Ovako prijatelj mi je kupio 2600XT za AGP i "nece da radi" kada je spojio pc i grafu jednostavno se nije palilo monitor...nakon nekoliko pokusaja se upalio...Igrao je COD4 i NFS carbon-lipo radi na dobroj grafici...onda se pokazao neki Atijev problem "error" i restarirali smo ga na turn off i opet se nepali monitor...sada ga pokusaje upaliti i opet nece....upaljeno je kuciste ali ne pokazuje "znakove zivota"....od ostalihkomponenata ima ASUSOVU k8n maticnu 1024 rama i 3000+ Amd atlon sck 754....
2600XT nece da radi
- poruka: 14
- |
- čitano: 3.146
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako prijatelj mi je kupio 2600XT za AGP i "nece da radi" kada je spojio pc i grafu jednostavno se nije palilo monitor...nakon nekoliko pokusaja se upalio...Igrao je COD4 i NFS carbon-lipo radi na dobroj grafici...onda se pokazao neki Atijev problem "error" i restarirali smo ga na turn off i opet se nepali monitor...sada ga pokusaje upaliti i opet nece....upaljeno je kuciste ali ne pokazuje "znakove zivota"....od ostalihkomponenata ima ASUSOVU k8n maticnu 1024 rama i 3000+ Amd atlon sck 754....
ne nego ATI 9550
Mozda jednostavno ima preslabo napajanje?
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
probaj kabel od monitora spojiti na grafu koja se nalazi na matičnoj,
Možda je u biosu prebaceno da prvo ucita sliku sa pci, tj sa matične ploče, tako da treba prvo spojiti na pci i onda u biosu prebaciti na agp.
Kojim napajanjem ga vozi?
Pozdrav.
Isti problem sam imao i ja kad sam uzeo HD 2900 PRO,novo napajanje je rijesilo stvar.Pogledaj u uputama graficke kartice koje napajanje zahtjeva.
Imao sam isti takav problem, rijeseno kupio jace napajanje imao 300w kupio 500w i sve pet...
btw za tu graficku moras imati min napajanje 400w
ima 400w napajanje...
ima 400w napajanje...
Provjeri jesi li dobro spojio dodatni kabel za napajanje jer ako ga ne spojis kompjutor ce se upaliti ali nece biti slike i nece se do kraja upaliti.