Driving force gt problem

poruka: 3
|
čitano: 2.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Driving force gt problem

molim vas da mi pomognete kako cu namjestiti  u igrici opcije da volan kada okrenem desno ili lijevo reagira na volan u igrici svi ostali botuni rade na volanu osim lijevo desno i kad idem na logetich profiler pise da mi ne moze detektirati controller a driveri su uredno instalirani, znate li vi u cemu je problem?

Hvala !

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 22:06 (vrda_rusty).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Driving force gt problem

probaj s najnovijim driverom http://www.logitech.com/en-us/441/4172?tabs=1,3,2,4,5&section=downloads&hub=1

inace i ja sam lud doso bas zbog toga, jer mi je sa starim driverom bolje radio al nakon instaliravanja novog mi sa starim radi upravo ovaj problem

ovaj 5.10.127 je koliko toliko ok

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 4:43 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Driving force gt problem

taj sam driver i instalira jucer i eto vidis ne radi, npr tija bi igrat euro truck simulator i kad iden namistit kontrole za driving force gt ne mogu namistit kontrole za pedale a opcije u lijevo i desno mi preskace

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice