2600XT nece da radi

poruka: 14
|
čitano: 3.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi
pitanje

Ovako prijatelj mi je kupio 2600XT za AGP i "nece da radi" kada je spojio pc i grafu jednostavno se nije palilo monitor...nakon nekoliko pokusaja se upalio...Igrao je COD4 i NFS carbon-lipo radi na dobroj grafici...onda se pokazao neki Atijev problem "error" i restarirali smo ga na turn off i opet se nepali monitor...sada ga pokusaje upaliti i opet nece....upaljeno je kuciste ali ne pokazuje "znakove zivota"....od ostalihkomponenata ima ASUSOVU k8n maticnu 1024 rama i 3000+ Amd atlon sck 754....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 2600XT nece da radi
Dalmatinac kaže...

Ovako prijatelj mi je kupio 2600XT za AGP i "nece da radi" kada je spojio pc i grafu jednostavno se nije palilo monitor...nakon nekoliko pokusaja se upalio...Igrao je COD4 i NFS carbon-lipo radi na dobroj grafici...onda se pokazao neki Atijev problem "error" i restarirali smo ga na turn off i opet se nepali monitor...sada ga pokusaje upaliti i opet nece....upaljeno je kuciste ali ne pokazuje "znakove zivota"....od ostalihkomponenata ima ASUSOVU k8n maticnu 1024 rama i 3000+ Amd atlon sck 754....

Koju je prije imao grafu? možda nvidia? 

neznam kaj da napišem,,,,,
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ne nego ATI 9550

17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi

Mozda jednostavno ima preslabo napajanje?

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
2600XT nece da radi

probaj kabel od monitora spojiti na grafu koja se nalazi na matičnoj,

Možda  je u biosu prebaceno da prvo ucita sliku sa pci, tj sa matične ploče, tako da treba prvo spojiti na pci i onda u biosu prebaciti na agp.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2008 22:36 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi

Kojim napajanjem ga vozi?

bobo desmra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi

Pozdrav.

Isti problem sam imao i ja kad sam uzeo HD 2900 PRO,novo napajanje je rijesilo stvar.Pogledaj u uputama graficke kartice koje napajanje zahtjeva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi

Imao sam isti takav problem, rijeseno kupio jace napajanje imao 300w kupio 500w i sve pet...

btw  za  tu  graficku  moras  imati  min  napajanje  400w

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

ima 400w napajanje...

17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

ima 400w napajanje...

Koju marku napajanja? 

neznam kaj da napišem,,,,,
17 godina
neaktivan
ta ti se grafička kartica povlači iz prodaje i zamijenjuje sa novijom serijom. Testirao sam ih 4 kom i sve čudno rade. 3dmark ne prolazi, video zapisi su zeleni itd., iako nisam imao problema sa igrama. U centralnom servisu "nemaju pojma o problemima" što je jako sumnjivo.
17 godina
neaktivan
problemi sa enkripcijom
Prilikom reinstalacije sustava i sačuvanja podataka na drugi medij ili prenošenje istog HDD-a na drugi uređaj ne čita mi više podatke tj. ne mogu im pristupiti. Probano sa ERD-om i opet ne radi. IZ Microsofta su mi rekli da postoji riješenju(softwersko), ali mi ga ne mogu reći jer im snimaju razgovore. Da li itko zna kako skinuti zaštitu da mogu opet pristupiti podacima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2600XT nece da radi

Provjeri jesi li dobro spojio dodatni kabel za napajanje jer ako ga ne spojis kompjutor ce se upaliti ali nece biti slike i nece se do kraja upaliti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

Na kojim driverima si to igrao jer meni cod4 nece upaliti ,a crysis hoce sto je cudno.Kad dođe do glavnoga menu-a me izbaci van s onim (send,don`t send).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice