Ja bih volio pročitat pitanje neke nagradne igre.
Što bi željeli čitati u novom Bugu
- poruka: 2.129
- |
- čitano: 632.857
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda sam ja preskočio te stranice (ali ne vjerujem), zašto su prestali objavljivat Photoshop tutoriale bili su zanimljivi, sigurno postoji još nešto što bi nam mogli pokazati...
Želio bih:
Usporedna recenzija hd5850 i hd5870 vs hd4850 i hd4870 i dobitak performansi u postotcima, ako tražim previše onda samo recenzija hd5850 usporedba sa gtx285,hd4870/90
Corsair HX650(620) vs TX650 recenzija
Windows 7 vs Windows Vista vs Windows XP u igram-a dx9 i odvojeno za vistu i sedmicu dx10(dx10.1)
Kartice 1000-2000kn best buy i naš izbor
Athlon x4 vs Phenom II x4 vs i5 750, sa grafičkom tipa hd4890/gtx275 na 1280x1024, 1680x1050, 1920x1080 + overclockirani i5,athlon x4 i phenom II x4
Hd3870 vs HD4870 vs HD5870 ili hd3850 vs hd4850 vs hd5850 da se vidi porast performansi iz generaciju u generaciju i da se vidi isplativost prelaska na novu generaciju.
Eyefinity na 2-3 ekrana i pad performansi 1 monitor , 2 monitora , 3 monitora i jeli istina da na ogromnoj rezi mogu vrtit igrice na nekim visokim postavkama
Nvidia Badaboom vs Ati avivo video converter
Test integririki HD3300vs HD3200 vs 8200 vs 8300
Isplativost crossfire-a i sli-a, tj. neki test skalabilnosti.
Na nekoj radeonki ili nvidia-i test drivera tj. dali ima porasta performansi sa recimo 10mj starih drivera do najnovijih recimo za radeonku hd4870 8.7 vs 9.1 vs 9.5 vs 9.9(driveri)
itd.
Uglavnom bilošta od toga.
veliki test hladnjaka, kako za cpu tako i za grafičke.
od jeftinijih do skupljih. tržište ih je puno, malih, velikih, ružnih i ljepših.
veliki test hladnjaka, kako za cpu tako i za grafičke.
od jeftinijih do skupljih. tržište ih je puno, malih, velikih, ružnih i ljepših.
Da i ovaj put da stave neke novije kao true 120, mugena 2, katanu,freezera 64 pro/7 pro (isti vrag), freezer extreme, xigmatek, orochi... I tako malo koje narod uzima, prošle godine je bio test i stavili su coolere koje je malo ljudi uzimalo, za pola njih nisam ni čuo. Freezera nisu stavili ni hyper tx-a.
A coolera za grafičke nemaš puno, samo 2 novija twin turbo i scythe musashi, a ostali su prastari (koliko sam viđao po cjenicima)
ako se dobro sjecam prosle godine u studenome je bila tema best buy racunala
pa mislim da bi trebalo sastavit kao i prosle godine od 2,4,5,7,11 k kuna ako se nevaram
jer mnogi namjeravaju uzimati novi komp oko blagdana jer im je cijena manja
pa eto to je moj prijedlog
ako se dobro sjecam prosle godine u studenome je bila tema best buy racunala
pa mislim da bi trebalo sastavit kao i prosle godine od 2,4,5,7,11 k kuna ako se nevaram
jer mnogi namjeravaju uzimati novi komp oko blagdana jer im je cijena manja
pa eto to je moj prijedlog
To netrebaš ni spominjat to rade svake godine u 10mj.
Ak nestave athlona x4 u konfu neku onda stvarno neznam šta...
ok.
my mistake
slazem se on bi mogao ic i u onu od 2000 kn
slazem se on bi mogao ic i u onu od 2000 kn
? On košta 1/3 cijene cijele te konfe, kako bi se ostalo uguralo?
Veliki test audio komponenti. Zvucnici,Tuneri,Pojacala etc.
Odabir komponenti za savrsen kuci audio sustav. Svrsio bih kad bi o tome pisali malo.
Možda sam ja preskočio te stranice (ali ne vjerujem), zašto su prestali objavljivat Photoshop tutoriale bili su zanimljivi, sigurno postoji još nešto što bi nam mogli pokazati...
pa mogli bi staviti neke bolje tutorijale gdje bi i nešto objasnili a ne ovo do sad.
mogli bi pisat o kupnji preko e-bay-a... ako već jeste, obnovit gradivo, jer se dosta ekipe raspituje svuda o tome, pa ih zanima detaljnije, kao i mene koji želim nešto naručit, a nikad nisam...
Dosta me zanima digitalni prijem televizijskog signala, a kako je to sada uhvatilo ritam na našim prostorima mislim da bi bilo dobro napraviti temu o tome, opis same tehnologije i dostupnosti (iako je još uvek slabo zastupljena po dometu signala).
Posvetite malo više mjesta linuxu, neki tutorijali i vratite Photoshop tutorijale.
kratki uvod:
prošli tjedan poznanik zove da mu komp ne radi. jučer ga vidim i pitam što je kompu,
a on reče da ga je odnio tipu u zadru koji se u to kuži i da je to onaj što je provalio u pentagon prije nekih 15 god. (ako se itko tog sjeća bilo je na svim vjestima)
nebitno da li je provalio u pentagon ili nije, htio bi u bugu pročitat o tim hackerskim upadima u računalne sustave.
ne sad da opišu što i kako napravit nego malo o povijesti, u koje se sustave upadalo, eventualno imena ili nickovi najjačih hackera i to.
kratki uvod:
prošli tjedan poznanik zove da mu komp ne radi. jučer ga vidim i pitam što je kompu,
a on reče da ga je odnio tipu u zadru koji se u to kuži i da je to onaj što je provalio u pentagon prije nekih 15 god. (ako se itko tog sjeća bilo je na svim vjestima)
nebitno da li je provalio u pentagon ili nije, htio bi u bugu pročitat o tim hackerskim upadima u računalne sustave.
ne sad da opišu što i kako napravit nego malo o povijesti, u koje se sustave upadalo, eventualno imena ili nickovi najjačih hackera i to.
Da, bas sad citam OVU knjigu, jako je zanimljivo.
Ja bi htio da napisete nesto o Lockerzu i(li) o Amezonu te mogucnosti isporuka u Hrvatsku tj. da rezimirate servise za online kupovinu.
Nadam se da cete prihvatit jedan prijedlog jer to sigurno zanima puno citatelja.
Ja bi htio da napisete nesto o Lockerzu i(li) o Amezonu te mogucnosti isporuka u Hrvatsku tj. da rezimirate servise za online kupovinu.
Nadam se da cete prihvatit jedan prijedlog jer to sigurno zanima puno citatelja.
o lockerzu imaš u uvodniku najnovijeg buga. kratko i jasno...
Da budem kratak i konkretan......više vlastitih testova, recenzija, a ne suhoparno kopiranje sa neta....u zadnjem broju naletio sam na recenziju novog AMD-a Athlona 2 x4 630 sa još jednim slabijim procesorom iz iste branše....istu recenziju sam čitao koji tjedan prije na stranicama Guru3d ili Anandtecha, možda Techspota ili njima sl. čak je i naslov bio isti ili u večoj mjeri sličan...tako je isto i sa dosta drugih testova...znam da je teško popunit sve stranice sa svojim radovima, i da je meni sada lako pametovat, ali morao sam se osvrnuti na ovo....svjestan sam da je za nas informirane teško baciti nešto novo jer smo sve recenzije i najave vidjeli isti dan na netu, te kako novine naravno da kasne, ali malo kreativnosti i egzibicionizma iz starih dana nebi bilo na odmet......
Hard Test HTC HD2
Test/recenzija HTC-HD2-ojke na isto(ili vise) onoliko str kao sto je i bilo za Iphone 3G(prije jedno 10-15brojeva, oko 10str velik test ako se nevaram, tamo gdje ste ga razhvalili, ohvalili, prehvalili...)
Zasto?
Pa zato sto ne da dere Iphone 3Gs(a kamoli 3G) po pitanju performansi, nego i po pitanju izdrziljivosti baterije, ljepote izvana, ljepoti GIU-a, zantno vece mogucnosti twekanja, 30x brzeg GPS-a, znatno ugodnjied surfanja...!
ja bi volio jedan veliki test coolera,jer nisu dosta dugo imali,ako ne to onda napajanja ili kucista ili cak ventilatora:D
O HP Pavilion dv8, dv7 i dv6.
mozda da naprave nekakve trikove za sedmicu...kao sto su bili radili i za vistu i XP......ili test kucista-to dugo nije bilo...
Htio bi da naprave temu na eksterne hard diskove 3.5 . Jer uskoro mislim kupit jednog tako da vidim što bug preporučuje!!!!!!!
Pošto je sad bio poker, mogli bi recenzirati Yugioh! ili Pokemon sličice...
cekajte da vam ispunim zelje te
Overclockanje, vise testova i opisa maticnih ploca. Ne bi bilo na odmet par kucista.