Vožnja bez vozacke dozvole zaključana tema

poruka: 22
|
čitano: 11.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Vožnja bez vozacke dozvole

Dns sam sa kamionom trebao uzeti neke reflektore i dok sam cekao da auta prođu da iziđem na cestu proslo je i policisko vozilo sacekali su me na prvom prosirenju

Problem je jedino sto sam maloljetan (15 god znam da je to nekima WOW ali imam dosta vjestine jer sam krenuo sa 10 naucio kako voziti) i nemam polozeno.
Policajac je rekao da ce mi mozda pisati prekrsajnu prijavu jer je moj otac "dobar covjek".
Zanima me kakve kazne mogu biti i  zabrana polaganja vozacke na koliki vremenski period ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 16:31 (Sirovina).
15 godina

http://www.legalis.hr/forum/forum.php

ovdje će ti bolje znati odgovorit

a o tome da je problem jedino to što imaš 15 godina neću ni govorit...

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 16:36 (The Unforgiven).
14 godina

Dobar neki čovjek kad ti daje za volan s 15. Jesi ti uopće dobro shvatio tog policajca? Takvima ko ti zabranio bi polaganje do tridesete pa si nek misle, imaš 15 i pričaš o nekakvim vještinama, daj molim te.

11 godina
neaktivan
Re: Vožnja bez vozacke dozvole

Da se razumijemo moj otac drzi firmu i ja sa nekim radnicima 3-4 puta tjedno se obucavam po 2 sata ne kazem da vozim kao vi sto imate polozeno 10-15 god vec ja imam obuku kojih 80%-90%  18-ogodisnjaka nema  i mene je zaustavili zato jer su mi vidjeli lice dok sam izlazio 

13 godina
Sirovina kaže...

Da se razumijemo moj otac drzi firmu i ja sa nekim radnicima 3-4 puta tjedno se obucavam po 2 sata ne kazem da vozim kao vi sto imate polozeno 10-15 god vec ja imam obuku kojih 80%-90%  18-ogodisnjaka nema  i mene je zaustavili zato jer su mi vidjeli lice dok sam izlazio 

Ne, tebe su zaustavili jer se ocito nisi vidio iz kamion... a i nick sve govori... Pa ko to normalan daje 15 godina djetetu da vozi kamion i po glavnoj cesti siba... e hebes mi sve, svega se nade.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Sirovina kaže...

I ta ''obuka'' tebi daje za pravo da izlaziš na cestu s 15 godina bez vozačke? Prođi obuku u AŠ, položi, podigni vozačku i radi što hoćeš, do onda ti nema izgovora. Tebi a pogotovo tvom ocu treba poštenu kaznu sad spičiti jer nitko normalan nebi dopustio ono što je tebi otac dopustio. Što si murjaku rekao kad te pitao za godine i vozačku? Baš me zanima kako je taj razgovor tekao, lol. 

16 godina
neaktivan

Sad te najvjerojatnije sljedi 5000-15000 HRK moli boga da ti ne naprave kaznenu prijavu jer ti to odlazi u dosje.

13 godina
protjeran
Sirovina kaže...

Da se razumijemo moj otac drzi firmu...

Takakv nastup si imao i kod razgovora s policijom?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
17 godina
neaktivan

Sta ste napali tako momka... jedino sto je u startu falia forum, jer na bugovom su svi neki moralisti, koji s autima i kamionima imaju veze jedino valjda u igrama... to je vec dokazano x puta, i stoga ocekujem x thumb downa... 

btw, nekoc se za mopede, traktore i radne strojeve moglo polagat vec s 13g, vozacka se mogla preuzet s 14, a radni strojevi i traktori mogu bit daleko vece mrcine od kamiona. nekoc je bilo bitno da si po PS-u, nisi pijan, vozis normalno, a sad je policija samo represijski aparat za punjenje proracuna. 

momka potpuno razumin jer sam i sam pocea samostalno vozit s 8g, i takvo sto ili imas u krvi ili ne... danas je "dici" vaznije imat najnoviji i najskuplji smartphone nego polagat vozacki i opcenito vozit... 

a sto se tice godina - izguglajte kad dica pocinju s kartingom, s koliko se natjecu u utrkama (jer tamo nije potrebna obicna dozvola, vec samo licenca), a to je daleko veca sposobnost od puke voznje od tocke A do tocke B. kad ste vec kod toga, izguglajte, iako vecina zna, s koliko se stjece vozacka (za auto) u americi. 

najveca mi je komedija kad procitam po portalima kako je roditelj da ditetu da vozi ferrari, audi, itd... DA! I? to su vijesti? najbolje da ceka da napuni 18 pa da ga onda uci neki "instruktor" koji s voznjom nema tri ciste... 

13 godina
wifi kaže...

Sta ste napali tako momka... jedino sto je u startu falia forum, jer na bugovom su svi neki moralisti, koji s autima i kamionima imaju veze jedino valjda u igrama... to je vec dokazano x puta, i stoga ocekujem x thumb downa... 

btw, nekoc se za mopede, traktore i radne strojeve moglo polagat vec s 13g, vozacka se mogla preuzet s 14, a radni strojevi i traktori mogu bit daleko vece mrcine od kamiona. nekoc je bilo bitno da si po PS-u, nisi pijan, vozis normalno, a sad je policija samo represijski aparat za punjenje proracuna. 

momka potpuno razumin jer sam i sam pocea samostalno vozit s 8g, i takvo sto ili imas u krvi ili ne... danas je "dici" vaznije imat najnoviji i najskuplji smartphone nego polagat vozacki i opcenito vozit... 

a sto se tice godina - izguglajte kad dica pocinju s kartingom, s koliko se natjecu u utrkama (jer tamo nije potrebna obicna dozvola, vec samo licenca), a to je daleko veca sposobnost od puke voznje od tocke A do tocke B. kad ste vec kod toga, izguglajte, iako vecina zna, s koliko se stjece vozacka (za auto) u americi. 

najveca mi je komedija kad procitam po portalima kako je roditelj da ditetu da vozi ferrari, audi, itd... DA! I? to su vijesti? najbolje da ceka da napuni 18 pa da ga onda uci neki "instruktor" koji s voznjom nema tri ciste... 

Ma ko normalan moze bilo sto ovakvog napisati ? Koji normalan roditelj dajte djetetu koji je tek krenuo u srednju skolu da vozi kamion po glavnoj cesti bez vozacke i cak bez pratnje ? Bolje imati novi smartphone u ruci nego ubiti nekog na cesti, jer ti ''vozis'' od svoje 5 godine ( na cemu si sjedio dok si vozio ? A papucice ti je ocito frend stisko ? ) 

Profesionalni karting sa full zastitnom opremom i voznja po cesti nije isto, tako da to sta si napiso nema veze s mozgom.

Ne zivis u americi... kao drugo, pogledaj broj smrtno stradalih mladih vozaca u americi pa nebi takvu glupost napisao.

I evo koliko si ti pametan i nadaren da napises da ko normalan ceka da ga instruktor nauci vozit koji s voznjom nema tri ciste. Samo dokaz tvoje inteligencije i nacina razmsljanja koji nema veze sa zdravim razumom. 

15 godina

Naravno, u obranu stane faca koja tvrdi da se moraš maknut ako se iza tebe vozi 3 ili više auta. 

Vozil si s 8 godina kaj? Bicikl s pomoćnim kotačima? Daj molim te, da ne velim da si prav ni r*t nisi znal zbrisati, al ti si vozil. Pričaš gluposti.

14 godina

Teko sa 8 godina si poceo voziti? Pih, ja se od svoje prve vozikam.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 20:34 (OriginalEXE).
14 godina

Super, idemo dati prištavim pubertetlijama i djeci kojima se još jaja nisu spustila da voze šlepere po cesti odmah uz npr. ženu koja u 6 ujutro vozi djecu u vrtić, to je isto ko i karting staza {#}. Ne mogu vjerovati što se sve da pročitati ovdje {#}

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ma ko normalan moze bilo sto ovakvog napisati ? Koji normalan roditelj dajte djetetu koji je tek krenuo u srednju skolu da vozi kamion po glavnoj cesti bez vozacke i cak bez pratnje ? Bolje imati novi smartphone u ruci nego ubiti nekog na cesti, jer ti ''vozis'' od svoje 5 godine ( na cemu si sjedio dok si vozio ? A papucice ti je ocito frend stisko ? ) 

Profesionalni karting sa full zastitnom opremom i voznja po cesti nije isto, tako da to sta si napiso nema veze s mozgom.

Ne zivis u americi... kao drugo, pogledaj broj smrtno stradalih mladih vozaca u americi pa nebi takvu glupost napisao.

I evo koliko si ti pametan i nadaren da napises da ko normalan ceka da ga instruktor nauci vozit koji s voznjom nema tri ciste. Samo dokaz tvoje inteligencije i nacina razmsljanja koji nema veze sa zdravim razumom. 

roditelj koji ima povjerenje u svoje dite, taj... a mislis da je bolji roditelj koji da auto ditetu koje ima vozacku, 18 godina i onda se nalije ka stoka pa takav vozi... 

a koliko je smarphone bolji, to smo vidili u dvi nedavne nesrice s vlakom kad je dicurlija s mobitelom nastradala jer se uzivila u muziku ili sta vec... 

stvarno me povlacis za jezik, ali neka... navedi mi postotak (bolje rec promile) instruktora voznje koji su prosli trening sigurne voznje. enough said... 

mystik kaže...

Naravno, u obranu stane faca koja tvrdi da se moraš maknut ako se iza tebe vozi 3 ili više auta. 

Vozil si s 8 godina kaj? Bicikl s pomoćnim kotačima? Daj molim te, da ne velim da si prav ni r*t nisi znal zbrisati, al ti si vozil. Pričaš gluposti.

da, stojadina, '75.g., motor talijanac, kuplung visok, kocnica bez serva, mjenjac visok, 4 brzine. 

to sto ti o prometu veze nemas, tvoj je problem... btw, upravo si opisa kolonu, a onaj koji je stvoria duzan je maknit se na prvom prikladnom mjestu...

OriginalEXE kaže...

Teko sa 8 godina si poceo voziti? Pih, ja se od svoje prve vozikam.

tako se ti i danas vozas... mozda si apsolvira koju simulaciju na kompu... iskreno, bmk, ovakve reakcije sam i ocekiva kad napises nesto na djecjem odjelu gaming foruma... 

vrinho kaže...

Super, idemo dati prištavim pubertetlijama i djeci kojima se još jaja nisu spustila da voze šlepere po cesti odmah uz npr. ženu koja u 6 ujutro vozi djecu u vrtić, to je isto ko i karting staza {#}. Ne mogu vjerovati što se sve da pročitati ovdje {#}

ne mogu virovat kako ga karikiras... 

14 godina

Kada tvoje dijete pokosi nekoga na ulici, nema brige, obitelji stradalog ce biti dovoljna utjeha to sto si ti imao povjerenja u njega.

WordPress ❤
13 godina
wifi kaže...
SimeKZ kaže...

roditelj koji ima povjerenje u svoje dite, taj... a mislis da je bolji roditelj koji da auto ditetu koje ima vozacku, 18 godina i onda se nalije ka stoka pa takav vozi... 

a koliko je smarphone bolji, to smo vidili u dvi nedavne nesrice s vlakom kad je dicurlija s mobitelom nastradala jer se uzivila u muziku ili sta vec... 

stvarno me povlacis za jezik, ali neka... navedi mi postotak (bolje rec promile) instruktora voznje koji su prosli trening sigurne voznje. enough said... 

Znaci, najvaznije je povjerenje u svojeg klinca nego sigurnost istoga i ostalih... Eto, ja ne vjerujem da ti svjesno dopustas nekom tamo klincu da sjedne u kamion i da slobodno voza 25t po cesti a da nema niti B kategoriju vozila.

A ti navodis gluposti. Pa kakve veze ima netko sa 18 godina pijan vozit i netko sa 15god koji je ''profi vozac''... oboje su u prekrsaju i ne smiju raditi to, tako da i dalje lupas gluposti. 

Ko te povlaci za jezik ? Pa valjas takve usporedbe da to nije normalno. 

Uostalom, kakve veze ima smartphone i slusalice na kolosijeku, veze sa autom i voznjom u gadnom prekrsaju.

Da je sudstvo kod nas kakvo treba bit, treba zaljepit starome jedno 20 soma kuna kaznu i zabranu od polaganja vozackog od 2god od kad navrsi 18 godina, pa ti vozaj onda...

12 godina
protjeran
wifi kaže...

1. Ti nisi bas sav svoj.

2. Ovaj Sirovina lik se meni osobno cini kao teski trol. Pa ko se normalan registrira bas na BUG forumu da bi postavio ovakvo pitanje, daj molim te.

15 godina
wifi kaže...

"falija" je on štošta, ne samo forum...a i njegov otac također.

istina, nekoć se moglo sa 13 polagati...kada je 70% države bilo "selo" i kada nije bilo niti blizu toliko vozila na cestama.vremena su se promijenila,ergo, i zakoni su se promijenili.

nekada nije bilo graničenja brzine, dali bi i to bio valjan izgovor? lol

i ja sam počeo vozikati "dosta rano", fićeka u dvorištu ali mi nije na pamet palo da izađem na cestu + starci bi ubili boga u meni...dvaput...

nemoj molim te uspoređivati karting ,koji se vozi u koliko toliko kontoliranim uvjetima , sa cestom/autoputom... toliko o tvom vozačkom znaju i umijeću.

učio i polgao on kod šumahera ili ne , kada položi , dobije dozvolu da je osposobljen za upravljanje motornim vozilom prema važečim zakonima i propisima (koji ujedno od njega zahtijevaju da ima minimalno 18g)

napokon dočekao DNF i Diablo 3
14 godina

wifi kaže...

vrinho kaže...

ne mogu virovat kako ga karikiras... 

A kako bi trebao to karikirati po tebi??

Napisao si : 

''a sto se tice godina - izguglajte kad dica pocinju s kartingom, s koliko se natjecu u utrkama (jer tamo nije potrebna obicna dozvola, vec samo licenca), a to je daleko veca sposobnost od puke voznje od tocke A do tocke B.''

Znači po tebi je veća sposobnost vožnja kartinga u kojem ne trebaš davati žmigavce, gledati redovito mrtvi kut, stati i pratiti zebre, prometne znakove, semafore i hrpu ostalih stvari koje naučiš u AŠ a u kartingu ne.

14 godina
neaktivan

wifi kaže...

Sta ste napali tako momka...

momka potpuno razumin jer sam i sam pocea samostalno vozit s 8g, i takvo sto ili imas u krvi ili ne...

a sto se tice godina - izguglajte kad dica pocinju s kartingom

Mozda bi ti, ovaj kamionist (autor teme) i njegov tata mogli osnovat neki klub, "idioti za volanom" ili nesto slicno.

I kakve veze ima kontrolirana voznja kartinga sa voznjom kamiona u prometu?

15 godina

ti, a bogme po svemu sudeći ni nitko u tvojoj obitelji nemate pojma o ničem, a kamoli o prometu. 

Jedino što sam skužio da mislite da ste bogom dani, da jedino vi sve znate.

Znači ograničenje 60, vozim se 60, iza mene se vozi još n auta istom brzinom. I šta, sad se ja maknem sa strane, pustim njih, i opet se ovaj prvi vozi 60, JER JE TOLIKO OGRANIČENJE.

I šta sad? I on se nek makne? Dobro, maknut će se i on, i sljedeći će se vozit opet 60. I GDJE SMO SAD? šta ćemo stajat sa strane, dok se nađeš ti ili neki frajer poput tebe koji će potegnut 100 jer ipak on zna bolje?

Dečko, niti znaš pročitati i razumijeti ono što piše, niti bogme znaš razmišljanjem doći do logičnog zaključka.

17 godina
neaktivan

OriginalEXE kaže...

Kada tvoje dijete pokosi nekoga na ulici, nema brige, obitelji stradalog ce biti dovoljna utjeha to sto si ti imao povjerenja u njega.

kada tvoje S VOZACKOM pokosi nekoga onda ce obitelji stradalog bit utjeha da je IMA vozacku? Ili sto je bia PIJAN? 

SimeKZ kaže...

Znaci, najvaznije je povjerenje u svojeg klinca nego sigurnost istoga i ostalih... Eto, ja ne vjerujem da ti svjesno dopustas nekom tamo klincu da sjedne u kamion i da slobodno voza 25t po cesti a da nema niti B kategoriju vozila.

A ti navodis gluposti. Pa kakve veze ima netko sa 18 godina pijan vozit i netko sa 15god koji je ''profi vozac''... oboje su u prekrsaju i ne smiju raditi to, tako da i dalje lupas gluposti. 

Ko te povlaci za jezik ? Pa valjas takve usporedbe da to nije normalno. 

Uostalom, kakve veze ima smartphone i slusalice na kolosijeku, veze sa autom i voznjom u gadnom prekrsaju.

Da je sudstvo kod nas kakvo treba bit, treba zaljepit starome jedno 20 soma kuna kaznu i zabranu od polaganja vozackog od 2god od kad navrsi 18 godina, pa ti vozaj onda...

ne, bolje bi bilo da momak "ukrade" kamion pa da se provoza... sorry, ali vozit auto, kamion, bilo sto je odgovornost, bez obzira na godine, a neki NIKAD ne nauce, pa i sa 50 voze pijani i svakakvi... neki jednostavno NE ZNAJU bez obzira na godine za volanom... i svejedno imaju "pravo" vozit... srca ti, pa jedan komad papira te ne pretvara preko noci od diteta u schumahera...

kako ne, jesi reka da bi radje ditetu uzea smartphone... eto, kupi mu ga, ali pizd...ija se moze desi i sa njim jednako ka i s autom, a isto tako sve moze proc ok.. 

uf, sta ste jaki! pored svih pijandura na cesti, vama je problem momak koji nije zaustavljen zbog prekrsaja u prometu, vec zato sto nema vozacku (sto je prekrsaj)... i onda se razmahujete s kaznama... cudi me kako ga vec niste poslali u zatvor na golf s cacicem {#}

VedranOo kaže...

1. Ti nisi bas sav svoj.

2. Ovaj Sirovina lik se meni osobno cini kao teski trol. Pa ko se normalan registrira bas na BUG forumu da bi postavio ovakvo pitanje, daj molim te.

1. fala... s obzirom od koga je, to je kompliment...

2. sve je moguce, al definitivno je falia forum samo tako... ovdje nista pametno vezano za aute, promet i slicno NE MOZE NAC! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice