Elektronska glazba
- poruka: 6.813
- |
- čitano: 995.532
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
sad ćeš vidjet kad zakrcaju sve sa guettom
Neka ima i on kvalitetne stvari (neke)
Evo jedna dooobra tema!
Neka ima i on kvalitetne stvari (neke)
Daleko od toga samo šta mi je napunio neke stvari sa svojim spotovima.... baš se u svaki gura.... ali da zna napravit lom to znam, mogu potvrdit iz prve ruke kad je bio u byblosu
Odlicno,dodjem kasnije sa par stvari pa da mi po predlosku preporucite slicne,ako uopce znate..
Stay cool....
Inna - Hot (Malibu Breeze remix)
ooodlican remix!!! original mi je malo mekan, ali ovo rula.
Malo dancefloor killera :D
Bob Sinclair - Taj Mahal
Laurent Wolf - No stress
Ian Oliver - Bucovina
balkan gipsy music u izvornoj ideji shantela, a u remixu odlicnog iana olivera!
In Grid - Le Dragueur
Spankers ft. Barbara Clara - Tomamos en la playa (Sex on the beach)
Yves Larock - Zookey
Odlična Stvar Benny Benassi-Satisfaction (Afrojack Remix)
Link ti ne radi
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tooooooooooooooooo careeeeeeeeeeeeeee dabogda dobio na lotu XD
Ja ovo trazim vec 2 mjeseca svaki dan a samo sam trebao iskoristit Bug forum
LOL! Ja bas gledam na YT i cijelo vrijeme mislim da je to od Kai Tracid.
Prijedlog autoru teme; sta kazes da se tema preimenuje u "Elektronska glazba" ? Ja sam mislio nesto slicno otvoriti ali da je sve na jednom mjestu.
A i ja sam si bas mislio da je naziv neprikladan sam neznam kako da promjenim ime teme! Neka pomoc bi dobro dosla
Evo,nek IVO rijesi :)
Ivo rjesi naziv teme molim te, preimenuj u Elektronska glazba!
Stavit cu nekolicinu elektro 'stvari' koje volim slusati.
D'n'B. Taj stil obozavam. Ne volim D'n'B koji slici novom albumu Penduluma; skroz mi je odbojno. Evo jos primjera : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; [:love:] ;
Eto :] Ako netko ima slicnih preporuka,molio bih da stavi linkove. Takodjer,dobri D'n'B forumi,news portali i ostale zanimljivosti dolaze u obzir.
====
Ajde sad malo house,techno i trance :
; ; ; ; ; ;
Slabo nalazim new age techno a da mi se bas svidi. Starije stvari su mi puno bolje,ali ne znam puno izvodjaca[DJa] pa da krenem u nabavku. Stavio sam gore neke techno stvari da vidite otprilike sta volim.
Volim vocal trance i house. Ne volim onaj 'minimalisticki' trance koji me podsjeca na teski 'chillout' .
Eto,nadam se dobrim preporukama!
Nije mi baš orginal nešto, ova obrada mi je puno bolja. Nekako mi je prespor u orginalu
Aj nabacite koji link na dobar euro dance iz 90ih (od 90ih naovamo imamo
, ona je isto prilično dobra).