GTA IV recenzija zaključana tema

poruka: 76
|
čitano: 22.271
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: GTA IV recenzija
toma kaže...

GTA je največi gnoj od igre u povjesti.

Ako se nađe recenzija tog gnoja u BUG-u ja ga prestajem čitati

igra nije loša, ne znam zašto ju vrijeđaš, zamisli da netko tvoju  omiljenu igru vrijeđa

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
Igra je odlična, volio bih ćuti kako taj jugoistočni čojkek priča pa bi skužio je li hrvat:)
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Igra je odlična, volio bih ćuti kako taj jugoistočni čojkek priča pa bi skužio je li hrvat:)
 kad smo već do toga došli, kladim se da neće biti izraza iz države odkud potječe(ne zna se koja država z Balkana) , a ako će biti to će sigurno biti max. 5 rečenica il nekolko riječi

17 godina
Horagio kaže...
Ag008 kaže...
 kad smo već do toga došli, kladim se da neće biti izraza iz države odkud potječe(ne zna se koja država z Balkana) , a ako će biti to će sigurno biti max. 5 rečenica il nekolko riječi

ovako, "brate ti imate pozive, javiti se!"Cool

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
toma kaže...

a onda uživaj još u BUG-u ove godine jer će se pojaviti ak izađe na PC-u... LOL
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Ti nemaš ukusa za igre. Vjerojatno se zabavljaš s Barbikama.
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...
toma kaže...

Ti nemaš ukusa za igre. Vjerojatno se zabavljaš s Barbikama.
 100 ljudi , 100 ćudi.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
već sam napisao u prijašnjem postu :

Da se ne bi svađali mama mu je iz Hrvatske, a tata iz Srbije

jaoo ma kakva crna svadja ,nisam ja tu da provociram,inace boli me ... odakle je lik ...po meni moze da bude i iz pakistana...ne svadjam se ni oko vaznijih stvarni a ne oko nekog lika u virtualnoj igri....
pitao sam cisto iz radoznalosti...cujem vamo jedno namo drugo ,pa reko mozda je negde zvanicno objavljeno.... 

btw sto da se svadjam s vama kad imam dvojno drzavljanstvo :P 

K'eni pa te vat' ;)
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
  Gle ke dobro  ko Tesla , lapa lapa (pola pola) a, Slaven bilić mu je daljni rod bilić , belić isti đon e, moš mislit kak ameri kuže razliku lolčina .
  Evo da se uključim u ove besmislene svađe malo.... Tesla nije pola- pola nego Srbin-Srbin.
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

GTA |V osim što je graficki igra jako loše napravljena teksutre AA i AF uopce ne postoje...

Igro  sam  sve  nastavke  do  sad  i  onako  nije  mi  prica  napeta  sve  onako  bzvz  tek  toliko  da  ima  neki  tok  i  neku  radnju  inace  radi  kaj  hoceš...

To  je  ok  ali  mislim  da  igra  ne  zasluzuje  toliku  pozornost  jer  manje  više  igra  sluzi  za  opuštanje  i  radi  u  igri  šta  zeliš  bzvz  mi  je  nekako  to.

Puno  bolja  je  Mafia  oni  koji  su  je  igrali  znaju  da  je  to  vrhunsko  remek  djelo  sa  nenadjebivom  pricom  Osmijeh

I  sad  još  je  navljena  Mafia  2  ::) 

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RayDX kaže...

Što vi laprdekate... Glavni lik se zove Niko Bellic. I službeno je potvrđeno da nije Hrvat, a zbog veoma očitih razloga, njegovo točno podrijetlo neće biti otkriveno.

Potpisujem.
Receno je samo da dolazi iz Istocne Europe.
Bjelorus... damnit... ne zna se nis sigurno, samo je aproximirano porijeklo, nis specificno.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
1kokolo1 kaže...
  Evo da se uključim u ove besmislene svađe malo.... Tesla nije pola- pola nego Srbin-Srbin.
 Gledaj nemam poima šta je točno, znam samo da su se i jedni i drugi otimali oko njega.  on je naš viču jedni, on je naš viču drugi, (zato sam to i rekao u zajebhanchiji).Smijeh
17 godina
The Godfather je maajka za GTA
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

I ew dokaza za sviju vani: NIJE HRWAT :D

Niko Bellic[1] is a fictional character in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV. Niko is revealed to be guilty of previous criminal acts in his life, such as murder and human trafficking. He wishes to begin a new life in Liberty City.

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is between 28 and 32 years of age, 190-200 lbs and is Serbian. His nationality was confirmed many times during the game (for example, Vlad says: "Ah, that Serb!"; when Roman hears Niko's not that good at English, says: "Ah, it's better than my Serbian!"). He has served in the Balkan Peace Keeping Force, [2] and has been imprisoned in a third-world prison, for reasons unknown, at this time. [3] A recent video release by Rockstar concentrates on the character of Niko, revealing an almost regretful attitude towards his violent and 'angry' past, but acknowledging his talent managing in hostile environments. The scene closes with a parting thought, leaving the impression that Niko is concerned for the well-being of his soul.

SRBIN JE :D

-----------------------------------

Mislim da ovdje ovo vise odgovara :D

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
17 godina
Hacker002 kaže...
The Godfather je maajka za GTA
 Šta bola?!Mršti se
17 godina
Darth Punisher kaže...

GTA |V osim što je graficki igra jako loše napravljena teksutre AA i AF uopce ne postoje...

Igro  sam  sve  nastavke  do  sad  i  onako  nije  mi  prica  napeta  sve  onako  bzvz  tek  toliko  da  ima  neki  tok  i  neku  radnju  inace  radi  kaj  hoceš...

To  je  ok  ali  mislim  da  igra  ne  zasluzuje  toliku  pozornost  jer  manje  više  igra  sluzi  za  opuštanje  i  radi  u  igri  šta  zeliš  bzvz  mi  je  nekako  to.

Puno  bolja  je  Mafia  oni  koji  su  je  igrali  znaju  da  je  to  vrhunsko  remek  djelo  sa  nenadjebivom  pricom  Osmijeh

I  sad  još  je  navljena  Mafia  2  ::) 

Ma samo da ne us... stvar s nastavkom predobre Mafije, bilo bi stvarno šteta...

17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

I ew dokaza za sviju vani: NIJE HRWAT :D

Niko Bellic[1] is a fictional character in the Grand Theft Auto video game series. He is the main protagonist and playable character of Grand Theft Auto IV. Niko is revealed to be guilty of previous criminal acts in his life, such as murder and human trafficking. He wishes to begin a new life in Liberty City.

During the course of the story, Niko is looking for someone who betrayed his old army unit and will stop at nothing to find him, enlisting help from wherever he can. Niko is said to be between 5’11” and 6’2”, is between 28 and 32 years of age, 190-200 lbs and is Serbian. His nationality was confirmed many times during the game (for example, Vlad says: "Ah, that Serb!"; when Roman hears Niko's not that good at English, says: "Ah, it's better than my Serbian!"). He has served in the Balkan Peace Keeping Force, [2] and has been imprisoned in a third-world prison, for reasons unknown, at this time. [3] A recent video release by Rockstar concentrates on the character of Niko, revealing an almost regretful attitude towards his violent and 'angry' past, but acknowledging his talent managing in hostile environments. The scene closes with a parting thought, leaving the impression that Niko is concerned for the well-being of his soul.

SRBIN JE :D

-----------------------------------

Mislim da ovdje ovo vise odgovara :D

stavi link di si to zel

17 godina
GTA IV recenzija

To je iz Wikipedije.

EDIT: Osim što tamo piše: "He has served in the Serbian Army", dok kod Adisukija stoji: "He has served in the Balkan Peace Keeping Force", izgleda da se neko igra urednika.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 21:37 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

To je iz Wikipedije.

EDIT: Osim što tamo piše: "He has served in the Serbian Army", dok kod Adisukija stoji: "He has served in the Balkan Peace Keeping Force", izgleda da se neko igra urednika.

Pa ako pocnes da igras igru, videces da je Srbin.

Pogledaj shoot iz igre....

http://www.photorola.net/uploads/2cf46a73a6.jpg

17 godina
neaktivan
Šta ćeš čekat dok izađe novi bug ili gameplay? Odi rađe na gamespot, tamo je i detaljnija recenzija.
17 godina
neaktivan
Piše da je Niko Belić Rus i nije Niko Belić nego Niko Bellic.
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

Evo recenzija na gamespotu. Igri su dli čistu desetku.

http://www.gamespot.com/video/933036/6190052/grand-theft-auto-iv-video-review-1

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA IV recenzija

Ce izaci za PC i kad ce izaci za PC

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Pa vjerovatno hoce :)
Vice  city  i  san  andreas  su  najavljeni  mjesec  dana  nakon  izlaska  na  konzole  pa  valjda  ce  tako  biti  i  sa  ovime  i  onda  još  neki  6  mjeseci  da  se  pojave  u  prodaji. Tako je bilo sa San andreas i Vice City pa valjda niti ovaj nastavak nece biti izuzetak.
Samo  nekako  se  bojim  da  cemo  mi  sa  PC  gadno  najeb*****  oni  ce  izdat  igru  da  poberu  još  više  zelenih  a  igra  ce  biti  jako  loše  optimizirana...

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...
The Black Iso kaže...

Pa vjerovatno hoce :)
Vice  city  i  san  andreas  su  najavljeni  mjesec  dana  nakon  izlaska  na  konzole  pa  valjda  ce  tako  biti  i  sa  ovime  i  onda  još  neki  6  mjeseci  da  se  pojave  u  prodaji. Tako je bilo sa San andreas i Vice City pa valjda niti ovaj nastavak nece biti izuzetak.
Samo  nekako  se  bojim  da  cemo  mi  sa  PC  gadno  najeb*****  oni  ce  izdat  igru  da  poberu  još  više  zelenih  a  igra  ce  biti  jako  loše  optimizirana...

Nešto si zaboravio. Liberty city nikada nije izašao za komp. Sada je li stvar bila u tome što je igra bila loša ili nešto drugo ne znam.
17 godina
neaktivan
GTA IV recenzija

Nije li u GTA3 mjesto radnje Liberty City?

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell."
Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Joj nece steta, uskojoSmijeh
17 godina
neaktivan
frost135 kaže...
The Black Iso kaže...

Joj nece steta, uskojoSmijeh
 Bude buse, ali za nekih 6 mjeseci, ali tada me neće biti briga jer ću je preć na konzoli.
17 godina
neaktivan
Puhi kaže...

Nije li u GTA3 mjesto radnje Liberty City?

Pa je pogodio si. To bi se moglo uzeti u obzir, pod točan odgovor !!!!Izlanuo seNevinašceIznenađen
17 godina
GTA IV recenzija

Prva hrvatska recenzija:

http://www.pc-riders.net/index.php?option=com_content&view=article&id=46:gta-iv&catid=1:latest-news&Itemid=50

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice