LPG trošarine u EU

poruka: 9
|
čitano: 2.902
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
LPG trošarine u EU

Pozdrav ekipa!

Za nekih 2 tjedna mi stiže novi auto sa serijski ugrađenim plinom. Kakve su sada trošarine što se toga tiče? Prije se na registraciji dodatno plaćalo 500 kn a sada bi navodno trebala registracija biti jeftinija za aute koji imaju plin u odnosu na one koji nemaju. Jel imate kakva saznanja?

Freak Show Inc.
16 godina
LPG trošarine u EU

Može pitanjce? Koji auto sa serijski ugrađenim plinom i odakle? Hvala unaprijed.

17 godina
odjavljen
Re: LPG trošarine u EU
Punti kaže...

Može pitanjce? Koji auto sa serijski ugrađenim plinom i odakle? Hvala unaprijed.

Novi sandero. Kupljen u Osijeku, proizveden u Maroku ako se ne varam. Tek za nekih tjedan dana kreće iz tvornice.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
LPG trošarine u EU

BUMP {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Mislim da se trenutno samo Lodgy proizvodi u Maroku, dok se ostali modeli i dalje sklapaju u Rumunjskoj. Ali nisam sad 100% siguran.

Dobar izbor!
Svrati na daciaclubcroatia.com ;)
17 godina
odjavljen
DarioGTI kaže...
Mislim da se trenutno samo Lodgy proizvodi u Maroku, dok se ostali modeli i dalje sklapaju u Rumunjskoj. Ali nisam sad 100% siguran.

Dobar izbor!
Svrati na daciaclubcroatia.com ;)

A trošarine??? To je bilo pitanje {#}

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Ja sam sa vise strana cuo da vise nece biti onih extra 500kn na registraciji. To bi bilo najbolje pitati u CVH, oni ce znati.
Ja isto imam LPG, ali mi je rega tek krajem 9og mjeseca, da je ranije, rekao bih ti kako sada ide...
17 godina
odjavljen
DarioGTI kaže...
Ja sam sa vise strana cuo da vise nece biti onih extra 500kn na registraciji. To bi bilo najbolje pitati u CVH, oni ce znati.
Ja isto imam LPG, ali mi je rega tek krajem 9og mjeseca, da je ranije, rekao bih ti kako sada ide...

Ja sam načuo da bi zapravo trebalo biti i jeftinije nego za benzinca vulgaris, a ne samo da se ukida tih 500 kn. Meni je registracija za cca 2 tjedna nadam se pa javim...

Freak Show Inc.
11 godina
neaktivan

Pozz, kako je prosla rega., jel se jos placa onih 500 kn il je to ukinuto...sad me ceka reg., pa me zanima...hvala...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice