Cheat Engine

poruka: 73
|
čitano: 72.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Cheat Engine

to ne valja mozes hakirat ali novce ne mozes koristit..npr: texas holdem poker na face...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Cheat Engine

E a kako da koristim da hakujem ninja sagu na fejsu? Pozzz i hvala unapred!!! 8)

15 godina
NIKAK j3bo te glupog NIKAK
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u redu je i dosta s tim j*bo te ides mi na zivce sam sam provalio kako da hakujem ninja sagu

17 godina
neaktivan
Cheat Engine

Varate u FB igrama... -.- omfg čak su čiteri spali na niske grane.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Cheat Engine

Samo da pokrenem malo temu:

Stigo je Cheat Engine 6.0

A sada nekoliko savjeta:

1. Proučite tutoriale, obavezno!!!

2. Igre na Facebook-u su cheat protected xD, tako da odmah odustanite(zapravo postoji način ako vam se da tražit točnu liniju sa hex editorom, ali teško je, jer se svako malo kod mijenja)

3. Najbolje radi s Firefox-om, jer firefox ima dva odvojena procesa Firefox.exe i plugin_container.exe, ovaj drugi sadrži pluginove, među kojim je i flash, pa njega odaberete, inače kod nekih drugih browsera tipa chrome, sve je spojeno u jedan proces, pa tako se dobiva duplo više kodova i sve samo zbunjuje.

4. Provjereno rade sve igre na Armor Games-u, Kongregate-u, Stickpage-u...

5. Chetanje u standalone igrama je znatno teže, ali najčešće su treba tražit 4byte kodove kod 3D igra, te 1byte kodve od 2D igara, isto tako kod obje vrste radi Array of Bytes (HEX).

6. Zeleni kodovi su kodovi koji su inače sakriveni memory finderima, i mijenjanje bilo kojeg sakrivenog koda, najčešće vodi do crashanja igre.

7. Kada mijenjate text, on se neće automatski promijenit, tek kada ga igra reloada bit će promijenjen, recimo nakon restarta misije.

8. Neke igre sa rpg elementima množe pojedine kodove, tako će recimo player koji je level 52, i ima neki magic skill na levelu 4, igra će koristit 52*4, dakle trebamo nać 216.

9. Kod previše kodova, trebaponovit postupak, sa nextscanm sve dok ne eliminiramo kodove koji nam nisu potrebni.

10. Ako neki kd nemožete nać, probajte drugačiju metodu, recimo ako broj metaka nije spremljen kao 4byte, probajte float ili double, više toga je u tutorialu.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

staje ok druze kad nemozes igrati sa tim cipovima,ja sam skinuo 999000000 i nemogu igrati sa njima ,

adnan
15 godina
neaktivan
Cheat Engine

imate na youtubeu tutoriale od trazenja adrese do pointera i autoassemblera...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Cheat Engine

@EVO igre na facebooku nisu cheat protected nego su smjestene na serveru... sa CE mozete samo hakirat igrice  koje nisu smjestene na serveru...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 19:24 (paupav).
14 godina
Cheat Engine

Gledajte..Vecinu igara na web brosweru nemoze s cheat enginomn hackati..A na FB-u nijednu!!!Treate neke naprednjije programe..Ja npr.non stop hackam gta sa,nfsug..Itd..Treate naucti prvo naci adresu..To je osnova..I to najlakasa..Ja vam za hakanje Fb-igara nepreporucujem cheat engine nego neke naprednije iprograme...Imao je jedan program s kojim sam u pokeru napravi8mil :D

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Cheat Engine
Ja sam davno na farklu na facebooku nabio all timescore i radilo je ali kasnije su ga makli! Poker cipove jako tesko...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Cheat Engine

na koji način funkcioniraju ti "napredniji programi" sa kojima se može hackat te igre?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Cheat Engine

Zanima me dali se sa CheatEngine mogu povecati pare i zlato na igrici preko facebooka koja se zove Milionaire City.. HVALA UNAPRED

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice