to ne valja mozes hakirat ali novce ne mozes koristit..npr: texas holdem poker na face...
E a kako da koristim da hakujem ninja sagu na fejsu? Pozzz i hvala unapred!!! 8)

u redu je i dosta s tim j*bo te ides mi na zivce sam sam provalio kako da hakujem ninja sagu
Varate u FB igrama... -.- omfg čak su čiteri spali na niske grane.
Samo da pokrenem malo temu:
Stigo je Cheat Engine 6.0
A sada nekoliko savjeta:
1. Proučite tutoriale, obavezno!!!
2. Igre na Facebook-u su cheat protected xD, tako da odmah odustanite(zapravo postoji način ako vam se da tražit točnu liniju sa hex editorom, ali teško je, jer se svako malo kod mijenja)
3. Najbolje radi s Firefox-om, jer firefox ima dva odvojena procesa Firefox.exe i plugin_container.exe, ovaj drugi sadrži pluginove, među kojim je i flash, pa njega odaberete, inače kod nekih drugih browsera tipa chrome, sve je spojeno u jedan proces, pa tako se dobiva duplo više kodova i sve samo zbunjuje.
4. Provjereno rade sve igre na Armor Games-u, Kongregate-u, Stickpage-u...
5. Chetanje u standalone igrama je znatno teže, ali najčešće su treba tražit 4byte kodove kod 3D igra, te 1byte kodve od 2D igara, isto tako kod obje vrste radi Array of Bytes (HEX).
6. Zeleni kodovi su kodovi koji su inače sakriveni memory finderima, i mijenjanje bilo kojeg sakrivenog koda, najčešće vodi do crashanja igre.
7. Kada mijenjate text, on se neće automatski promijenit, tek kada ga igra reloada bit će promijenjen, recimo nakon restarta misije.
8. Neke igre sa rpg elementima množe pojedine kodove, tako će recimo player koji je level 52, i ima neki magic skill na levelu 4, igra će koristit 52*4, dakle trebamo nać 216.
9. Kod previše kodova, trebaponovit postupak, sa nextscanm sve dok ne eliminiramo kodove koji nam nisu potrebni.
10. Ako neki kd nemožete nać, probajte drugačiju metodu, recimo ako broj metaka nije spremljen kao 4byte, probajte float ili double, više toga je u tutorialu.
staje ok druze kad nemozes igrati sa tim cipovima,ja sam skinuo 999000000 i nemogu igrati sa njima ,
imate na youtubeu tutoriale od trazenja adrese do pointera i autoassemblera...
@EVO igre na facebooku nisu cheat protected nego su smjestene na serveru... sa CE mozete samo hakirat igrice koje nisu smjestene na serveru...
Gledajte..Vecinu igara na web brosweru nemoze s cheat enginomn hackati..A na FB-u nijednu!!!Treate neke naprednjije programe..Ja npr.non stop hackam gta sa,nfsug..Itd..Treate naucti prvo naci adresu..To je osnova..I to najlakasa..Ja vam za hakanje Fb-igara nepreporucujem cheat engine nego neke naprednije iprograme...Imao je jedan program s kojim sam u pokeru napravi8mil :D

na koji način funkcioniraju ti "napredniji programi" sa kojima se može hackat te igre?
Zanima me dali se sa CheatEngine mogu povecati pare i zlato na igrici preko facebooka koja se zove Milionaire City.. HVALA UNAPRED