Jesu ovo dobe temperature?
Dobre su !
Jesu ovo dobe temperature?
Dobre su !
evo i mojih temperature =)
pa dajte recite jesu to ok temperature ?
Nego što kako su dobre, samo probaj s HW Monitorom izmjeriti pa usporediti (pod loadom malo je prevelika razlika...) to je možda krivo očitanje.
velika mi je to temp po lodadom za proc koji nije ni overclockan, a ima hyper 612s
Nego što kako su dobre, samo probaj s HW Monitorom izmjeriti pa usporediti (pod loadom malo je prevelika razlika...) to je možda krivo očitanje.
jesam inace uključim i HW Monitor,i real temp(da pi pišti kad bude previsoka temp) i AIDA-U ,i uglavnom s iste temp,zna bit razlika u 1-2°c =)
velika mi je to temp po lodadom za proc koji nije ni overclockan, a ima hyper 612s
ma OC je na 4,2 ghz =)
jesam inace uključim i HW Monitor,i real temp(da pi pišti kad bude previsoka temp) i AIDA-U ,i uglavnom s iste temp,zna bit razlika u 1-2°c =)
Onda nemaš brige sve 5.
Pozdrav.
Nekidan mi se pojavi mali okvir 3x4 cm u donjem desnom kutu : WARNING temperatura MBO 92° C. Nastavio sam raditi na kompu i ništa loše se nije dogodilo.
Inače, zadnjih 2 mjeseca taj okvirčić je upozoravao na napon: WARNING +1,1 V -12 V (otprilike ovako).
Jel to MS napajanje crkava ili što je već?
Ili su greške u očitanjima?
Komp imam 11 mjeseci, ovo s naponom se javlja ponekad u zadnja 2 mjeseca.
ma OC je na 4,2 ghz =)
e to je druga stvar, jer da nisi oco trebala bi bit ispod 50
Imam jedan problem u vezi graficke (HD 5670) kada recimo igram igru sa zatvorenim kucsitem nakon 15-20 minuta mi igra zasteka i moram restartat komp.....a kada otvorim komp uopce mi ne zasteka......sta da napravim???...koji je problem ??
jer je moguce da se grafa pregrijava ?
Imam jedan problem u vezi graficke (HD 5670) kada recimo igram igru sa zatvorenim kucsitem nakon 15-20 minuta mi igra zasteka i moram restartat komp.....a kada otvorim komp uopce mi ne zasteka......sta da napravim???...koji je problem ??
Da, moguće je da se pregrijava. Skini MSI Afterburner i HWmonitor instaliraj i pokreni te programe i zaigraj neku igru, te nakon 10min stisni alt+tab (da se vratiš na deskop) i provjeri temperature grafe i proca.
Ako ti je otvaranje stranice pomoglo pregrijava se i to gadno ako dolazi do te mjere da freeza.
Pozdrav.
Nekidan mi se pojavi mali okvir 3x4 cm u donjem desnom kutu : WARNING temperatura MBO 92° C. Nastavio sam raditi na kompu i ništa loše se nije dogodilo.
Inače, zadnjih 2 mjeseca taj okvirčić je upozoravao na napon: WARNING +1,1 V -12 V (otprilike ovako).
Jel to MS napajanje crkava ili što je već?
Ili su greške u očitanjima?
Komp imam 11 mjeseci, ovo s naponom se javlja ponekad u zadnja 2 mjeseca.
Skini ovo http://www.aida64.com/downloads, i vidi kolike su ti ostale temp...
S programom PlayClaw mozes vidjet temp. grafe u igri ! Malo prati temp. i gledaj na kojoj ce ti zastekat ! Ako je jako visoka ( napisi do koje temp je doslo ) onda ti ne preostaje nista drugo osim ciscenja hladnjaka i promjena paste na grafi !
Preslab je taj Vortex Plus za i7 920 samim time sto ima 92mm vent , a to sto nemas ni jedan vent u kucistu također pridonosi vecim temp. !
Niš čudnog, prvo hladnjak baš nije nekaj (eventualno ak bi se dal stavit vent od 120mm) extra najviše radi tog kaj ima 92mm vent, a drugo, u kućištu bez ventilacije teško da buš imal dobre temperature..
Za taj i7 920 ti temperature od 70C u loadu i nisu loše.. Drži to ispod 80C, neki vent dodatni nabavi.. A skupljaj za jači hladnjak jer će ti na ljeto trebati.
Pozdrav zanima me da li je ok da mi procesor i5 3570k u loadu ima 60 stupnjeva?odnosno negdje oko 55
a graficka sapphire 7870 u loadu ima 60 stupnjeva ali joj je ventilator na 35% ili 40% da li su to u redu temperature?Hvala unaprijed
pa pomoglo je......recimo temperatura je 39, 40 stupnjeva..........kada igram igru poveca se na 47,48,49 do 50 stupnjeva..
I sta da ucinim ??
Evo slike sa zatvorenim kucistem.....bez ikakvog rada.
moja pod full loadom dostigne 55 stupnjeva i sve je neromalno, preko ljeta je bilo 65 u full loadu pod nekim benchem, jso grafa ima i vrhunski hladnjak, to sto se tebi dogada je jako sumnjivo
Za preko 4GHz uzmi ili Noctua ili vodeno hlađenje i ubaci barem 2 venta u kućište (upuh/ispuh).
Pozdrav zanima me da li je ok da mi procesor i5 3570k u loadu ima 60 stupnjeva?odnosno negdje oko 55
a graficka sapphire 7870 u loadu ima 60 stupnjeva ali joj je ventilator na 35% ili 40% da li su to u redu temperature?Hvala unaprijed
Ak imas stock hladnjak na procu onda su ti to vise-manje OK temp. u load-u !
Za grafu je temp. u granicama normale u load-u !
Ak imas stock hladnjak na procu onda su ti to vise-manje OK temp. u load-u !
Za grafu je temp. u granicama normale u load-u !
Stock je hladnjak..
A da li da pojacam brzinu ventilatora graficke?
Nemoras pojacavat vent na grafi , 60°C u load-u je OK temp. !
recimo jer bi se mogao stavit hladnjak u PC da se hladi ?
O čemu ti pričaš ??