Najgluplja serija

poruka: 43
|
čitano: 10.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

ovako ljudi...zanima me koja je vama najgluplja serija....meni je definitivno K.T. 2 Pravda na zadatku(ali ima konkurenciju..npr. bračne vode cro version)....uglavnom da citiram jedan dio serija kada celavac pokusava odglumiti nekog hakera i dere se ''SADA CU DA GA HAKNEM!!!'' a u pozadini kompa windows otvoren i nis se ne mice a lik tipka sve u sesnaest....looool...xD

Why so serious? Let's put smile on that face.
16 godina
RE: Najgluplja serija

a KT2 ko da amateri glume to mi je komedija

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
Najgluplja serija

Slazem se da je KT najgluplja serija

EVE ONLINE
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

tak i meni...ja umirem od smijeha kada to gledam....ja imam osjecaj da tam glume neki proplai policajci a ne glumci....xD

16 godina
Najgluplja serija

K.T. 2 je nenadmašno glupa. Možda i jesu glumci propali policajci...

Posebno mi je iritantan onaj glavni inspektor. Ide mi zlo od te serije zato i ne gledam više.

I ona serija kaj je zamjenila nenadmašno dobar Rat u kući također je moronska!

Samim time kaj nema nema "rata", bilo koja zamjena je moronska kao i odgovorni za to!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Posebno mi je iritantan onaj glavni inspektor. Ide mi zlo od te serije zato i ne gledam više.

Samim time kaj nema nema "rata", bilo koja zamjena je moronska kao i odgovorni za to!

Slažem se
CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:2x 1GB PATRIOT@800MHZ ,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2,OS:Windows XP SP3
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

Onaj celavac je bio redar, to znam...

Al najbolje mi je kad ono vidis zamagljena registracija da se nebi vidilo, ko da je to neki dokumentarac ili Cops...

Al ima jos konkurencije, sve RTL-ove serije ikad osim bracnih voda, malcoma, rata u kuci i rebe...

Repriziraju dadilju otkad su poceli emitirat, a punu kucu da ni ne spominjem..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

slazem se...''rat u kući'' je bio pun pogadak a kada su ga maknuli...sranje....
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

one meksičke ili čije već koje budu na 1. oko ručka, užas, samo za babe!

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

Njgora serija je reba i meksicke i spanjolske serije.

16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

istina i to su smeca ali ja mislim da nema serije ravnoj krim timu.....to je nevjerojatno smece...daj pogledajte to jednom...

16 godina
protjeran
Najgluplja serija

Ajmeee kad sam bio na moru i prvih tjedan dana nisam imao sto za radit pa mi je ujo gledao krim tim (on to voli) i neki put sam gledao s njim... ajooooj... Zasto to jos uvjek prikazuju? Najgori mi je onaj skinjara koji se pravi da je neka faca

Oh, by the way...
16 godina
protjeran
Najgluplja serija

Meni je također k.t.2 nagluplja serija.Ja bi 100 put bolje odglumio, te mi idu na živce prekrivene tablice...

16 godina
Najgluplja serija

one sapunice sta govore samo o ljubavi...sve se vrti oko ljubavi ma j****a i ta ljubav vise...ovaj siromasni sta nema za kruh odjednom je bogat,ovaj bogati odjednom izgubio svoju ljubav,njegova ljubav se zaljubila u onog siromasnog ma i te sapunice fuj fuj

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

a KT2 ko da amateri glume to mi je komedija

Pa i glume amateri, nitko od njih nije profesionalni glumac.
osjecam se kao prezervativ istrosen al' ispunjen jer sam pogodio cilj
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

sve sranje osim malcolma i my name is Earl (i naravno, nenadmašivi Simpsoni)

EDIT: ajme zaboravio sam na Dr. Housea, najbolja serija IKAD

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 18:25 (Inferno).
16 godina
neaktivan

Ima puno glupih serija, ali trenutno koje se prikazuju, počnimo: Dadilja, Reba, Korak po korak, Puna kuća, Cobra 11, Za istim stolom, Magnum, Krim tim-pogotovo, onda one sapunice na novoj i hrt-u (neznam tko to gleda, i kako to ne ukinu, to valjda nikad neće ukinut, a zakon braće, rescue me, izgubljene, heroje, to valjda neće nikad prikazat).....ma dali trebam još nabrajat, svi smo shvatili da ove naše televizije pokupe novce od nas, a zato nam daju čisti ŠROT.....zaključak: nevalja ništa, flat rate i skidaj s neta!!!!

16 godina
protjeran
Najgluplja serija

K.T. 2 definitivno! To je jeftina kopja CSI-a!

People that think they know it all annoy those of us that do!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 23:28 (Shady).
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

dvoumim se izmedu KT 2 ali pazite dalje - pravda na zadatku , mislim rofl i sapunjara

Necu zvaku , hocu kusur !!!
16 godina
protjeran
Najgluplja serija

...Bug-TV!

Skupljam Kinder-jaja!
16 godina
Najgluplja serija

Kasandra Poljubac

16 godina
neaktivan
Daka kaže...

Kasandra Poljubac

Jel to neka sapunjara?
osjecam se kao prezervativ istrosen al' ispunjen jer sam pogodio cilj
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

K.T.2

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

slažem se sa svim ljudima koji su napisali da je krim tim glupa serija. ali da napišem još malo toga, sve naše serije su glupe, hrvati jednostavno ne kuže da nemaju niti jednog dobrog glumca i oni i dalje pokušavaju napravit nešto, a ne kuže da je sve više i više sranje sranje sranje sranje sranje

16 godina
neaktivan
marty20 kaže...

slažem se sa svim ljudima koji su napisali da je krim tim glupa serija. ali da napišem još malo toga, sve naše serije su glupe, hrvati jednostavno ne kuže da nemaju niti jednog dobrog glumca i oni i dalje pokušavaju napravit nešto, a ne kuže da je sve više i više sranje sranje sranje sranje sranje

Oces rac da bitange i princeze nije dobra serija?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

moje duboke isprike, uopće se nisam sjetila na tu seriju, serija je predobra!!!

16 godina
neaktivan

ne vrijedajte k.t.2 to mi je najdraza komedija

16 godina
neaktivan
Pa ova tema već postoji.
A neki opet komentiraju kako bi nabili postove (i onda ja spamam)
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
16 godina
neaktivan
reba
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Najgluplja serija

Sirota mala bogatašica (ona meksička ili španjolska, ne znam točno)..    bljuuuuuuuv Viče

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice