max 5850 moze gurat. ne samo detalje nego i ostala sranja u postavkama.
nebi reko da kad sve metnes na max 5850 moze gurat. ne samo detalje nego i ostala sranja u postavkama.
Nisam pitao za mišljenje...
Nisam pitao za mišljenje...
da i? pa nemozes govorit nesto sto je glupo i ocekivat da nitko to nece komentirat.
da i? pa nemozes govorit nesto sto je glupo i ocekivat da nitko to nece komentirat.
Gle nemam volje raspravljat o tome. 5850 gura BF3 na maksimalnim postavlkama sa svim sranjima uključenim. I živo me zaboli ako tko misli drugačije ili mu se ne sviđa što mogu igrati na maksimali.
aha sad kuzim, ti imas 5850 pa ju branis, uredu. bf3 jos nije vani i nemozemo uopce o tom govorit ako si igro betu to nije ista zahtjevnost kakva ce bit u pravoj igri
aha sad kuzim, ti imas 5850 pa ju branis, uredu. bf3 jos nije vani i nemozemo uopce o tom govorit ako si igro betu to nije ista zahtjevnost kakva ce bit u pravoj igri
boldano: nemoj me zajebavati.
----------------------------------
Pa tko je išta govorio za full verziju, još sam napomenuo da pričam o beti. U finalnoj verziji će dodati teselaciju (bilo je nekoliko screenshotova iz bete po kojima se da zaključiti da se pravio kalup za teselaciju) i možda još neku sitnicu.
gura 5850 bf3 betu na high.
Pozdrav!
Dal bi 3 way crossfire HD 6950 super radilo tj. bilo kompatibilno na ploci AsRock P67 Fatal1ty Professional?
Hvala
Radit će bez problema.
Pozdrav!
Dal bi 3 way crossfire HD 6950 super radilo tj. bilo kompatibilno na ploci AsRock P67 Fatal1ty Professional?
Hvala
Da.
Pozdrav!
Hvala
Radit će, ali nikako ti se ne isplati!
Jedna HD6950 će još dugo gurati igre maxd out na 1080P!