Mini HDMI na HDMI

poruka: 11
|
čitano: 7.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Dakle, treba mi   mini HDMI na HDMI adapter/kabel.

Uređaj je Lumix DMC TZ-30

LP

EDIT: TD mi daje do znanja da je netko mrzovoljan, ili pak da nisam dao dovoljno informacija.

Kako ne mogu liječiti ljude, zanima me gdje se može nabaviti taj kabel/adapter i što zapravo tražim, kabel ili adapter.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 23:02 (chutac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Exactly - tvoj je upola kraći, oko šest puta skuplji, a mislim da bi dostava bila oko dvaput skuplja {#}

Edit: juhu, dobio sam thumbdown jer sam forumašu našao šest puta jeftiniju opciju {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:13 (DigiMagic).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Hvala obojici, uzet cu ovaj za funtu. Nije mi hitni, cekat cu, a razlike nema.

Hvala

LP :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mini HDMI na HDMI

Takve stvari ti je najbolje kupovati sa eBay-a ili DX-a, naše trgovine su bezobrazno skuplje, a jedina mana online naručivanja je to što moraš otvoriti PayPal account (koji ne radi baš sa svim karticama) I što moraš čekati 10-15 dana na isporuku.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Narucio sam s ebay-a.

Meni je ebay super, koristim ga za bas sve, osim za skupe i krhke stvari poput mobitela, komponenata i sl.

Ali svi kablovi, adapteri, dijelovi, sve takvo je s ebaya.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Pozz ekipa evo prvi put se susrećem sa HDMI kablovima pa imam malo nesigurnosti prilikom naručivanja kabla.

Radi se o tome da želim komp spojiti sa TV, na komp. je grafička kartica GTX 460 koja sudeći po svemu ima mini hdmi dok je na tv obični hdmi 

kupio bi kabel u Protisu jer kod mene u hebenom  gradu nema nigdje kupiti što je sramota  pa me samo zanima dali će ovaj kabel odgovarati za to što ja pokušavam.

Ako ima negdje jeftinije slobodno date link ili ako netko ima za prodati još bolje 

potis kabel 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 21:02 (CANABIS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mini HDMI na HDMI
CANABIS kaže...

Pozz ekipa evo prvi put se susrećem sa HDMI kablovima pa imam malo nesigurnosti prilikom naručivanja kabla.

Radi se o tome da želim komp spojiti sa TV, na komp. je grafička kartica GTX 460 koja sudeći po svemu ima mini hdmi dok je na tv obični hdmi 

kupio bi kabel u Protisu jer kod mene u hebenom  gradu nema nigdje kupiti što je sramota  pa me samo zanima dali će ovaj kabel odgovarati za to što ja pokušavam.

Ako ima negdje jeftinije slobodno date link ili ako netko ima za prodati još bolje 

potis kabel 

To je kabel koji tebi treba, znači moš slobodno kupit i nema problema usput eto i ja imam baš taj identični model kabela.Cool

http://www.futura-it.hr/katalog/ostalo/kablovi,-konektori-i-alat/audiovideo-kablovi/nvt-hdmi-178/

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
neaktivan
Re: Mini HDMI na HDMI

e hvala puno nisam bio siguran dali to meni paše idem naručiti u Protis.

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
14 godina
neaktivan
Mini HDMI na HDMI

Evo da samo kažem, taj kabal sam trazio mjesecima za moju grafičku karticu, po informatičkim radnjama poput linksa (s tim da su oni imali samo u zgu) i svakakvim ostalima, i najbolje lik mi jedan kaže da taj još ne postoji kabal ali dobro, u glavnom nađoh ga u intersparu i to slučajno, bilo ih 10ak :D tak da pokušaj, možda se ti posreći ko kod mene, ako ti je usput. Pozz :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice