Temperature vaših PC grijalica
- poruka: 3.535
- |
- čitano: 608.246
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

haha, kaj je ovo? 3 stupnja!?
haha, kaj je ovo? 3 stupnja!?
u sobi je ispod 10 celzijeva.....ne pitaj kak uspijevam uopce sjedit za kompom...
ma to se lako rijesi, nego su problem ruke - tipkanje i mis :)
Ja nebi vjerovo tim ocitavanjima posto isto imam fx cip i pokazuje load 19 stupnjeva sto je daleko ispod nego realna temp.
Ja nebi vjerovo tim ocitavanjima posto isto imam fx cip i pokazuje load 19 stupnjeva sto je daleko ispod nego realna temp.
dovoljno realno?
PS: ispricavam se zbog dornjeg desnog kuta, bio sam BIOS resetirao(pokusavo sam ga na 5ghz sa 2 jezgre manje, nije bas uspjesno bilo)
dovoljno realno?
PS: ispricavam se zbog dornjeg desnog kuta, bio sam BIOS resetirao(pokusavo sam ga na 5ghz sa 2 jezgre manje, nije bas uspjesno bilo)
Il sjedis na balkonu ili fx ne ocitava dobro.Nema sanse da ti 4,5 ghz x8 stoji na 30 stupnjeva full load.
Il sjedis na balkonu ili fx ne ocitava dobro.Nema sanse da ti 4,5 ghz x8 stoji na 30 stupnjeva full load.
pa nije bas balkon, ali dosta je hladno u ovoj prostoriji, zat ja volim zimu, meni raj za OC..nemoram ni imat protok zraka prakticki kad noctua radi sav posao..
Evo mojih zimskih, procesor je jako hladan, zalman radi posao odlično iako je ultra tih i jako malenih dimenzija.
meni nije jasno samo, sonda mi ocitavva na vodenom 20°c a proc bude 9-10 u iddle u loadu max 27, klokan na 3,8 turbo na 4,2 , fx 6100, hladinij mi je od q6600 i to dosta
Kupio danas Scythe katana 3 icu za moj Phenom x2 3.2GHz.a.
Sta mislite,je li dobar odabir?
cu moci sa 3.2 do barem 3.6 dignuti.
Maticna mi je Asrock880GXH/USB3.
Što se tiče coolera moći ćeš.
Da , normalno je !
Evo na prazno, tek prije 40ak minuta upaljen.
Slikam poslije far cryja ili neke druge igre drugom zgodom...
Uslikaj pod opterecenjm na ovom programu http://www.ocbase.com/index.php/download. Pa da vidis kako grije
Da se brinem sto se tice tmpin i vcore? ili samo kriva ocitavanja?
Probaj skinuti najnoviju inačicu HWMonitora.
E vidis vidis kako banalne stvari zaboravim.....radi sad!! tnx
Pozdrav! Djevojkin brat me zamolio da mu reinstaliram windowse. Laptop mi se učinio vruć na dodir, pa sam provjerio temperature, po meni su dosta visoke, što vi mislite?
Laptop je Asus F5VL, star nekih 3-4 godine..
Ta ispod!
Pozdrav! Djevojkin brat me zamolio da mu reinstaliram windowse. Laptop mi se učinio vruć na dodir, pa sam provjerio temperature, po meni su dosta visoke, što vi mislite?
Laptop je Asus F5VL, star nekih 3-4 godine..
ako su to zaista idle temp. onda je to lose. probaj ga ocistit i zamjeniti termalnu pastu...