FlashForward

poruka: 14
|
čitano: 5.518
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FlashForward

Jel' netko od fanova SF-a obratio pozornost na ovu novu seriju?

Meni djeluje zanimljivo. Temelji se na knjizi u kojoj je izgleda glavni uzrok tom blackoutu upravo LHC projekt. Napeto pratim svaku epizodu, obećavajuća je, a stil je nešto poput Jericho serije, premda nju nisam pratio, jer mi je dosadna, ali FF je stvarno OK.

U jednome trenutku, negdje u listopadu, cijelo čovječanstvo (zbilja cijelo?) izgubi svijest na 2 minute i 17 sekunda, te za to vrijeme imaju viziju onoga što će se zbivati za 6 mjeseci. Za to se vrijeme dogode nesreće, ali kad se dođe svijesti ekipa počinje slagati mozaik vizija, počinje priča o zavjeri, pucnjava, umiješa se politika, znanost, itd.

Ima poznatih glumaca iz drugih serija i filmova ("Zaljubljeni Shakespeare", "Harold i Kumar...")

Evo nešto više.

Za sad ima samo 5 epizoda. Kod njih se emitira četvrtkom navečer, a kod nas se može skinuti već u petak ujutro.

FlashForward S01E01

FlashForward S01E02

FlashForward S01E03

FlashForward S01E04

FlashForward S01E05

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 9:42 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
FlashForward

Već sam pisao o toj seriji u temi SF serijali i filmovi.

Dosad je izaslo 5 epizoda.

Prve dvije epizode su ok, treca je nesto slabija.

A 4 i 5 epizoda su stvarno lose i dosadne.

Jedino sto valja je sami kraj epizode.

Tako da mi trenutno serija nije nesto posebno.

Obecavala je u pocetku, ali zadnje dvije epizode su dosta dosadne.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
FlashForward

meni je serija OK (nije tako dobro ko Fringe all je ok Osmijeh...pogledao sa do sada svih 7....mislim da ih ima 13 il 14

15 godina
neaktivan
RE: FlashForward

ej a odakle skidas ovu seriju

aco
17 godina
neaktivan
FlashForward

Evo, odgledana i 9. epizoda. Jednako su dobri.

Ne slažem se da kvaliteta epizoda varira. Nije to taj tip serije. Nema tu što da varira - FlashForward ne obećava akciju da bi po tome mjerili koja je epizoda bolja, jednostavno tema je takva da u svakoj epizodi ima podjednako zapetljavanja priče, konstantnim tempom. To je više kao drama sa nekim SF i pseudo-političkim elementima.

Dobro je, dobro...

17 godina
neaktivan
FlashForward

Ja jos nisam pogledao devetu epizodu, cekam prijevod. A sljedeca deseta epizoda dolazi za 2 tjedna. Meni je serija solidna, nista posebno, dobro, posebna mi je upravo zbog radnje, zato je i gledam, ali slabo radnja napreduje, to jest, kako u kojoj epizodi, neke su bolje, neke losije, ali meni osobno nista posebno. Gledanost dosta pada iz epizode u epizodu, u ovih 8 epizoda, sa 12 milijuna gledatelja gledanost je pala na 8 i nesto milijuna gledatelja, tako da je postalo vrlo upitno hoce li biti druge sezone. Iskreno, ja bih volio da bude vise od jedne sezone jer serija ima potencijala, moglo bi se puno toga napraviti, cak su i producenti rekli da ima jos puno karaktera koje tek trebamo upoznati, no, vidjet cemo kako ce na kraju sezone to sve ispasti. Ceka se 29. April :)

17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ceka se 29. April :)

Da, ovo i mene zanima kako će izvesti Osmijeh

15 godina
neaktivan
FlashForward

ima jedna nova serija "Paradox" emitira se na bbc-ju slicna je po tematici flashforvardu...izasla je prva epizoda u utorak

http://www.tvrage.com/shows/id-23292

17 godina
neaktivan
Miha047 kaže...

ima jedna nova serija "Paradox" emitira se na bbc-ju slicna je po tematici flashforvardu...izasla je prva epizoda u utorak

http://www.tvrage.com/shows/id-23292

Da, slična tema, ali je britanska, što mi baš ne ulijeva povjerenje nakon mnogih britanskih razočaranja u zadnje vrijeme.

16 godina
neaktivan
FlashForward

da ljudi, ja je gledam, svako malo čekam na torrentima idući dio...

dosad je serija odlična

*MINI-SPOILER*

radi se o tome da se na zemlji desi "zamračenje" u kojem svaki čovjek na zemlji padne u nesvijest i sanja neku viziju o budućnosti, naravno različite vizije, a odjednom se pojavi snimak jednog baseball stadiona na kojem jedan čovjek nije "pao u nesvijest"

i to je uglavnom rješavanje te misterije, i naravno pretkraj serije se sve to počne dešavati (budućnost)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
FlashForward

S01E10

*SPOILER*

Jel' stvarno mislite da je Plasma Wake Field (ekvivalent LHC-u) pokus odgovoran za blackout kako su to objavili znanstvenici bez empirijskih potvrda?

*END OF SPOILER*

16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

S01E10

*SPOILER*

Jel' stvarno mislite da je Plasma Wake Field (ekvivalent LHC-u) pokus odgovoran za blackout kako su to objavili znanstvenici bez empirijskih potvrda?

*END OF SPOILER*

hmm nisam gledao epizodu, ali nisi mi nešt pokvario gušt... :)

sad je skinem jer nisam imao limita

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
FlashForward

Pa, zaista ce biti zanimljivo vidjeti sto su to scenaristi smislili za uzrok. Samo da ne bude nesto ocajno. Ovo sa LHC-om se cini kao solidno objasnjenje. Budemo vidjeli.

17 godina
neaktivan
FlashForward

Jeste LHC sredstvo, ali su uvijek ljudi uzrok, isto kao što i ljudi uglavnom sami odlučuju o svojoj budućnosti, eto to je kraj priče... možda zasluženo nema više te serije.

liberate tutemet ex inferis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice