Problem u accessu kodsastavljanja makroa za ispis
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.219
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi ti čuo za print screen?
Ispričavam se nisam se toga sjetio.Spadam u Old timere .Rijetki od moje generacije uopće znaju upaliti komp.Ne želim si dodjeljivati nekakva samopriznanja.Svjestan sam koliko malo znam gotovo ništa o programiranju.Htio sam samo pokušati napraviti malu aplikaciju za vlastite potrebe.Zapravo sve to jako dobro radi.Želio bi omogućiti da sve radi preko početnog obrasca sa omogućavanjem ispisa za određeno Ime preko komandnih dugmadi.Stvoriti nekakav setupexe da se to može instalirati na neki komp.i koristiti bez mogućnosti promjene dizajna i formula u upitima.Trenutno za postupak ispisa određenog imena s određenog izvještaja moram uraditi:Otvoriti neki izvještaj,zatim otići na prikaz istog,kliknuti na Ime zatim u alatima ,u filterima za odabir odabrati Ime.Zatim Ispis.
=IIf([Obrasci]![Obračuni aplikacija]![Biraj Ime] Is Null;"";"[Ime Prezime] = Forms![Obračuni aplikacija]![Biraj Ime]")
Nije nekakva nauka ali činilo mi se da bez pomoći neću moći sam rješiti .Ipak dao sam si malu truda.Imam gotovu aplikaciju sada još treba napraviti.Pomoć za korisnike i Stvotiti nekakav setup.Ako ima tko kakav savjet dobro bi mi došao.