Temperature vaših PC grijalica

poruka: 3.535
|
čitano: 608.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Temperature vaših PC grijalica
Liverpool1892 kaže...

Jesu ovo dobe temperature?

Dobre su !

Music As A Weapon !!
13 godina

Evo mojih temp....nova grafa i maticna....

CPU max 45c, Gpu max 64c CPU max 45c, Gpu max 64c
Werdum Combat Team
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:25 (KrpaZG).
13 godina
neaktivan

evo i mojih temperature =)
pa dajte recite jesu to ok temperature ?

temperature  dok surfam,slusam muziku itd =) temperature dok surfam,slusam muziku itd =)
ovo su temp kad radim inetl burn test =D pa dajte recite jesu to ok temp za procesor?(hladnjak CM hyper 612s)  ovo su temp kad radim inetl burn test =D pa dajte recite jesu to ok temp za procesor?(hladnjak CM hyper 612s)
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 15:45 (crna.pantera0406).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crna.pantera0406 kaže...

Nego što kako su dobre, samo probaj s HW Monitorom izmjeriti pa usporediti (pod loadom malo je prevelika razlika...) to je možda krivo očitanje.

13 godina
protjeran
crna.pantera0406 kaže...

velika mi je to temp po lodadom za proc koji nije ni overclockan, a ima hyper 612s

===============================================================
13 godina
neaktivan

Nego što kako su dobre, samo probaj s HW Monitorom izmjeriti pa usporediti (pod loadom malo je prevelika razlika...) to je možda krivo očitanje.

jesam inace uključim i HW Monitor,i real temp(da pi pišti kad bude previsoka temp) i AIDA-U ,i uglavnom s iste temp,zna bit razlika u 1-2°c =)

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
crna.pantera0406 kaže...

velika mi je to temp po lodadom za proc koji nije ni overclockan, a ima hyper 612s

ma OC je na 4,2 ghz =)

14 godina
crna.pantera0406 kaže...

jesam inace uključim i HW Monitor,i real temp(da pi pišti kad bude previsoka temp) i AIDA-U ,i uglavnom s iste temp,zna bit razlika u 1-2°c =)

Onda nemaš brige sve 5.{#}

13 godina

Pozdrav.

Nekidan mi se pojavi mali okvir 3x4 cm u donjem desnom kutu : WARNING temperatura MBO 92° C. Nastavio sam raditi na kompu i ništa loše se nije dogodilo.

Inače, zadnjih 2 mjeseca taj okvirčić je upozoravao na napon: WARNING +1,1 V  -12 V (otprilike ovako).

Jel to MS napajanje crkava ili što je već?

Ili su greške u očitanjima?

Komp imam 11 mjeseci, ovo s naponom se javlja ponekad u zadnja 2 mjeseca.

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
crna.pantera0406 kaže...
MARKOcVp kaže...
crna.pantera0406 kaže...

ma OC je na 4,2 ghz =)

e to je druga stvar, jer da nisi oco trebala bi bit ispod 50

12 godina
neaktivan

Imam jedan problem u vezi graficke (HD 5670) kada recimo igram igru sa zatvorenim kucsitem nakon 15-20 minuta mi igra zasteka i moram restartat komp.....a kada otvorim komp uopce mi ne zasteka......sta da napravim???...koji je problem ??

jer je moguce da se grafa pregrijava ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 17:25 (kazo26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kazo26 kaže...

Imam jedan problem u vezi graficke (HD 5670) kada recimo igram igru sa zatvorenim kucsitem nakon 15-20 minuta mi igra zasteka i moram restartat komp.....a kada otvorim komp uopce mi ne zasteka......sta da napravim???...koji je problem ??

Da, moguće je da se pregrijava. Skini MSI Afterburner i HWmonitor instaliraj i pokreni te programe i zaigraj neku igru, te nakon 10min stisni alt+tab (da se vratiš na deskop) i provjeri temperature grafe i proca.

13 godina
protjeran
kazo26 kaže...

Ako ti je otvaranje stranice pomoglo pregrijava se i to gadno ako dolazi do te mjere da freeza.

12 godina
neaktivan

pa pomoglo je......recimo temperatura je 39, 40 stupnjeva..........kada igram igru poveca se na 47,48,49 do 50 stupnjeva..

I sta da ucinim ??
Evo slike sa zatvorenim kucistem.....bez ikakvog rada.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 22:14 (kazo26).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Nekidan mi se pojavi mali okvir 3x4 cm u donjem desnom kutu : WARNING temperatura MBO 92° C. Nastavio sam raditi na kompu i ništa loše se nije dogodilo.

Inače, zadnjih 2 mjeseca taj okvirčić je upozoravao na napon: WARNING +1,1 V  -12 V (otprilike ovako).

Jel to MS napajanje crkava ili što je već?

Ili su greške u očitanjima?

Komp imam 11 mjeseci, ovo s naponom se javlja ponekad u zadnja 2 mjeseca.

Skini ovo http://www.aida64.com/downloads, i vidi kolike su ti ostale temp...

15 godina
kazo26 kaže...

S programom PlayClaw mozes vidjet temp. grafe  u igri ! Malo prati temp. i gledaj na kojoj ce ti zastekat ! Ako je jako visoka ( napisi do koje temp je doslo ) onda ti ne preostaje nista drugo osim ciscenja hladnjaka i promjena paste na grafi !

Music As A Weapon !!
13 godina
protjeran
evo da se pozalim na cooler vortex plus koji jednostavno nemre ohladiti moj i7 920@2.9 (proc od tdp 130W) u idleu oko 47-50 u loadu prelazi 70 u kucistu nemam ni jedan ventilator, kuler je bio na preporuku prodavaca:( danas idem to mijenjat...
15 godina

Preslab je taj Vortex Plus za i7 920 samim time sto ima 92mm vent , a to sto nemas ni jedan vent u kucistu također pridonosi vecim temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...
evo da se pozalim na cooler vortex plus koji jednostavno nemre ohladiti moj i7 920@2.9 (proc od tdp 130W) u idleu oko 47-50 u loadu prelazi 70 u kucistu nemam ni jedan ventilator, kuler je bio na preporuku prodavaca:( danas idem to mijenjat...

Niš čudnog, prvo hladnjak baš nije nekaj (eventualno ak bi se dal stavit vent od 120mm) extra najviše radi tog kaj ima 92mm vent, a drugo, u kućištu bez ventilacije teško da buš imal dobre temperature..

13 godina
protjeran
hladnjak je inace odlican cini mi se i bolji od katane3, al ne za proceve od 130W, nazalost bio sam u zurbi nisam imao vremena pogledat neke recenzije, uglavnom cekam zamjenu za articcooling freezer13:)
14 godina
odjavljen

Za taj i7 920 ti temperature od 70C u loadu i nisu loše.. Drži to ispod 80C, neki vent dodatni nabavi.. A skupljaj za jači hladnjak jer će ti na ljeto trebati.

Ne pravim se lud, pravim se da nisam !

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
za 4ghz nikako nije dovoljan:) i bf3!
13 godina
neaktivan

Pozdrav zanima me da li je ok da mi procesor i5 3570k u loadu ima 60 stupnjeva?odnosno negdje oko 55

a graficka sapphire 7870 u loadu ima 60 stupnjeva ali joj je ventilator na 35% ili 40% da li su to u redu temperature?Hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 16:03 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kazo26 kaže...

pa pomoglo je......recimo temperatura je 39, 40 stupnjeva..........kada igram igru poveca se na 47,48,49 do 50 stupnjeva..

I sta da ucinim ??
Evo slike sa zatvorenim kucistem.....bez ikakvog rada.

moja pod full loadom dostigne 55 stupnjeva i sve je neromalno, preko ljeta je bilo 65 u full loadu pod nekim benchem, jso grafa ima i vrhunski hladnjak, to sto se tebi dogada je jako sumnjivo

13 godina
Stjepanj kaže...
za 4ghz nikako nije dovoljan:) i bf3!

Za preko 4GHz uzmi ili Noctua ili vodeno hlađenje i ubaci barem 2 venta u kućište (upuh/ispuh).

15 godina
trolljegeren kaže...

Pozdrav zanima me da li je ok da mi procesor i5 3570k u loadu ima 60 stupnjeva?odnosno negdje oko 55

a graficka sapphire 7870 u loadu ima 60 stupnjeva ali joj je ventilator na 35% ili 40% da li su to u redu temperature?Hvala unaprijed

Ak imas stock hladnjak na procu onda su ti to vise-manje OK temp. u load-u !

Za grafu je temp. u granicama normale u load-u !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
trolljegeren kaže...

Ak imas stock hladnjak na procu onda su ti to vise-manje OK temp. u load-u !

Za grafu je temp. u granicama normale u load-u !

Stock je hladnjak..

A da li da pojacam brzinu ventilatora graficke?

15 godina

Nemoras pojacavat vent na grafi , 60°C u load-u je OK temp. !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

recimo jer bi se mogao stavit hladnjak u PC da se hladi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

O čemu ti pričaš ??

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice