Zakon Braće

poruka: 369
|
čitano: 143.642
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Po avataru možete primjetiti da sam ogroman fan ove serije.

Ne želim se tu nešto praviti pametan, nego samo da kažem, da ako vam trebaju bilo kakve informacije o seriji, slobodno pitajte mene, jer svakodnevno pratim vijesti za doticnu seriju.

Nova, četvrta sezona počinje 1.9.2008. u 21:00 h na FOX-u, sa dvosatnom premijerom

(ispricavam se ako je to već netko napisao, ne stignem ovo sve pročitati)

Ujutro 2.9.2008. serija će biti dostupna za download. (preko Rapidshare linkova ili Torrenta)

Uglavnom, dosada je izašlo 13 trailera, i podosta službenih slika.

Glavna vijest je da se vraća Sarah Wayne Callies (živa i zdrava).

I da, kruže glasine, da bi ovo mogla biti posljednja sezona, ali nije službeno potvrđeno.

Uglavnom, u novoj sezoni je glavna radnja rušenje Kompanije.

17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Kako me naši "prevoditelji" uvijek dobro nasmiju...   Zakon braće  hahhahhahaa.  Ne kužim ako već prebacuju ime serije na hrvatski zašto ne prevedu njen naslov a ne izmišljaju drugi kak im paše.

Gledo sam prvu sezonu, ovo sve poslije je pretjerivanje. Prva sezona je baš onak taman, poslije bijega iz Fox Rivera je već onak preočito muženje para.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2008 21:54 (zv'jer2).
17 godina
RE: Zakon Braće
zv'jer2 kaže...

Kako me naši "prevoditelji" uvijek dobro nasmiju...   Zakon braće  hahhahhahaa.  Ne kužim ako već prebacuju ime serije na hrvatski zašto ne prevedu njen naslov a ne izmišljaju drugi kak im paše.

Gledo sam prvu sezonu, ovo sve poslije je pretjerivanje. Prva sezona je baš onak taman, poslije bijega iz Fox Rivera je već onak preočito muženje para.

Ne bih bio tako strog, recimo da su prva i druga genijalna a treća ok :)

Bob Rock "ALI NJIH JE DVOJE A MI SMO SAMI"
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Prva sezona je bila daleko najbolja, druga za zeru lošija.

A treća je (po meni) najlošija sezona. Zbog štrajka, zbog kojeg je sezona morala završiti ranije od očekivanog.

A po najavama, četvrta sezona se čini kao odlična, mogla bi biti u rangu sa prvom.

17 godina
neaktivan
kad se samo sjetim da će biti 7 sezona pada mi mrak na oći!
Pa koliko oni misle izmust iz toga?
I will first use google,before asking stupid questions.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
kad se samo sjetim da će biti 7 sezona pada mi mrak na oći!
Pa koliko oni misle izmust iz toga?
 Čini se da neće biti sedam sezona.
Jer kruže glasine da bi ova četvrta sezona mogla biti posljednja.

Naime, Wentworth Miller je u jednom skorašnjem intervjuu natuknuo da su velike mogućnosti da ovo bude posljednja sezona.
U FOX-ovom kalendaru za 2009. godinu nema nigdje Prison Breaka.
I u nekim najavama je vidljivo da piše "ONE MORE MISSION" i "ONE  FINAL CONFRONTATION", dakle to sve upućuje da bi ova nova sezona mogla biti zadnja.

Dok s druge strane, producenti i scenaristi govore kako rade svaku sezonu kao da je zadnja, i da uspjeh nove sezone ovisi o tome, hoće li biti još sezona nakon ove četvrte.

Uglavnom, službene obavijesti nisu stigle, a i vjerojatno neće skoro ni stići, tek tamo nagodinu.
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

takva sranje serija da je dadilja skoro bolja od toga.... kako mozete to gledat?

17 godina
neaktivan
Toka Car kaže...

takva sranje serija da je dadilja skoro bolja od toga.... kako mozete to gledat?

ma dadilja je odlična naspram ovoga
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ne želim se tu nešto praviti pametan, nego samo da kažem, da ako vam trebaju bilo kakve informacije o seriji, slobodno pitajte mene, jer svakodnevno pratim vijesti za doticnu seriju.

Nova, četvrta sezona počinje 1.9.2008. u 21:00 h na FOX-u, sa dvosatnom premijerom

Ujutro 2.9.2008. serija će biti dostupna za download. (preko Rapidshare linkova ili Torrenta)

I da, kruže glasine, da bi ovo mogla biti posljednja sezona, ali nije službeno potvrđeno.

Znas li mozda informaciju koliko bi trebalo biti epizoda u novoj sezoni?
Ako bude preko rapidsharea ok ce biti za skinuti, ali preko torrenta ne. To ce biti takva navala i najvjerovatnije ce biti i fake torrenta.
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
neaktivan
Toka Car kaže...

BORN kaže...
Toka Car kaže...

Vidi se da ste fanovi Dadilje. Ako vas ne interesira Prison Break, otvorite  sebi temu o  Dadilji i tamo je hvalite i ne spamajte u ovoj temi...
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali Gospodar si rijeci dok ih ne izgovoris, kad ih izgovoris postajes njihov rob..
17 godina
Zakon Braće

Sezona 1 i 2 su bile odlicne i tu je sve trebalo zavrsiti.., ono happy end oni uzivaju na Panami a mi svi sretni jer Bullock trune u zatvoru s ludim narkicem/inspektorom.. Sezona 3 mi je bila dosadna.., bjeg iz zatvora je bio jadno osmisljen i nije ni do koljena onome iz 1. cak i na neki nacin zastitni znak serije, istetvirano tjelo glavnog lika nije imalo neku ulogu, a ako u 4. vrate Saru e tek onda ide prava sapunica!!!! Sve nakon sezone 2 je muzenje love...

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Prison Breaker kaže...

Znas li mozda informaciju koliko bi trebalo biti epizoda u novoj sezoni?
Ako bude preko rapidsharea ok ce biti za skinuti, ali preko torrenta ne. To ce biti takva navala i najvjerovatnije ce biti i fake torrenta.
 Ako sve bude islo po planu, nova sezona ce imati 22 epizode, bas kao prva i druga sezona. Ali je o tome jos prerano pricati, zasada su snimili 8 epizoda iz cetvrte sezone.
A ja inace preko Torrenta skidam (nije mi problem razaznati fake torrent od pravoga) jer mi je presporo preko RapidSharea.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

a ako u 4. vrate Saru e tek onda ide prava sapunica!!!!

Samo da ispravim, nije "ako", nego 100% se Sara vraca, vec u prvoj epizodi cetvrte sezone ce saznati da je ziva i pronaci ce ju.
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Toka Car kaže...

BORN kaže...
Toka Car kaže...

Vidi se da ste fanovi Dadilje. Ako vas ne interesira Prison Break, otvorite  sebi temu o  Dadilji i tamo je hvalite i ne spamajte u ovoj temi...
 ja nisam fan dadilje nego je to tolko glupa serija kao i dadilja!

kuzis?
17 godina
neaktivan
Toka Car kaže...
 ja nisam fan dadilje nego je to tolko glupa serija kao i dadilja!

kuzis?
 Pohvala za brzinu moderatora, vidi se da se spameri  sankcionisu.

On topic

Malo mi je razocaravajuce sto se Sara Tancredi pojavljuje ziva, ali ako ne objasne detaljno sto se sve tacno zbivalo oko njene "dekapitacije" i to objasnjenje nebude logicno i veoma dobro povezano s pricom, zgadit ce mi sezonu.
17 godina
Zakon Braće

Ma daj cjelu trecu sezonu je Scofield i pokusavao pobjeci iz zatvora da bi osvetio smrt od Sare, cak i na kraju sezone on ljut krece u lov na onu crnku. I sad pokaze se u 4. sezoni da je Sara ziva, ona i Scofield odu fino Viva Las Vegas i to je kraj... Glupo bi bilo vracati taj lik jer je njena smrt i drzala cijelu proslu sezonu!!

17 godina
neaktivan
boxer kaže...
Malo mi je razocaravajuce sto se Sara Tancredi pojavljuje ziva, ali ako ne objasne detaljno sto se sve tacno zbivalo oko njene "dekapitacije" i to objasnjenje nebude logicno i veoma dobro povezano s pricom, zgadit ce mi sezonu.
 Objasnit će oni to detaljno, ne brini, samo što ne žele zasada pustiti u javnost još uvijek točno objašnjene oko toga, ovdje imaš djelić objašnjenja:

A Saru su vratili zbog toga jer su ih stisnuli fanovi.
17 godina
Prison Breaker kaže...
boxer kaže...
 Objasnit će oni to detaljno, ne brini, samo što ne žele zasada pustiti u javnost još uvijek točno objašnjene oko toga, ovdje imaš djelić objašnjenja:

Što je sara živa???

17 godina
neaktivan
momak kaže...
Prison Breaker kaže...
boxer kaže...

Što je sara živa???

A čuj, ako si gledao treću sezonu vidio si da je umrla, ali je došlo do značajnih promjena, tako da se Sara vraća živa i zdrava u četvrtu sezonu, a ona glava u kutiji će biti lažirana.
17 godina

Malo glupo no dobro, vidjet ćemo...

17 godina
Zakon Braće

samo da kažem da je izašla prva epizoda nove 4. sezone Zakona braće Namigiva

edit: da,sad sam vidio da su 2 epizode izašle...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 10:19 (Pero Dinamit).
17 godina
Pero Dinamit kaže...

samo da kažem da je izašla prva epizoda nove 4. sezone Zakona braće Namigiva

točnije dvije epizode
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Još malo pa skinuto....

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Kak vam se čini četvrta sezona?   meni je zanimljivo... i dosta napeto. 4 epizode su vani već...

Elvis je Zagorec bil, i nigda nije on kril, prije svakog koncerta demižonku vina je spil, govorile njegve su oči 'O daj mi natoči!!'
17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Pregledao dvije nove epizode, a za 3  i 4 nemam prometa da skinem. Nije lose, mada traljavo i jeftino objasnjen povratak Sare. Ipak dok ne pregledam sve necu davati konacan sud.

17 godina
neaktivan
Zakon Braće

Meni su 1. i 2. epizoda bile odlične, dok je 3. bila kompletno razočaranje i potpno mlaka. Sada ću pogledat 4. i donijet sud da li ide na bolje ili gore.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
Zakon Braće

Ja sam iskreno razocaran, sve je lose i traljavo objasnjeno ne pojasnjava se u detalje bijeg Sucrea i Tbaga iz Panama, Sara se pojavljuje iz vedra neba s glupim izgovorom o bjegu.., ona crnka terminator isto uskrsne iz mrtvih jer se prethodno lijepo vidjelo kako joj prilazi crni assassin, vadi pistolj ona moli za zivot i na kraju se cuje pucanj a malo kasnije ju vezanu hrane medom i vodom.. Hm... Pa onda taj savrseni assassin ubije ribara bez problema u pol bijela dana sa pistoljem unatoc silnoj guzvi na ulici, to mu nije predstavljalo problem pri koncentracij ali kada puca na Saru i Scofielda po noci kada je sve mirno i tiho a oni se nalaze u osvjetljenoj sobi kao Alexandrijski svjetionik on promasi....

17 godina
neaktivan
Zakon Braće

gledo sam sve episode 4.sezone osim ove 4. posto skidam sve u 720p (HD ready) pa malo duze traje dl. kolko vidim u prve 3 ova bi sezona mogla bit u rangu sa 1. sezonom...

-.-
17 godina
neaktivan

Ajde napiši link odakle skidaš.Hvala unaprijed!

17 godina
neaktivan
ridikul kaže...

Ajde napiši link odakle skidaš.Hvala unaprijed!

torrenti....

Zadnja epizoda je dobra... onaj 'crni bumbar'   im je za petama....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice