ovako ljudi...zanima me koja je vama najgluplja serija....meni je definitivno K.T. 2 Pravda na zadatku(ali ima konkurenciju..npr. bračne vode cro version)....uglavnom da citiram jedan dio serija kada celavac pokusava odglumiti nekog hakera i dere se ''SADA CU DA GA HAKNEM!!!'' a u pozadini kompa windows otvoren i nis se ne mice a lik tipka sve u sesnaest....looool...xD
Najgluplja serija
- poruka: 43
- |
- čitano: 10.257
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
a KT2 ko da amateri glume to mi je komedija
Slazem se da je KT najgluplja serija
tak i meni...ja umirem od smijeha kada to gledam....ja imam osjecaj da tam glume neki proplai policajci a ne glumci....xD
K.T. 2 je nenadmašno glupa. Možda i jesu glumci propali policajci...
Posebno mi je iritantan onaj glavni inspektor. Ide mi zlo od te serije zato i ne gledam više.
I ona serija kaj je zamjenila nenadmašno dobar Rat u kući također je moronska!
Samim time kaj nema nema "rata", bilo koja zamjena je moronska kao i odgovorni za to!
Posebno mi je iritantan onaj glavni inspektor. Ide mi zlo od te serije zato i ne gledam više.
Samim time kaj nema nema "rata", bilo koja zamjena je moronska kao i odgovorni za to!
Onaj celavac je bio redar, to znam...
Al najbolje mi je kad ono vidis zamagljena registracija da se nebi vidilo, ko da je to neki dokumentarac ili Cops...
Al ima jos konkurencije, sve RTL-ove serije ikad osim bracnih voda, malcoma, rata u kuci i rebe...
Repriziraju dadilju otkad su poceli emitirat, a punu kucu da ni ne spominjem..
one meksičke ili čije već koje budu na 1. oko ručka, užas, samo za babe!
Njgora serija je reba i meksicke i spanjolske serije.
istina i to su smeca ali ja mislim da nema serije ravnoj krim timu.....to je nevjerojatno smece...daj pogledajte to jednom...
Ajmeee kad sam bio na moru i prvih tjedan dana nisam imao sto za radit pa mi je ujo gledao krim tim (on to voli) i neki put sam gledao s njim... ajooooj... Zasto to jos uvjek prikazuju? Najgori mi je onaj skinjara koji se pravi da je neka faca
Meni je također k.t.2 nagluplja serija.Ja bi 100 put bolje odglumio, te mi idu na živce prekrivene tablice...
one sapunice sta govore samo o ljubavi...sve se vrti oko ljubavi ma j****a i ta ljubav vise...ovaj siromasni sta nema za kruh odjednom je bogat,ovaj bogati odjednom izgubio svoju ljubav,njegova ljubav se zaljubila u onog siromasnog ma i te sapunice fuj fuj
a KT2 ko da amateri glume to mi je komedija
sve sranje osim malcolma i my name is Earl (i naravno, nenadmašivi Simpsoni)
EDIT: ajme zaboravio sam na Dr. Housea, najbolja serija IKAD
Ima puno glupih serija, ali trenutno koje se prikazuju, počnimo: Dadilja, Reba, Korak po korak, Puna kuća, Cobra 11, Za istim stolom, Magnum, Krim tim-pogotovo, onda one sapunice na novoj i hrt-u (neznam tko to gleda, i kako to ne ukinu, to valjda nikad neće ukinut, a zakon braće, rescue me, izgubljene, heroje, to valjda neće nikad prikazat).....ma dali trebam još nabrajat, svi smo shvatili da ove naše televizije pokupe novce od nas, a zato nam daju čisti ŠROT.....zaključak: nevalja ništa, flat rate i skidaj s neta!!!!
K.T. 2 definitivno! To je jeftina kopja CSI-a!
dvoumim se izmedu KT 2 ali pazite dalje - pravda na zadatku , mislim rofl i sapunjara
...Bug-TV!
Kasandra
Kasandra
K.T.2
slažem se sa svim ljudima koji su napisali da je krim tim glupa serija. ali da napišem još malo toga, sve naše serije su glupe, hrvati jednostavno ne kuže da nemaju niti jednog dobrog glumca i oni i dalje pokušavaju napravit nešto, a ne kuže da je sve više i više sranje sranje sranje sranje sranje
slažem se sa svim ljudima koji su napisali da je krim tim glupa serija. ali da napišem još malo toga, sve naše serije su glupe, hrvati jednostavno ne kuže da nemaju niti jednog dobrog glumca i oni i dalje pokušavaju napravit nešto, a ne kuže da je sve više i više sranje sranje sranje sranje sranje
moje duboke isprike, uopće se nisam sjetila na tu seriju, serija je predobra!!!
ne vrijedajte k.t.2 to mi je najdraza komedija
A neki opet komentiraju kako bi nabili postove (i onda ja spamam)
Sirota mala bogatašica (ona meksička ili španjolska, ne znam točno).. bljuuuuuuuv