Padovi sa bicikle itd...

poruka: 53
|
čitano: 34.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Prije tjedan i pol, vozio sam bmx i reko idem probat napravit barspin (skocis i okrenes volan za 360)

i tako ja skocio zavrtio volan i cijev od volana mi se zabije tamo kod k****,odnosno prepone.

Mucnina,gace pune krvi..

Isao na šivanje,HVALA BOGU bilo je samo površinski,i sad sam opet poceo vozit :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.4.2012 22:53 (Neznam nadimak..).
15 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Vidim da je tema opet oživljena pa da ja opišem svoj pad + nezgodu poslije pada ( pokušaj popravka bicikla nakon kobnog pada )

Kasnio sam u školu i naravno kako sam se žurio pedalirao sam jako brzo i poskliznula mi se noga s pedale i od momenta sam gotovo cijelim tijelom doslovno skočio na volan...zanijelo me desno i drito sa biciklom u grabu kraj ceste...zadnji lančanik mi se totalno urezao u nogu i dan danas imam cca. 5-6 otisaka od zubaca na listu noge.

Par dana kasnije kada sam skupio hrabrosti da opet pogledam bicikl skužio sam da mi prednji kotač nije centriran, okrenuo sam ga naopačke i otpustio osovnu ( quick release - prokleta bila ) i zavrtio sam kotač i kako se vrtio kotač počeo sam zatezati osovinu i kažiprst lijeve ruke mi je ušao u jedan krak od diska i naravno našao se između vilice i kraka diska i otkinuo mi nokat i razrezao jagodicu prsta.. krvi svuda normalna stvar i ostao sam bez nokta koji je ponovno narastao dosta pravilno sva sreća

Ali evo i dalje sam aktivni vozač {#}

Win Osama in hide and seek
14 godina
neaktivan
Re: Padovi sa bicikle itd...
J3ckYYY kaže...

Vidim da je tema opet oživljena pa da ja opišem svoj pad + nezgodu poslije pada ( pokušaj popravka bicikla nakon kobnog pada )

Kasnio sam u školu i naravno kako sam se žurio pedalirao sam jako brzo i poskliznula mi se noga s pedale i od momenta sam gotovo cijelim tijelom doslovno skočio na volan...zanijelo me desno i drito sa biciklom u grabu kraj ceste...zadnji lančanik mi se totalno urezao u nogu i dan danas imam cca. 5-6 otisaka od zubaca na listu noge.

Par dana kasnije kada sam skupio hrabrosti da opet pogledam bicikl skužio sam da mi prednji kotač nije centriran, okrenuo sam ga naopačke i otpustio osovnu ( quick release - prokleta bila ) i zavrtio sam kotač i kako se vrtio kotač počeo sam zatezati osovinu i kažiprst lijeve ruke mi je ušao u jedan krak od diska i naravno našao se između vilice i kraka diska i otkinuo mi nokat i razrezao jagodicu prsta.. krvi svuda normalna stvar i ostao sam bez nokta koji je ponovno narastao dosta pravilno sva sreća

Ali evo i dalje sam aktivni vozač {#}

Isto mi se desilo, urezao mi se prednji lančanik u nogu, al skroz.. Još imam ožiljke.. Razumem totalno :D, ko da ti netko cijepa nogu

Nemam potpisa :D
14 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Upao sa bicikla.Razrezo glavu 5 šavova uho 8 šavova(upalo u žbice) isčašio koljeno i razbio arkadu.Slomio ruku na 3 mjesta i smrdo naocale(najvise mi ih zao).

14 godina
Padovi sa bicikle itd...

Nisam ja nego moj susjed nastradao tokom zime,penjali se ja i on na neku uzbrdicu((nadvožnjak)) i bicikima spuštali dole,a čar je bila u tome da smo mogli ako se sagnemo 40Kmh postiči,i sada on se spusti dolje i čeka mene,i ništa je mali zalet i dole a majmun se okrenu kontra meni i začepi jedno uho a na drugom je mob((puhao je jako vjetar)) i sada kako je on meni okrenut leđima ja pičim dole i planiram zakočiti,kad ja naletio na nekakav hebeni led i budala stisnem kočnicu do kraja da bi to rezultiralo pucanjem sajle kad sam sišao s leda,i dalje ja vičem šimee mič se s puta a on netepe ni 2%, a trta me skrenuti pri tolikoj brzini i nagibu da bi nakraju moj prednji točak završio između njegovih nogu((a da ni nespominjemo kako sam mu jaja razgulio da čovjek do 27g. nije bio u stanju pričati od boli)),a još veča fora kako sam ga razgulio počupao mu trenerku i gače pa mu guz viri i u njega ušao snjeg s točkova xDD Čovjek od tada ima fobiju od točkova,snjega i nadvožnjaka xDD

Strm
13 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Ljudi moji sve je to vase kikirika za mene...

Bilo je to sredinom petog mjeseca prosle godine.Taj mjesec me nesto doslo pa eto idem reko bicom do skole parkirat cu kod frenda i ok...

Taj dan sam normalno se odvezao do frenda pa do skole imam onda min.(frend je prekoputa skole..)I sad imali mi geo. I dosla nastavnica da pita tko ce ic na mikro kino.Naravno ja jedva doceko da odem iz skole i naravno ja prvi dreknwm "JA HOCU" uzela ona mene i jos trojicu njih..i sad si ja sav bitan odem po biciklu jer je rekla da nakon radionice idemo kuci i krenuo ja onako bez ruke vozit,doso na raskrizje skrenem desno bez icega...E SAD NASTAJE SHOW.Ugledao sam auto kpoi ide iz suprotnog raskrižja i ide onako polako i skontam da moram skrenut desno i pogledam gdije je auto on taman je skreno i procijenio sam da ce bit ok...Auto ubrzava,ja skrecem i oduzimam prednost,kocim,auto koči.kad sam akonto da me auto udario samo sam rekao jebote..Glavom razbijena sofersajba,hauba udubljena...ja neam pojma kud cu sta cu ni kacige ni nicega i ja se sjetio odo odvest bic do majstora pa ce se poprqvit i niko nece saznat...(jos ce me stara nalupat)Pritom da od ta tri frenda ni jedan nijeriso i pomogao nego su svi pobijegli..Dosi neki frend a kojim sam se posvađao i pomogo mi odnijet bic mada je bi UNISTEN SKROZ SE SVE IZSAVIJALO nekako smo mi to odnijeli i reko majstor sta je to? Ja reko rokno me autu(ps. Mercedes-Benz c klasa me roknila)ja nisam htio da se aatna al su zvali staru i ona sosla pa islu na hitnu,a meni nista.jos mi dao uputnicu za traomatologiju gore mi bilo to nego ovo jer sam čeko i bio gladan..snimali su me zajebavali kazna trebala bit 3 k kuna pa se smanjila na 800 jer poznamo sudca ma da on nije susio jer da je susio nebi bilo nista(starci se druze s njima).Uglqvnom cijelu skolu sam digo na noge prijatelj jadan mislio je da sam pogino jbt..bila sjednica odma nastavnica trebala dobut suspenziju i da joj dođe policija pa mama nije dala.Pedagoginja je najj ona je jeduna osiba koja se brine i radi nesto u skoli...To vam je moj događaj a za koljena i laktove to ne pitajte...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

A vozač auta je ispario ili što? Tijekom tvoje priče (koju je bilo teško čitati) nakon što te auto udario nisi ga ni jednom više spomenuo.

Nije te valjda udario i onda sa savinutom haubom i razbijenim vjetrobranom otišao i pustio te da ideš kod majstora popravljat bicikl? As if.

16 godina
Vjerojatno se spomenuti događaj desio maloprije pa zato tako čudno piše
16 godina
danijel0000 kaže...
Vjerojatno se spomenuti događaj desio maloprije pa zato tako čudno piše

A piše gore da je bilo sredinom 5. mjeseca prošle godine. Nevinašce

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Ak je probio šajbu glavom, šta on zna...
13 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Da zenska je sako pobijegla jer sam ja reko da je sve ok i da necu na hitnu..Meni nije bilo nista...Doso u bolnicu na snimanje imam vise od nekog dede na kartonu..u medjuvremenu dolazi baba i sa dzukcem meni doso dok sam jeo htoo sam ga joj nabit u usta..Mama ju htijela zadavit...ps.torba mi je spasila kicmu jer kad sam sletio dolje drito na ledja...Majstor nije mogao popravit bic u opce taj bic je i dan danas kod njih..Kad smo otisli kod doktora sve me je pregledao i pito ko ce zvat policiju mama ili on.Mama rekla kak da on zove(da je rekla da ce zvat sama kasnije nebi bilo kazne) dosla policija otisli tamo gdije se to desilo i pito me jel sta imam ja reko ladno ne...Zapisnik su dosli pisat 3 puta...

15 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Evo, ako je istina ja nemogu vjerovati da od toliko ljudi (ti, vozačica, prijatelji, prolaznici?) nitko nije pozvao policiju...

"Dobro mi je" nakon nesreće ne treba olako shvaćati. Kad te još puca adrenalin misliš da si dobro, a u biti može bit gadno.

Sva sreća da je bilo sve OK.

On topic:

Negdje u 8 razredu, prije jedno 12 godina prijatelji i ja smo išli na Japetić.

Ako ste bili tamo znate da ima jaka nizbrdica, a mi smo se odlučili spustit sa biciklima.

Ja sam imao "Pevecikl" sa suspenzijom i negdje na pola puta sam naletio na malo grublji teren koji je stresao cijeli bicikl, a ja sam sa sjedala skliznuo na stražnji kotač i lijepo provozao familiju.

Kočnice sam stisnuo ali od toga nije bilo ništa, a nisam se usudio baciti jer sam stvarno brzo išao.

Od novijeg datuma je pad u studenom kad sam vozio po laganoj kiši i naletio na lokvu koju sam htio izbjeć tako da se popnem na rizol.

Prednji kotač mi je proklizao i u sekundi sam se našao na podu dočekavši se na ruke i koljena, a glavom sam se zabio u nečija dvorišna vrata koja su bila srećom samo pritvorena.

Ruke su me pekle za pop****t ali sam se natjerao sjesti nazad i dovest se još kojih 5 km do doma.

13 godina
neaktivan
Alkaline kaže...

Evo, ako je istina ja nemogu vjerovati da od toliko ljudi (ti, vozačica, prijatelji, prolaznici?) nitko nije pozvao policiju...

"Dobro mi je" nakon nesreće ne treba olako shvaćati. Kad te još puca adrenalin misliš da si dobro, a u biti može bit gadno.

Sva sreća da je bilo sve OK.

On topic:

Negdje u 8 razredu, prije jedno 12 godina prijatelji i ja smo išli na Japetić.

Ako ste bili tamo znate da ima jaka nizbrdica, a mi smo se odlučili spustit sa biciklima.

Ja sam imao "Pevecikl" sa suspenzijom i negdje na pola puta sam naletio na malo grublji teren koji je stresao cijeli bicikl, a ja sam sa sjedala skliznuo na stražnji kotač i lijepo provozao familiju.

Kočnice sam stisnuo ali od toga nije bilo ništa, a nisam se usudio baciti jer sam stvarno brzo išao.

Od novijeg datuma je pad u studenom kad sam vozio po laganoj kiši i naletio na lokvu koju sam htio izbjeć tako da se popnem na rizol.

Prednji kotač mi je proklizao i u sekundi sam se našao na podu dočekavši se na ruke i koljena, a glavom sam se zabio u nečija dvorišna vrata koja su bila srećom samo pritvorena.

Ruke su me pekle za pop****t ali sam se natjerao sjesti nazad i dovest se još kojih 5 km do doma.

Ako ne vkerujes imam rijesenje od suda..POLICIJA SE NIJE TREBALA ZVAT TO JEST RLTREBALI SU MI SVJEDOCI KOJI SU ZBRISALI DA POTVRDE DA JE ONA UBRZALA I ZBRISALA!

U pracu si adrenalin me puco sto na sat :DBilo je cool,to razbijanje glavom sofersajbu :D

12 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

da te je bmw spuco,ne bi ti bilo cool...

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
Padovi sa bicikle itd...

pad na kladionici, broji li se to?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

ja sam jednom setao po gradu,i odjednom se dig'o asfalt i udario me po nosu....

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
16 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Zanima me kako si ti to glavom razbio šoferšajbu i dalje sve normalno radio?

Nedavno sam gledao kako likovi pokušavaju razbit auto i budimo realni nije tako lako razbit šoferšajbu da bi nakon toga jednostavno odšetao?!?!??!

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Nedavno sam gledao kako likovi pokušavaju razbit auto i budimo realni nije tako lako razbit šoferšajbu da bi nakon toga jednostavno odšetao?!?!??!

možda je mislio na haubu...istina,šoferšajba se rijetko razbije i pri sudaru....(čak sam gledao tipa kako ju je pokušao razbit bejzbolskom,pa je dobio po glavi od iste)

15 godina
odjavljen
Padovi sa bicikle itd...

To je bilo u ljeto 2012. Išli smo ja i 2 frenda na Ivančicu, na neki susret za zdravlje. Onda ide puno ljudi, i gore je prava fešta. Onda sam malo pio, i idemo ja i frend doma. A put je prvo makadam oko 8 km pa onda cesta. I imao sam sranje za bicikl, tanke gume, katastrofa kočnice. Do pola puta sam ja bio prvi, a onda je on bio prvi. I vozimo se mi brzo, a to je bilo oko 500 m od asfalta. Već sam si mislio kakav sam ja vozač, a onda. Frend je prošao preko neke grane koja ga je udarila među noge. Meni je to bilo malo smiješno, a dok sam ja došao do te grane, bicikl je skočio i pao sam. Još je skoro bicikl odletio u provaliju, dobro da imam super reflekse. Išla mi je krv iz laktova, koljena, lijeve šake, desne još jače, jer se rasjekla, a najgore je bilo pri lijevom kuku, tu mi se vidjelo i nešto bijelo, ni danas ne znam kaj. Normalno potrgao sam si majicu, i to najdražu, i hlače. A biciklu ništa nije bilo. Ja baš i nisam osjećao bol, ali taj frend je počeo paničariti pa sam se obrisao s maramicom, i spustio do parkirališta, tamo je i izvor, i malo sam si oprao te rane. A krv je i dalje tekla, i svi su gledali kaj se tu događa. Dok sam došao doma me počelo peći, i išao sam se tuširati da otkrijem kaj se to bijelo vidi. Ali nisam uspio. Tjedan dana sam proveo u krevetu, a onda sam išao na more. Ovo na kuku i desnoj šaci je morska voda još više zasrala, pa i danas imam ožiljak da se sjećam kako sam se ja ozlijedio na susretu zdravlju.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2014 22:35 (piksic).
13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
zerocool12 kaže...

možda je mislio na haubu...istina,šoferšajba se rijetko razbije i pri sudaru....(čak sam gledao tipa kako ju je pokušao razbit bejzbolskom,pa je dobio po glavi od iste)

Sta se cudis bolan Bosanac :P

Zadnjim dijelog glave sam roknio nisam ju probio al ono razvio sam ju :)

13 godina
Padovi sa bicikle itd...

Iskreno,da si meni razbio auto jer si krele koji se vozi po cesti na biciklu bez ruku,pričekao bi hitnu i kad bi sazno da si ok,još bi te na podu šutnuo.

13 godina
neaktivan
evang kaže...

Iskreno,da si meni razbio auto jer si krele koji se vozi po cesti na biciklu bez ruku,pričekao bi hitnu i kad bi sazno da si ok,još bi te na podu šutnuo.

Zena imala kasko osiguranje relax brate...sreca prati hrabre..bi me vraga sutnio onda si u banani jer imam svjedoke da si me udario a maloljetan sam.

14 godina
neaktivan
Padovi sa bicikle itd...

Mislim da ti 100 svjedoka nebi pomoglo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice