Mauro jesi ti flashao svoju grafu?
Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
- poruka: 556
- |
- čitano: 230.587
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mauro jesi ti flashao svoju grafu?
Ne.
Planiram ju staviti na 650/850. Nista strasno, ali tek toliko da nije na stocku
Isprobao sam te clockove i ne traze dizanje napona, a stock brzina ventilatora drzi temperature pod kontrolom.
Osim toga, to su frekvencije EVGA GTX470 FTW, a i dok sam imao GTX260 i ona je bila flashana na vrijednosti EVGA GTX260 FTW.
Ono sto me muci je vrijednost zaokruzena na slici dolje i zato sam te na PM pitao da li si flashao i to jer me zanima kako tu vrijednost postaviti.
Naime, ta vrijednost nigdje nije komunicirana kao neka referentna vrijednost, ali skuzio sam da se mijenja sa mijenjanjem frekvencije shadera.
Npr. kod shadera na 1215 (referentni) ta vrijednost je 1272, a kod shadera na 1250 vrijednost je 1312.
Dakle, ne vidim neku logiku ovdje.
Imas li neku ideju (ili netko drugi) kako se taj parametar racuna?
E bas me zanima sto će reci novi 3D mark 11, ako će biti ista stvar onda nema dvojbe da je Nvidia kraljica Teselacije, al ak budu podjednaki i ATI i Nvidia, onda je Hawen najobicnije za nvidiju optizirano smeće.
nešto tu meni smrdi. Ili je nVidia stvarno napravila čudovište ili ovaj Heaven ne voli CF. prije ovo drugo.
mada sam već na par mjesta čitao da GTX470 kida 5870 a da 480 malo zaostaje za 5970. šta će tek biti kad nV izda dvoglavu karticu

Slažem se, čak i u Heavenu 1.0 9800GT kartica ubija HD4850-ku (clockanu)... Mogao bi instalirati heaven 1.0 pa vidjeti koliko će ova moja dobiti
huh.. mislim da sam ja negdje gadno zaje... jer mi se cini preeepree vise bodova...
ATI 5770 1GB XFX i driveri skinuti sa njihove stranice
935/1417 clock
FPS 22.0
Score 555 ???
http://img22.imageshack.us/i/benchm.png/
Koje trebaju bit postavke na catalystu? Jer imam sve na default i iskljucen vsync.
A i tri puta sam prosao sve postavke da odgovaraju postavljenima..
Aj nek me netko uputi pravilno -.- ako grijesim
API:DX11
SHADERS:HIGH
TESSELATION:EXTREME
ANISTROPY:16
A-A:8X
FULLSCRN:check
RES:1280x960
meni je frend sa necime clockao graficku. neznam sta al kaze da je dirkao po memoriji i nest.
Imam drivere
d3d:8.14.10.0761
i cat 10.6
ps. edit 1 i 2: zaboravio dodat link od slike i bodove qq
Aj nek me netko uputi pravilno -.- ako grijesim
API:DX11
SHADERS:HIGH
TESSELATION:EXTREME
ANISTROPY:16
A-A:8X
FULLSCRN:check
RES:1280x960
kriva ti je rezolucija mora biti 1280x1024
inace imas u prvom postu postavke koje treba koristiti
ma vidio sam ja postavke, samo mi je mozak u tom trenutku bio na tih o/c 940 mhz pa sam nekako to previdio xD
Ruku bi svoju dao, da me je netko pitao, kao nebih rekao 1028x1024..
evo rerun. opet mi se cini nekako cudno previse..
ATI 5770 1GB XFX i
940/1435 clock
http://img293.imageshack.us/i/bench2.png/
evo rerun. opet mi se cini nekako cudno previse..
ATI 5770 1GB XFX i
940/1435 clock
http://img293.imageshack.us/i/bench2.png/
sad mi pari ok score, mozda su 10.6 nesto popravili situaciju u heavenu na 5770 pa je zato veci score
Eto da se malo osvježi tema nakon sedam dana sa novim clockom grafe na stock naponu još uvijek
Ne dam mu više goriva mom radeonu jer u Furmarku vent buči ko lud a temp se dignu i preko 82°
A Oly bi mogao osviježit rezultate.
A Oly bi mogao osviježit rezultate.
Sorry ljudi što ovoliko čekate, ali sam bio u velikoj gužvi proteklih par tijedana, napraviti ću update lista uskoro
mislim da oly e3 vise nema kaj trazit ovdje sa svojom skupom gtx 480... pwned...
daj jos malo informacija, ovo je vjerojatno stock sli 460 .....
mislim da oly e3 vise nema kaj trazit ovdje sa svojom skupom gtx 480... pwned...
daj jos malo informacija, ovo je vjerojatno stock sli 460 .....
nisu stock msi gtx460 768mb.. core 888, shaders 1776.. mislim da bi jos mogle pogurati
No ne sumnjam da ćeš me prestići, a vi što iščekujete update liste, nažalost ćete se još malo morati pričekati, žao mi je što nisam u mogućnosti.
Koja ti je voltaža na taj overclock ATiGamer?
uff kad ovo srusite onda se javite.. 890/1780/1994 /proc na 3.7
Nebude trebalo dugo čekati . Drugi mjesec idem po još jednu Cyclone, a onda znaš da ovaj score ide dolje.
Koja ti je voltaža na taj overclock ATiGamer?
Stock. Začudo je odvrtilo bez rušenja.
Meni nije dalo preko 870/1225MHz. Sad je na taktovima HD5870 samo
Probao sam i na 920/1250 ali se srušio bench već na početku.
SAMO? LOL. Pak sad Metro možeš igrati sa svim điđama(osim MSAA) uključenim na Very High detaljima. I to ti još nije dosta?
Samo pazite sa tim igranjem na tim taktovima, jer jedno je kad grafa koji puta odvrt bench na tim taktovima, a jedno je kad grafa radi na tim taktovima 24/7.
Pogotovo to nije previše pametno za grafe s referentnim PCB-ovima koji najčešće imaju tek osnovnu elektroniku i ne baš najbolje VRAM-ove.
Ma vrti se metro i bez OC-inga na grafi dobro. Možda 3-4FPS manje samo. Inače ja ti igram po pol sata samo par puta tjedno. Nis više onako u formi ko nekada...