Miš za igranje

poruka: 20
|
čitano: 4.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Miš za igranje

spremam se na kupnju malo boljeg miša za igranje od dosadašnjeg saitekovog cyborga V1, u igri su logitechov G9, Steelseriesov Ikari laser mouse i roccatova Kova (svi su negdje oko cca 400 HRK), ako netko ima kakvu preporuku ili zadršku na naprijed navedene ili preporuča nešto četvrto u tom cijenovnom razredu ? Inače igram uglavnom FPS

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miš za igranje

Ja bih isao na Razer Imparator, a od navedenih na Steelseries... Sam imam Steelseries headset i kvaliteta im je jako dobra. Takodje taj mis je dobar, iako bi mogao biti problem ako imas malu saku.

Mis za igranje... Najbolje ti je uzmi sebi neki u obliku lopte. Tim se mozes fino igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Miš za igranje

Imperator izgleda vrhunski ali sa 600 kuna malo je izvan budgeta, eh da gejmerski miš, eto mi u poznim godinama još nismo usvojili taj vokabular vas mladih...gejmera LOL

16 godina
protjeran
VANI33 kaže...

Imperator izgleda vrhunski ali sa 600 kuna malo je izvan budgeta, eh da gejmerski miš, eto mi u poznim godinama još nismo usvojili taj vokabular vas mladih...gejmera LOL

Ja sam se rugao svim nazivima... Ne osjecaj se uvrijedjenim.

15 godina
neaktivan

ma nema uvrede, odlično si poentirao i hvala na savjetu

15 godina

Logitcech G9 ili roccat KONE

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
Miš za igranje

Od navedenih G9 sigurno najbolji izbor.

Također kao još jednu alternativu predložio bi Logitech G500 kojeg bi osobno rađe uzeo nego G9.

Međutim ako si spreman dati dodatnih 100 kn pogledaj R.A.T. 5, manji brat trenutno najboljeg miša za igranje na tržištu po mojoj slobodnoj procjeni.

Moju recenziju velikog brata možeš pogledati ovdje, pa uzmi u obzir da je tehnički to gotovo jednak miš, uz nešto manju mogućnost customizacije i senzor osjetljivosti do 4000 dpi-a, sve ostalo jednako je onome što sam tamo napisao.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš za igranje

mislim da će podizanje cjenovne ljestvice za tih 100 kuna biti neminovno, SAITEK R.A.T. je koliko vidim po forumu ili predmet obožavanja ili mržnje, nema sredine s tim dizajnom...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VANI33 kaže...

mislim da će podizanje cjenovne ljestvice za tih 100 kuna biti neminovno, SAITEK R.A.T. je koliko vidim po forumu ili predmet obožavanja ili mržnje, nema sredine s tim dizajnom...

Upravo tako, zbog svoje specifičnosti u svakom pogledu.

Znači sada ti je limit tih 500 kn?

Logitech G500 - klik

R.A.T. 5 - klik

Ili potraži po oglasniku na forumu od nekoga G700, sigurno se nađe netko tko će prodati za tu lovu.

15 godina
Mentalist kaže...

Ja bih isao na Razer Imparator, a od navedenih na Steelseries... Sam imam Steelseries headset i kvaliteta im je jako dobra. Takodje taj mis je dobar, iako bi mogao biti problem ako imas malu saku.

Mis za igranje... Najbolje ti je uzmi sebi neki u obliku lopte. Tim se mozes fino igrati...

Evo nije baš lopta, ali je okruglo:

http://www.bug.hr/vijesti/okrugli-mis-iz-asusa/104585.aspx

malo se zezam,sry za OT

BE HAPPY xD : )
15 godina
neaktivan
Miš za igranje

izgleda da vrijedni tajvanci  chekiraju bugov forum u potrazi za idejamaSmijeh, samo da ga sad ne daju Karim Rashidu da ga oplemeni nekom diskretnom bojom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Miš za igranje

evo i u novom Bugu dijele Dannyevo mišljenje oko R.A.T. miševa, inače u Algoritmu u Gajevoj imaju samo trojku, a kako ih nitko drugi ne distribuira preostaje samo čekanje, kako mi se nije dalo čekati skoro sam u Linksu kupio razerovog Imperatora, jedna od onih impulzivnih kupnji kada privuku sjajna kutijica i šarena slova ali nakon 20 minuta čekanja konstatirali su kako ga nemaju na skladištu...ili dobavljači naručuju te miševe po jedan od svakoga ili među ljubiteljima PC igranja nema recesije

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imaš u Avenue Mallu i u Maksimirskoj sigurno.
15 godina
Danny_HR kaže...
Imaš u Avenue Mallu i u Maksimirskoj sigurno.

Ima bas sam jucer bio!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
Miš za igranje

Kao vlasnik koji je imao G9 tri godine mogu ti ga komotno preporučiti. S druge pak strane, ako imaš veliku šaku od bi bilo pametnije uzeti G500. Uglavnom, obavezno isprobaj u trgovini kako ti paše G9. Inače, sa Logitechevim miševima ne možeš fulati, a njihov customer service je fantastičan.

Što se tiče Imperatora. Prije par mjeseci sam ga dobio i nakon kratkog družanje darovao. Jedan od uzroka mom darivanju je i

. Inače, ovaj problem se javlja zbog Phillipsovog Twin Eye senzora, i taj problem pogađa Mambu i Lachesis.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 13:23 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
Miš za igranje

Mislim da nije pogreška uzeti Cyborg R.A.T. 3. Za 350 Kn je dobar.

Isto tako, dobar je i SpeedLink Kudos.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 13:21 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SpeedLinkov Kudos ima u ZGB ?

16 godina
Miš za igranje

Da li je moguce kupiti cyborg v.3 igdje u hrvatskoj, ja nisam nasao nigdje :S

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
15 godina

Cyborg v.3 iako piše da nije raspoloživo.

Probaj zvrcnit pa se raspitat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 0:20 (zabranjeniples).
15 godina
Miš za igranje

Ako tko naiđe na ovog miša, volio bi da mi kaže gdje ga ima.

Čitam da mu je cijena u europi 29eura.

Dobro, za očekivat je da je kod naše mafije nešto veča.

I strašno mi je poznat izgled miša, ali ne znam gdje sam ga vidio (ako sam ga uopče vidio {#}).

Unaprijed zahvale.

Revoltec FightMouse Elite

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice