Što bi željeli čitati u novom Bugu izdvojena tema

poruka: 2.129
|
čitano: 632.980
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bugu
Miro kaže...
zzz kaže...

test SSD-ova dostupnih u hrvata

Bio je veliki test u broju 199: http://www.bug.hr/bug/lipanj-2009/94259.aspx

U prošlom broju su prikazana dva najnovija modela: http://www.bug.hr/bug/tekst/corsair-p128-128-gb-intel-x25-m-g2-80-gb/94676.aspx

Jel ima ikakve sanse sa testom kucista, nisam vidio review u casopisu Corsaira 800D, CM ACTS 840....

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
Što bi željeli čitati u novom Bugu

recenzije novih modela grafičkih, usporedba, besty buy, preporuka grafičkih itd...

1 4 hvala 0
15 godina
protjeran
pupa265 kaže...

recenzije novih modela grafičkih, usporedba, besty buy, preporuka grafičkih itd...

Svega!!

16 godina
neaktivan
pupa265 kaže...

dosta toga majke ti

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
neaktivan
RE: Što bi željeli čitati u novom Bug-u

e bug stigo je HTC HD2 U TELE2 I vip ponudu!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
benko kaže...
Miro kaže...
zzz kaže...

test SSD-ova dostupnih u hrvata

Bio je veliki test u broju 199: http://www.bug.hr/bug/lipanj-2009/94259.aspx

U prošlom broju su prikazana dva najnovija modela: http://www.bug.hr/bug/tekst/corsair-p128-128-gb-intel-x25-m-g2-80-gb/94676.aspx

Jel ima ikakve sanse sa testom kucista, nisam vidio review u casopisu Corsaira 800D, CM ACTS 840....

jostra kaže...

e bug stigo je HTC HD2 U TELE2 I vip ponudu!!!!!!!!!!!!!

Zalosno je da nema review-a u ovom broju..da je Ipony 4g izasao sigurno bi bilo par desetaka str o njemu :(

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
pupa265 kaže...

pa to nebi bilo nista novo ili posebno pun internet je toga a vjerujem da su postojale teme vec na to ....... neznam jer ne kupujem bug vec neko vrjeme makar sam nekad kupovao svaki i jos imam bug 100

17 godina

Test cooler-a za cpu-e mislim da nije već bio preko godinu dana, ako ne i više, a nebi bilo loše stavit i testove gpu coolera tipa twin turbo, accelero s1, musashi, setsugen...

A kod cpu -a - CM Hyper 212, katana 3, mugen 2,kabuto, v8, v10 , thermalright 120, noctua, freezer extreme i tako noviji cooleri...

- Nikad dosta o DX11.

- Rat integrirki  ati HD3200/3300/4200 vs nvidia 8200/8300

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 23:55 (Hyperion).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Evo mog prijedloga za sljedeću temu...

Testovi ko testovi su ok , ali ono što ljude najviše po meni zanima je kako riješiti problem smrzavanje Windowsa , rušenja , reinstalirati Windowse i naći problem, kako reinstalirati Ubuntu i riješiti neki problem, šta znači kada ploča da zvučni signal i kompijutor se ne "pali", plavi ekrani i koji su većinom problemi plavih ekrana... , Windows 7 mane i kako ih riješiti ... Uglavnom o ovome bi se mogla jedna velika tema napraviti + nadogradnja računa sa slikama da oni neukiji znaju npr. kako ispravno zamijeniti grafičku karticu i staviti drivere, spašavanje podataka , backup, savjeti oko napajanja i coolera, ...

Pisao sam o ovome u BUG 205 pa nadam se da će i ova tema doći na red , jer vjerujem da većina čitatelja Buga bi voljela znati kako riješiti neke uobičajene probleme od reinstaliranja do spašavanja podataka... Nije meni toliko važno koliko npr. mojim prijateljima koji me stalno ispituju ...OsmijehNamigiva E kada bi Vi takvu temu dobranu obradili (npr 30-tak stranica...Cool)  ja bi rekao imaš BUG otvori ga i pročitaj...Cool

Sa štovanjem !

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 17:49 (Busola).
17 godina
neaktivan

Mogu reći ono što ne čitam u Bugu: "Novosti" jer kad izađu budu već stare vijesti koje sam pročitao davno na netu, tekstove o skupim stvarima koje nemogu nikad priuštiti, kolumne čitam tek onako usput, o raznim sajmovima i ne pogledam.

A ono što želim više je: prvo što otvorim su mi "Pitanja i odgovori" i što mi je ujedno i najzanimljivije jer se puno može naučiti kao i tutorijali. zatim opisi programa (možda malo detaljnije o mogućnostima). Volio bih i da bude nešto kao u Enteru "korak po korak, kako napraviti..." a ideja ima: kako instalirati sedmicu, kako napraviti sinhronizaciju podataka s jednog na drugi disk (radi backupa), izrada slideshow DVD-a od obiteljskih fotki, izrada menija na DVDu, uređivanje PDF dokumenta (npr kako neki obrazac u PDFu ispuniti u istom formatu, izrada kolaža fotografija ili tutorijal spajanja više slika u jednu, više tutorijala sa vektorskom grafikom, čišćenje i sređivanje (optimizacija) računala pomoću nekog dobrog programa (Tune Up)...

dobri su prijedlozi kao što je "Busola" post iznad napisao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 22:33 (stiropor).

3 0 hvala 0
16 godina
stiropor kaže...

Mogu reći ono što ne čitam u Bugu: "Novosti" jer kad izađu budu već stare vijesti koje sam pročitao davno na netu, tekstove o skupim stvarima koje nemogu nikad priuštiti, kolumne čitam tek onako usput, o raznim sajmovima i ne pogledam.

A ono što želim više je: prvo što otvorim su mi "Pitanja i odgovori" i što mi je ujedno i najzanimljivije jer se puno može naučiti kao i tutorijali. zatim opisi programa (možda malo detaljnije o mogućnostima). Volio bih i da bude nešto kao u Enteru "korak po korak, kako napraviti..." a ideja ima: kako instalirati sedmicu, kako napraviti sinhronizaciju podataka s jednog na drugi disk (radi backupa), izrada slideshow DVD-a od obiteljskih fotki, izrada menija na DVDu, uređivanje PDF dokumenta (npr kako neki obrazac u PDFu ispuniti u istom formatu, izrada kolaža fotografija ili tutorijal spajanja više slika u jednu, više tutorijala sa vektorskom grafikom, čišćenje i sređivanje (optimizacija) računala pomoću nekog dobrog programa (Tune Up)...

sve je to super, al isto tako znaj da BUG ima ENTER...i samim time u BUG se ne pise isto sto i u ENTER.....ENTER je casopis koji sluzi za pocetnike, i na naslovnoj ti pise"INFORMATICKI CASOPIS KOJI SVI RAZUMIJU!"...a BUG je za one malo naprednije...hvala Bogu da je BUG ovako malo napredniji, jer da nije, nebih toliko puno naucio, i bilo bi bezveze citatelje koji su napredniji u znanju o informatici svrstavat u ove pocetnicke....a sto se tice vijesti;..cuj nisu svi ljudi stalno na kompu, na netu i citaju takve vjesti...meni recimo dobro dodje malo procitat ukratko vijesti....

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 14:48 (Tionio).
17 godina
neaktivan

BUG-ovci: Recenzirajte Durexove kondome! To bi bila hit ideja!

http://www.youtube.com/watch?v=hGv80tzt1JM
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recimo predviđanja i analiza trendova u računalnoj grafici sa aspekta GPGPU-a, virtualne stvarnosti, video igara, primjene u medicini - dakle sve vezano za GPU-ove današnjice i sutrašnjice Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

PhysX & Havok

Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Evo ideja za novi bug.

e-Vlada RH.

Sredstva potrosena na Informaticku opremu Vlade u proteklih par godina, sredstva utrosena na informaticku naobrazbu clanova vlade, i osobna ocjena clanova o poboljsanju rada koje im je omogucila informatizacija.

Koje pile koriste, koji je benchmark onih laptopa koje gledamo na dnevniku, Sukerov kill streak in MW2, upload limit u saboru, najdrazi informaticki vic, homepageovi, desktopi, start sounds...

Koje printere koriste za ispis prijedloga zakona, sto misle o prijedlogu da nabave kindlea i posade 1 drvo svaki tjedan?

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tionio kaže...
stiropor kaže...

sve je to super, al isto tako znaj da BUG ima ENTER...i samim time u BUG se ne pise isto sto i u ENTER.....ENTER je casopis koji sluzi za pocetnike, i na naslovnoj ti pise"INFORMATICKI CASOPIS KOJI SVI RAZUMIJU!"...a BUG je za one malo naprednije...hvala Bogu da je BUG ovako malo napredniji, jer da nije, nebih toliko puno naucio, i bilo bi bezveze citatelje koji su napredniji u znanju o informatici svrstavat u ove pocetnicke....a sto se tice vijesti;..cuj nisu svi ljudi stalno na kompu, na netu i citaju takve vjesti...meni recimo dobro dodje malo procitat ukratko vijesti....

Enter je za početnike, ali Bug nemora imati početničke teme, već teme za naprednije. Naveo sam samo da Bug ima nešto slično kao Enter, dakle kako riješiti nešto korak po korak.

17 godina
protjeran

Želim što više najnovijeg softvera (igaraSmijeh i to demo!) na BUG DL DVD!

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bi bilo loše napraviti test SmallForm kućišta, sa našeg tržišta!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dodajte 'kutak za užitak' :)

Evo kako ja sd imam problem sa laptopom, nešto o popravku laptopa, zamjena dijelova.

Gdje je nestao 'Desktop mjeseca'?

Dajte malo više recenzija igara, nije bila recenzija od Damnationa, ali očekujem recenziju PES10, DiRT2 i Fifa 10.

I testove novih SE-ova, koji su izašli kad i SE Satio.

I povećajte kolumne!

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 18:41 (Šef).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Par kucista, test novih Razer miseva...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

nesto o assassins creedu 2 kao datum izlaska za pc i recenziju po mogucnosti

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 15:58 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sto vise o OS-ovima...mislim da je to neiscrpna tema...netko je to vec spomenuo u prijasnjim postovima...ipak je prvo sto vidimo kad upalimo komp nas prekrasni OS....

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi dobro obraditi expanziju Siege of Mirkwood za Lord of the Rings online.

Ona uvodi Skirmish sustav, koji je potpuno nov u svijetu MMO-a i mislim da će uskoro svi važniji MMO-i kopirati taj koncept jer se uistinu radi o fenomenalnoj ideji i mene je osobno oduševio.

Osim toga ova ekspanzija uvodi puno novosti u LOTRO svijet i meni je osobno najbolja ekspanzija za LOTRO do sada.

Šteta što na BOL-u nije niti objavljena vijest o izlasku ekspanzije (ako je objavljena, a slučajno ju nisam vidio, ispričavam se na bespotrebno upiranje prstom).

0 0 hvala 0
16 godina

Test tipkovnica...ono best buy, koja je najbolja...

Nobody's perfect... well, there was this guy, but we killed him ...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Srednji kaže...

Sto vise o OS-ovima...mislim da je to neiscrpna tema...netko je to vec spomenuo u prijasnjim postovima...ipak je prvo sto vidimo kad upalimo komp nas prekrasni OS....

Odlicno,koj OS prihvaca kolko rama,mane,prednosti,pohvale,pogude...

16 godina

Neka naprave test DVB-T prijamnika koje moramo nabaviti do kraja godine- obradit mogućnosti prijamnika, koji ima najbolju sliku itd. Mene bi zanimao i test postolja za laptope, sa ventilatorima, za ohladit laptop- ima li to ikakvog smisla, jer ja sam jedan isprobao i niš ne valja.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako napravit jednostavno web str.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
toni10 kaže...

kako napravit jednostavno web str.

Nema to tu napravit jednostavno, tu ima jako dosta posla. I da se napravi najjobičnija stranica trebalo bi jedno 30 stranica u novinama

http://www.travian.com.hr/?uc=hr4_42259
15 godina
neaktivan

više DIY , moddinga, izrada pravih web stranica a ne korištenja nekih servisa i slično di imaš par stranica

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Odlicna ideja za ove DVB-T prijemnike, treba jedan veliki hard test i alternative kao sto su Bnet, Maxtv, Iskon,...
EVERYBODY LIES
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice