Još najbolje da je iskreno mislio, šali se čovjek
Vaša Restart vremena
- poruka: 328
- |
- čitano: 161.821
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Budem probao kada mi stara vrati hardove za koji sat i budem instalirao asrock instant boot hahaha
Po mome mišljenju trebao bi zamjenit diskove jer ti ovaj samsung ima puno bolje perf od wd-jca tako barem ja imam
samsung f3 1tb avg read 118mb
wd 6400aaks avg read oko 90mb
Ma nekak mi je glupo WD-a stavit za storage kad je manji,a ima oko 5ms manji acssess time.
A je da ali opet drzat toliko brzi disk za storage?? A pitanje je sta nema updejta brzina ili ce bas biti sa svim programima koji se dizu?? jer to je malo bzveze nije isto cisti winsi i s programima samo meni je kad iskljucim sve startup programe bolje vrijeme 3 sec.. pa molim objasnjenje.. cheers
Idite Start->Run->msconfig->Startup i maknite one kvacice i spustit cete za par sekundi
Meni ta skripta uopće ne radi. Windows 7 x64 Professional.
Pokrenem ju i kaže mi da zatvorim sve aplikacije i skisnem OK. Napravim to, stisnem OK i ništa se ne događa.
jbga, mislil sam da će duže trajati... priznajem, malo photoshopa... mislil sam da bude izdržalo barem do jutra... ono, da se bar malo nasmijem, ako netko nasjedne...
a ti nisi mogao malo šutjeti? ... :)
ostaje moj rezultat iz posta na prvoj strani... ne morate palit svoje konfe ako ne uspijete ovo nadmašiti... ;)
Idite Start->Run->msconfig->Startup i maknite one kvacice i spustit cete za par sekundi
Kao da to nisam napravio...
I stavio 16-bitne boje, rezu 1024x768, temu windows classic sa crnom pozadinom i pobrisao 80% ikona i smeća sa dektopa, obrisao registry,uninstalirao par programa i igara koji mi nisu trebali više i prije pokretanja skripte sam poisključio pola procesa.
Mislim da mi je još preostalo samo to da defragmentiram diskove no neda mi se to sam napravio prije jedno 2 tjedna.
BTW: konfe sa intelovim procesorima brže bootaju.
win7 installan prije 2 dana, soz4 losa kvaliteta slikano mobom nesto mi steka tastatura
50 sekundi
Možeš i napraviti sliku bez tastature, koristeći Snipping Tool.
start/all programs/accessories/snipping tool.
A majke ti milene.
Ovo je s prijateljevog racunara...
Krntija.
ali super wallpaper,meni je restart 171 sekunda ,ne da mi se ss stavljat
Moj 78 sec, disk mi je zauzet 300gb i ustekan je prijenosni 150gb napunjen =)
Kakve to veze ima ;)
Moj 150 sec (notebook Toshiba P200D-11L)
Kao da to nisam napravio...
I stavio 16-bitne boje, rezu 1024x768, temu windows classic sa crnom pozadinom i pobrisao 80% ikona i smeća sa dektopa, obrisao registry,uninstalirao par programa i igara koji mi nisu trebali više i prije pokretanja skripte sam poisključio pola procesa.
Mislim da mi je još preostalo samo to da defragmentiram diskove no neda mi se to sam napravio prije jedno 2 tjedna.
BTW: konfe sa intelovim procesorima brže bootaju.
Imaj malo povjerenja u AMD konfiguracije, kakav si ti to AMD-ovac? :)
Evo mojeg rezultata, izazov za momke sa SSD diskovima, 29 sekundi sa prastarim Seagate 7200.7 80gb diskom, instalacija XP-a je moja testna, sa njom testiram procesore kad mi ih AMD pošalje...
Evo i mojeg,vjerojatno jednog od najlošijih rezultata,ali zadovoljan sam s obzirom na to da je moj komp krntija,i da je win instaliran prije 2 mjeseca...
Operativni Sustav = WIN7
Ako zelite još malo bolje rezultate:
Editirajte Restart-Time.vbs u Notepadu:
nadjite ovaj kod:
Wsh.Run "cmd /c Shutdown -r -t 00", false, 0
i uredite da izgleda ovako:
Wsh.Run "cmd /c Shutdown -f -r -t 00", false, 0
Razlika je u tome da je u naredbi -f sto znaci da ce win "force" ugasiti sve procese,sto znaci brze gasenje =)
Nažalost nisam napravio ss ali moje vrijeme je 98 sekundi. Moram kupit novi komp