Yamaha 49 ccm

poruka: 16
|
čitano: 11.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

Pozdrav ljudi !

Evo malo sam gledao po njuskalu neke motore i naisao sam na neku Yahamu od 49ccm

Evo link: http://www.njuskalo.hr/mopedi/yamaha-tzr-replica-49-cm3-oglas-1998660

Dosta je jeftino i zainteresiran sam za taj motor ali neznam dal mi se isplati kupovat.

Prijatelj mi je rekao da je imao prilike isprobat takav motor i kaze da je normalne velicine,znaci nije onaj pocket motorcic ili kako ga vec zovu.

Rekao je da je po njemu sasvim ok jedino mu se nesvidja sto motor prdi kao APN 4 ali mu nisam povjerovao bas pa sam htio vas pitati za savjet.

Hvala unaprijed :)

14 godina
Yamaha 49 ccm

Nerazmin se baš u motore, ali se najbolje bi bilo da se dogovoriš sa prodavačem da ga provaš i vidiš uživo.

xf: recod8600
14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

da frend ti je dobro rekao to cudo dosta prdi(cak i 125ccm i ako je malo bolji zvuk) a nista neide,ako vec uzimas neku sportivu onda definitivno od 125 pa na dalje,ta yamaha je zapravo dosta slicna r1 yamahi,ali vjeruj mi 50kubika na brzine to je samo umaranje ruke i noge  ;) , sad ovisi za koje potrebe ti treba motor i koju vozacku imas .

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 16:57 (Humanoid Cro).
16 godina
Yamaha 49 ccm

Hahah, dobra cijena.. ? 
To je pre pre pre viskoka cijena za - skuter
Gle 50ccm je pre slabo on ide 100 ali to ti je pre slabo...
Neisplati se to kupovat.

Koliko si viskok jer su ti lezaljkice za manje ljude ja sa 195cm izgledam pre smjesno na takvom motoru ;)  

BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA
14 godina
neaktivan
Re: Yamaha 49 ccm
Humanoid Cro kaže...

da frend ti je dobro rekao to cudo dosta prdi(cak i 125ccm i ako je malo bolji zvuk) a nista neide,ako vec uzimas neku sportivu onda definitivno od 125 pa na dalje,ta yamaha je zapravo dosta slicna r1 yamahi,ali vjeruj mi 50kubika na brzine to je samo umaranje ruke i noge  ;) , sad ovisi za koje potrebe ti treba motor i koju vozacku imas .

E ako tako kazes onda je valda istina. Necu uzimat taj motor ako prdi,bolje cu se vozit na boatianu -.-

Imam vozacku do 49ccm,zato sam se zainteresirao za taj motor jer predobro izgleda :D

16 godina
Yamaha 49 ccm

Uzmi Apriliu RS 50 ispod 2005 godine,stavi kit i ide 120 bez problema.

Motor prdi tj.ima zvuk poput kosilice ali zato ide i starta.

I ne slusaj likove na  ovim forumima to je slabo,to je preslabo jer to ide ko zvijer,a njima je eto vrh vrhova R1.

Aprilia ima odlicne kocnice,malo trosi za 50 kubika kad ju ne teras,estetski je predivna i uz to povuce 115-120kmh.

Ali preporucio bi ti ako vec ides uzmi Yamahu R125 ako oces zvuk,ide ona kojih 140-150-tak,ako ti zvuk toliko ne igra ulogu RS 125 je tvoj izbor,180 sam ju vozio :) tako da...

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

I ne slusaj likove na  ovim forumima to je slabo,to je preslabo jer to ide ko zvijer,a njima je eto vrh vrhova R1.

Aprilia ima odlicne kocnice,malo trosi za 50 kubika kad ju ne teras,estetski je predivna i uz to povuce 115-120kmh.

Ali preporucio bi ti ako vec ides uzmi Yamahu R125 ako oces zvuk,ide ona kojih 140-150-tak,ako ti zvuk toliko ne igra ulogu RS 125 je tvoj izbor,180 sam ju vozio :) tako da...

Nemoj biti lud dati 22 000kn za to 

rade kupi neku gilleru 125vx ili neki skuter jer je meni taj motor ruzan najvise zbog zadnje gume koja je debljina gume od bicikla.

ugl. ja to nebi kupio.

i bas nejde ko zvijer, ide malcice bolje od skutera 50ccm.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
luka_cro kaže...
doky01akablava kaže...

Nemoj biti lud dati 22 000kn za to 

rade kupi neku gilleru 125vx ili neki skuter jer je meni taj motor ruzan najvise zbog zadnje gume koja je debljina gume od bicikla.

ugl. ja to nebi kupio.

i bas nejde ko zvijer, ide malcice bolje od skutera 50ccm.

Jao kako volim slusati takve poput tebe,koji nikada nisu sjeli na motor s brzinama a kamoli na RS 50.

Ne laprdaj gluposti,2002 godine nadje se za 6.-7000kn,uz kit od 80 kubika,ide 115-120.

Koji skuter od 50 kubika ide toliko,njima je limit jedva 80 kmh.

Al' ti ocigledno ne vidis da je reko da ima B KATEGORIJU,ne A1 ili A2 da ima pravo voziti takav motor.

I guma je dosta debela,pogotovo Dunlop koje sam naknadno uzeo...

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4
16 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

Nek kupi rade neki quad 250ccm.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

i ja jako volim slusat vas koji znate samo rijec kit na skuteru,a niko neuzima u obzir da skratis 80% vijek motora od skutera sa tim,a to sta sam spomenuo r1 to nista neznaci da se furam na njega,iako da,radje cu dat 3milje eura vozit se ko covjek par godina,nego svaki tren na skuteru gledat dal je sve uredu,druga stvar ako ti treba brz skuter,uzmes runnera malo starijeg i ubacis od nexusa 250 kubika imas da poletis,a rija ti nece srat,samo se moras  zezat oko blokade i nosaca za motor to je to! Po meni je najpametnije , uzmes pedesetku skines blokadu i vozis se dok goni,kasnije lako polozis vecu kategoriju i uzmes nesto brze! ovaj post nema namjeru da bude "spam" vec samo da doticnima kazem da se previse neuzivljavaju u neke stvari,iliti tocnije receno da nepametuju svakom covjeku na forumu (da misle da imaju cijelu pamet ovoga svijeta)!

Jos jednom se izvinjavam autoru teme,i eto to je moj savijet,sad sta ces ti ucinit to napravi!

i napomenem: da sportiva od 50kubika se neisplati 2 posto naspram sportive od 125 ;) ,to je takvo gubljenje love da je to strasno,i 50tka sportiva kada vozis naspram 125ice vidis da 50tka nevuce ni (ona stvar)!

125kubika (2t) (kratko traju masine,ali ako ih odrzavas i one ce potrajat,a idu ko blesave,jer se razvrtavaju bolesno)

tako posto imas vozacku za 50kubika,radje skuter uzmes i gonis ga !

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 13:25 (Humanoid Cro).
16 godina

Jel ti cujes sebe kakve ti gluposti valjas? Kit skracuje 80 % vijek trajanja motora,zato bi vjerojatno motomehanicari preporucili iskoristiti potencijal 50 kubika...

Znaci kupiti runnera i ubaciti motor od 250kubika,ne gledajuci pritom da runnerov ovjes,karoserija i ostale komponente nisu prilagodene toj brzini i tezini...evo opet valjam gluposti...

Policija ti nece nista,jao ovo si sada ispalio...znas ti da je zakonsko ogranicenje na mopedu 49kmh,sve dalje je prekrsaj,znaci tebe zaustavi policija da vozis runner sa nexusovim motorom ( pod pretpostavkom da smo to sve ugradili,sklopili  i da je sve to profunkcioniralo ) murja ti nece *rati...Lijepo te posalju na izvanredni tehnicki i vidis ljepote,kazna za ovo,kazna za ono i tako u nedogled...

I,da vijek 125-taka ( cvaje ) je malo kraci nego 4T,ali ne u toj mjeri da traju 2 tjedna...RS 125 ocuvanu ima poznanik,2002 godina,ne tjera ju do limita,ne izvodi stuntove i te gluposti i motor traje...

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
16 godina
neaktivan
Rawrrr kaže...

Pozdrav ljudi !

Evo malo sam gledao po njuskalu neke motore i naisao sam na neku Yahamu od 49ccm

Evo link: http://www.njuskalo.hr/mopedi/yamaha-tzr-replica-49-cm3-oglas-1998660

Nemoj to kupovat. Frend je kupio yamahu r125 koja je prešla 8k kilometara za 20 000kn

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

Netreba meni nikakav motor za trikove i ostala sranja,meni treba sam da odem do kolege ili mozda do susjednog sela. Nevozim prebrzo niti ne divljam tako da mi netreba nista jace od 49-125ccm. Al taj motor mi je upao u oko ponajvise zbog izgleda.

13 godina
protjeran
Yamaha 49 ccm

Jedan razlog zašto kupiti to, naspram jednog runnera od 50 kubika, koji se može puno bolje kitat i "nabrijavat" od ovog. uz to, za po gradu je 3 puta bolji, lakše ga voziš i nije na brzine(što je veliki plus) jer na motor od 50 kubika 6 brzina je smješno. Maksimalno ide nekih 80-90. Šta onda moraš svakih 10km/h mjenjat brzinu, pa nakon drugog zavoja bi poludio.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

Rijetko kad vozim brze od 50 a mozda i imas pravo to sa brzinama. Iako mi nije problem jer sam prije stalno vozao apenku i simpsona starog :D

14 godina
neaktivan
Yamaha 49 ccm

ovo ima 1.5 Kw i jos nesto

http://www.njuskalo.hr/mopedi/yamaha-tzr-replica-49-cm3-oglas-1998660

a svaki skuter (ne nesto van serisko) ima 3KW . Sto znaci da ti je bolji skuter do 50 kubika

EDIT: Kupi si yamahu aerox koja je malo nabrijana ices kao lud s njom a cijena je manja od ovog motora

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 0:50 (#GaMerr).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice