Pozz.
Ajde mi preporučite auto oko 4000 EUR bez obzira na marku s dva uvjeta: 1.karavan ili monovolumen(dakle, punoooo prostora) 2.obavezna klima
Pozz.
Ajde mi preporučite auto oko 4000 EUR bez obzira na marku s dva uvjeta: 1.karavan ili monovolumen(dakle, punoooo prostora) 2.obavezna klima
Mondeo Mk2 SW. Veliki auto sa puuuuuuuuuuuuuno mjesta. Za 4000 EU možeš kupiti i novijeg (radio se do 2000.) dizela. Tenk od izdržljivosti sa održavanjem 2 klase jeftinijim nego VW. I čak i onaj najosnovniji paket opreme je imao klimu.
Imao sam limuzinu benzinca '97. godište i nikad nikakvih problema.
Razmišljao sam ali ga je teško pronaći. Imam "dobru" ponudu za Focus 1.4 iz 2000.-te(klima,ABS,cent).Vizuelno jako dobro izgleda.Cijena
3500 ojro. ???Jel to dobra ponuda...
Razmišljao sam ali ga je teško pronaći. Imam "dobru" ponudu za Focus 1.4 iz 2000.-te(klima,ABS,cent).Vizuelno jako dobro izgleda.Cijena
3500 ojro. ???Jel to dobra ponuda...
Vidi vraga, prekjučer je poznanik kupio Focusa 1.4 iz 2000.-te! 5 vrata, osnovna oprema, bez klime, 1x airbag, 90000 realnih km = 3000 EU. Tako da, da, dobra cijena je 3500 za takvu opremu.
Želi li tko kupiti suzuki alto,1.0,44 kw.Znaci mali gradski autić za skoknuti do pošte
Trenutno je na servisu radi tehničkoga koji je slj.tjedan.Cijena bi bila 2200 eura.
Osiguranje plaćeno danas.
jedno brzo pitanje
mogu li platiti porez auta bez ptometne knjizice
i dali mogu ja kupac prijaviti nestanak knjizice i ja da dobim tu promtmu
jedno brzo pitanje
mogu li platiti porez auta bez ptometne knjizice
i dali mogu ja kupac prijaviti nestanak knjizice i ja da dobim tu promtmu
Porez na auto se plaća na temelju kupoprodajnog Ugovora i kataloške vrijednosti vozila, koje ti izračuna porezna uprava... (napomena za one koji napišu 5.000,00kn na Mercedesa 2013 godište)
Nadalje, knjižice same po sebi ne postoje već jedno virjeme ko prometna i knjižica vozila, već se koristi samo jedna knjižica, i mogla bi te zajebavati ili teta na tehničkom, ili teta u MUP-u na šalteru. Ja bi se dvaput raspitao prije kupovine vozila čija je knjižica vozila "izgubljena"... Prometna ti je tak, ko sveta voda (ni škodi, ni koristi više), a knjižica vozila ti je rodni list auta